صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Mar 2008 21:49

mehran_2
Quoting: mehran_2
دیگه تکرار نوشد ها.....

تکرار کنن میکشمشون با رنده

بچگی بابابزرگتو صدا میکردن "بابابزرگ روح لطیف

جیگر بابابزرگ لطیف و نازنین
راستی.... نوه یکی دونه و خوشگله بابابزرگ خوب هستش؟

قربون تو بابابزرگ خودم

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 2 Mar 2008 21:50

نخیر..... اون زنو شوهر نگران جوجه ها و سلامتیشون نبود که اگر بودن مادرشونو نمیکشتن..... اونها نگران وعده های غذایی ایندشون بودن که نکنه گربه اونهارو بخوره....

با شما هم نظرم.

# : 2 Mar 2008 21:53

همزیستی چند جوجه و توله ببر در یک باغ وحش چین، بازدید کنندگان را شگفتزده کرده است. به گزارش روز یکشنبه گروه حوادث ایسکانیوز: چند توله ببر باغ وحش«شی جیانگ ولینگ»چین به تازگی مادرشان را از دست دادند و نگهبانان مجبور شدند هر روز با شیشه به آنان شیر بدهند.

با گذشت چهار ماه از این ماجرا، مسوولان از ترس اینکه توله های بی مادر طبیعت وحشی شان را فراموش کنند چند جوجه را در قفسشان گذاشتند تا با دریدن آنها به گوشتخواری رو بیاورند. در کمال تعجب اما دیدند ببرها به جای خوردن جوجه های لذیذ به آنها انس گرفته اند.

اکنون چند روزی است که ببرها به جوجه ها عادت کرده اند و با آنها بازی می کنند.جوجه ها نیز از سرو کولتوله ها بالا می روند.

مدیر باغ وحش «شی جیانگ ولینگ» می‌گوید:همزیستی ببرها و جوجه ها پدیده نادری در طبیعت است اما مدت زیادی به طول نمی‌کشد.

وی می افزاید:بچه ببرها وقتی به ماه پنجم زندگی خود برسند بر اساس غریزه ذاتی به گوشت خواری رو می آورند. این در حالی ا‌ست که جوجه، گیاه خوار است و دوستان کوچک به ناچار و طبق قانون طبیعت به زودی از هم جدا خواهند شد. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید، نمونه های مشابه همزیستی مسالمت آمیز در دنیای حیوانها و پرندگان را پیش تر در ایران، چین، آمریکا و...شاهد بوده ایم.

# : 2 Mar 2008 21:54

lolipup
سلام عزیزم
خوش اومدی

# : 2 Mar 2008 22:02

sogoli2
سلام . مرسی از خبرای جالبت.
Quoting: sogoli2
بچه ببرها وقتی به ماه پنجم زندگی خود برسند بر اساس غریزه ذاتی به گوشت خواری رو می آورند. این در حالی ا‌ست که جوجه، گیاه خوار است و دوستان کوچک به ناچار و طبق قانون طبیعت به زودی از هم جدا خواهند شد. گزارش ایسکانیوز می‌افزاید، نمونه های مشابه همزیستی مسالمت آمیز در دنیای حیوانها و پرندگان را پیش تر در ایران، چین، آمریکا و...شاهد بوده ایم.

یک ماه دیگه صبر کنیم ببینیم ییشگوی مدیر باغ وحش درست در میاد یا نه. هیچ بعید نیست با هم دوست بمونند.:

# : 2 Mar 2008 22:05

Quoting: sexnasa2008
به به داش مهران
خوب هستی داش مهران

مخلصیم داش سامانه هسته....

# : 2 Mar 2008 22:08

خدا نکشه تو رو مگه اینجا تو آدمو بخندونی بابابزرگ یکی یکدونه

خالا مگه چی شده بود که؟! نکنه بد خواه مدخواه پیدا کردی جدیدا؟! بوگو بابابزرگ چند تا از اون فن جدیداشو روشون اجرا کنه!!!

# : 2 Mar 2008 22:11

mehran_2

# : 2 Mar 2008 22:12

جیگر بابابزرگ لطیف و نازنین

قربون تو بابابزرگ خودم

چه خبرا؟ خوش میگزره؟ صفا میکنین اونطرفها؟

# : 29 Jun 2008 11:08

آقا خبرات خیلی جالب و دست اوله

خسته نباشی

اشتباهات پایه ی اختراعات هستند . Adry
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.