صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 10 Aug 2008 02:28

Quoting: golbano
جدی؟
من عاشق مردای خیکیم

نه دیگه مثل اینکه واقعا قطع امید باید کنم ازت... ستاره هم که باهام قهر کرده.. .پس حالا من برم پیش کی شاگردی کنم؟
بابابزرگم کیه؟

چیزی خورده به سرت؟ ها.. شاید بخاطر همین هم هست که هویت اصليت رو فراموش کردی

remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
# : 10 Aug 2008 02:30

راستي من گفته باشم اگه بخواي تموم روابط خانوادگيت رو تكذيب كني با مدرك افشاگري ميكنم

# : 10 Aug 2008 02:55

Heart_Ace
تنت میخواره؟

بگذار تا بگويند ما بي غمان مستيم-------در گوشه ي خرابات پيمانه را شكستيم
# : 10 Aug 2008 03:00

Heart_Ace
تنت میخواره؟

دلم تنگيده باسه رنده هاي ارباب سوگلو جونم
تو هم داري؟

# : 10 Aug 2008 03:21

تنت میخواره؟

تن من یکی میخاره
مییایی بخارونی
از این تایلندی ها بخارونی ها خوشمان می آید...

Love is A Drug
# : 10 Aug 2008 04:13

بابا بیخیال منم همینطور جکی

# : 6 Sep 2008 14:12

Quoting: sogoli2
ژنرال شرمن نام درختي است با حدود 2 هزار تن وزن که در پارک ملي کاليفرنيا قرار دارد.اين درخت غول پيکر 83،82 متر ارتفاع دارد.يعني به بلندی يک آپارتمان بيست طبقه و قطر تنه اين درخت حدود يازده متر است.

اگر اين درخت قطع شود به وسيله چوب آن ميتوان پنج ميليارد کبريت توليد کرد.برای اينکه بتواني تصورش را بکني که اين تعداد چوب کبريت چندتا ست توجه کن که اگر اين پنج ميليارد چوب کبريتها را پشت سر هم در يک رديف روي زمين بچينيم، ميتواند پنج بار دور کره زمين بچرخد.

╬♥═╬N╬═♥╬A╬♥═╬N╬═♥╬A╬♥═╬
# : 11 Sep 2008 23:45

نابغه نوجوانی که به دانشگاه «پکن» راه یافته بود فارغ التحصیل شد و مدرک مهندسی اش را گرفت.

به گزارش ایسکانیوز: «ژانگ شین یانگ» 13 ساله که به همراه پدر و مادرش در پایتخت چین زندگی می کند از بچگی استعداد زیادی در ریاضی داشت. پسر باهوش وقتی 10 ساله بود دوره دبیرستان را تمام کرد و همان سال در دانشگاه فن آوری «پکن» قبول شد.
«ژانگ» به خاطر هوش خارق العاده اش دوره چهار ساله دانشگاه را سه ساله به پایان رساند و فارغ التحصیل شد.

پیش تر نابغه کوچولوی چین، خردسال ترین دانشجوی این کشور شناخته شد و نامش برسر زبانها افتاد.
«نیو زای» وقتی فقط 3 سال داشت ویندوز 98 و XP نصب می کرد.4 سالگی می توانست از سامانه DOS و ...استفاده می کرد و در بدو ورود به مدرسه، تعمیرکار رایانه شد. این پسر بچه، نابغه بی همتای چین به شمار می رود، جواز ورود به دانشگاه راگرفته و VB60 (پایه 60) که یک واحد دانشگاهی برنامه ریزی است را میگذراند.

# : 11 Sep 2008 23:46

yankee
Quoting: yankee
تن من یکی میخاره
مییایی بخارونی
از این تایلندی ها بخارونی ها خوشمان می آید...

ترش نکنی عزیزم

# : 15 Sep 2008 23:11

یک دهکده استثنایی در جنوب هند ، صدها دوقلو و سه قلوی همسان دارد که توجه رسانه های خبری جهان را به خود کرده است.

«کودینجی» نام دهکده دور افتاده ای در ایالت «کارولای» هند است که وقتی وارد آن می شوی بسیاری از آدمها را به خاطر شباهت اعجاب انگیزشان ، دو یا سه تا می بینی !

آنان دوقلو یا سه قلوی همسانی هستند که هنوز مشخص نیست علت افزایش روزافزون شمارشان طی دو دهه اخیر چیست.

مردم «کودینجی» بر این باورند این لطف خداست که شامل حاشان شده اما پزشکان به عوامل ژنتیکی به خاطر ازدواج های خانوادگی (فامیلی) اعتقاد دارند. گزارش ایسکانیوز می افزاید: «کودینجی» دهکده دوقلو ها نام گرفته است.

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.