صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Oct 2008 01:53

golbano
Quoting: golbano
نه مثه اینکه انتظار داری مرده بمیره بیوه اشو بده به تو؟

من گفتم بیوه زن میخوام
نگفتم پیرزن میخوام که

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 4 Oct 2008 22:29

bivezan_mikham
Quoting: bivezan_mikham
من گفتم بیوه زن میخوام
نگفتم پیرزن میخوام که

بیوه بیوه هست پیر و جونم نداره
اصلا چه تضمینی وجود داره همه مردا سر جوونی بمیرن یا زنشونو طلاق بدن
خودت دوست داری جون مرگ بشی؟

بگذار تا بگويند ما بي غمان مستيم-------در گوشه ي خرابات پيمانه را شكستيم
# : 4 Oct 2008 22:29

اینجا یکی از خیابان های «درسدن» آلمان است.آنچه روی دیوار خانه ها نقش بسته، از آجر گرفته تا پرده و تابلو و بینندگان و ... همه نقاشی هستند.

«کریستیان گرسدورف» که از نقاشان خوش ذوق آلمان است با رنگ آکریل ، نام یکی از خیابان های «درسدن» را بر سر زبانها انداخت.
در این شهر زیبا بیش از ۱۲۰ اثر «کریستیان» روی در و دیوار خانه ها خودنمایی می کند و روان مردم را نوازش می دهد.

گزارش ایسکانیوز می افزاید، شهردار «درسدن» در آیین ویژه ای از نقاش چیره دست تقدیر کرد.

# : 5 Oct 2008 04:19

golbano
بیوه بیوه هست پیر و جونم نداره

من جوونش رو میخوام حالا نمیشه یه کاریش بکنی؟
اصلا چه تضمینی وجود داره همه مردا سر جوونی بمیرن یا زنشونو طلاق بدن

تضوین نداره ولی خوب اتفاقه دیگه
خودت دوست داری جون مرگ بشی؟

نه دور از جونم !میشم جوان ناکام

# : 5 Oct 2008 04:20

اینجا یکی از خیابان های «درسدن» آلمان است.آنچه روی دیوار خانه ها نقش بسته، از آجر گرفته تا پرده و تابلو و بینندگان و ... همه نقاشی هستند.

«کریستیان گرسدورف» که از نقاشان خوش ذوق آلمان است با رنگ آکریل ، نام یکی از خیابان های «درسدن» را بر سر زبانها انداخت.
در این شهر زیبا بیش از ۱۲۰ اثر «کریستیان» روی در و دیوار خانه ها خودنمایی می کند و روان مردم را نوازش می دهد.

گزارش ایسکانیوز می افزاید، شهردار «درسدن» در آیین ویژه ای از نقاش چیره دست تقدیر کرد.

این عکس نداره؟

# : 5 Oct 2008 23:10

bivezan_mikham
من جوونش رو میخوام حالا نمیشه یه کاریش بکنی؟

به من چه؟
به اون دوست جونات بگو خودشونو بکشن زنشون مال تو بشه
تضوین نداره ولی خوب اتفاقه دیگه

به به به ملا لغتی خودش غلط بنویسه شاهکاره
اتفاق هر صد سال یکبار میافته اونم خیلیها زودتر از تو توی نوبتن
نه دور از جونم !میشم جوان ناکام

به به به چه شامی میدن
این عکس نداره؟

مجبوری اینقد دقت کنی؟
حوصله آپلود نداشتم

# : 5 Oct 2008 23:11

يك آگهي اينترنتي كه اعلام كرده بود براي هر ساعت كار 50/28 دلار مي‌پردازد، به موضوع روز بدل شد. در اين آگهي آمده بود در صورتي كه نيازمند كار هستيد روز شنبه در برابر بانك «آمريكن برنچ» بايستيد و منتظر كارفرمايتان باشيد.

به گزارش آسوشيتدپرس، البته اين آگهي شرايط ويژه‌اي نيز داشت: كساني كه به اين كار احتياج داشتند، بايد با تي‌شرت آبي آستين بلند، جليقه زرد محافظ، در محل كار حضور مي‌يافتند. جماعتي كه با اين شمايل در برابر بانك در انتظار رسيدن كارفرما بودند، ناگهان با فوجي از اتومبيل‌هاي پليس روبه‌رو شدند كه مثل فيلم ها آژير كشان از راه رسيدند و بهت‌زده در برابر اين جماعت دست و پايشان را گم كردند.

در اين فاصله يك دزد باذوق بانك را زده بود و هنگامي كه پليس بر اثر كشيده شدن آژير خطر خودش را به آنجا رساند، در ميان جمعيتي كه از قبل ناخواسته مثل او لباس پوشيده بودند، گم شد. اين اتفاق كه در يكي از شهر‌هاي نزديك شهر بزرگ سياتل آمريكا رخ داده، به جوك روز برنامه‌هاي تلويزيوني بدل شده است. در اين آگهي قيد شده بود : لطفا تا رسيدن كارفرما منتظر بمانيد.

# : 5 Oct 2008 23:21

تحقيق نشان داد نام وانگ، بسيار در چين رواج دارد و نزديك به صد ميليون نفر از شهروندان اين كشور وانگ نام دارند. وانگ فقط نامي مردانه نيست و بسياري از زنان نيز اين نام را براي خود انتخاب كرده اند. در ميان اين افراد، شهروند عادي، مسوول بلندپايه، ورزشكار، نقاش، عكاس، دانشجو، هنرمند و اديب ديده مي شود.

# : 5 Oct 2008 23:23

خوردن 69 همبرگر آنهم در مدت زمان هشت دقيقه كاري تقريبا" محال به نظر ميرسد اما يك ژاپني بيست و شش ساله موفق شد با انجام اين كار شگفت انگيز ركورد جهاني خوردن بيشترين همبرگر را از آن خود كند به گزارش روزنامه ژاپن تودي ، تاكرو كوباياشي توانست شصت و نه همبرگر را در عرض هشت دقيقه در دهان خود جاي داده و ببلعد

ركورد قبلي خوردن بيشترين همبرگر در جهان نيز از آن خود او است اين جوان شصت كيلويي سابقه ديرينه اي در اينگونه شكم بارگي دارد وي يك بار ديگر موفق شده بود هشت كيلو مغز گاو را در در پانزده دقيقه بخورد اين ركورد در مسابقه آشپزي ساليانه كه در چاتانوگا در ايالت تنسي آمريكا برگزار مي شود به دست آمد و نفر دوم نيز يك آمريكايي از اهالي تنسي است كه با همه ادعاهايي كه پيش از مسابقه كرده بود توانست تنها چهل همبرگر را بخورد.

# : 6 Oct 2008 19:28

خوردن 69 همبرگر آنهم در مدت زمان هشت دقيقه كاري تقريبا" محال به نظر ميرسد اما يك ژاپني بيست و شش ساله موفق شد با انجام اين كار شگفت انگيز ركورد جهاني خوردن بيشترين همبرگر را از آن خود كند به گزارش روزنامه ژاپن تودي ، تاكرو كوباياشي توانست شصت و نه همبرگر را در عرض هشت دقيقه در دهان خود جاي داده و ببلعد

ركورد قبلي خوردن بيشترين همبرگر در جهان نيز از آن خود او است اين جوان شصت كيلويي سابقه ديرينه اي در اينگونه شكم بارگي دارد وي يك بار ديگر موفق شده بود هشت كيلو مغز گاو را در در پانزده دقيقه بخورد اين ركورد در مسابقه آشپزي ساليانه كه در چاتانوگا در ايالت تنسي آمريكا برگزار مي شود به دست آمد و نفر دوم نيز يك آمريكايي از اهالي تنسي است كه با همه ادعاهايي كه پيش از مسابقه كرده بود توانست تنها چهل همبرگر را بخورد.

احتمال میدم به خاطر مغز گاوی بوده که خورده..
در کل این ژاپنی ها خیلی عصبی کننده هستن...

Love is A Drug
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.