صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
نه بابا.............
<<
1
...
153
.
154
.
155
.
156
.
157
.
158
.
159
.
160
.
161
.
162
.
163
...
164
.
165
.
>>
نویسنده
پیام
sogoli2
مدیر
#
: 9 Feb 2008 14:46
برف سنگين و سرماي شديد هوا در مرکز و جنوب چين موجب بسته شدن بسياري از جاده ها شده اما يک دانشجوي چيني که قصد رفتن به شهر خود را داشت راهي براي طي اين مسير يافت.
او تصميم گرفت فاصله بين دو شهر را اسکي کند!اين دانشجو که قصد داشت از جينگ ژو به خانه اش در ووهان برود تصميم گرفت اين فاصله 200 کيلومتري را اسکي کند.
او هنگامي که دريافت اغلب ايستگاه هاي اتوبوس تعطيل است و عبور و مرور اتومبيل ها به سختي انجام مي شود يک ست اسکي قرض کرد و بعد از برداشتن آب و غذا راهي خانه شد.
پليس او را در حالي که در اتوبان هاي برف گرفته در حال اسکي بود متوقف کرد و به ايستگاه اتوبوس رساند
چو ایران نباشد تن من مباد:::::::(پاینده باد خاک ایران من)::::وطن یعنی خلیج همیشگی فارس
mehran_2
اعضا
#
: 12 Feb 2008 06:24
Quoting: sogoli2
گران ترين سيگار برق
آيا باورتان ميشود که يک سيگار برگ کشيده شده به قيمتي بيش از سه ميليون تومان در يکي از حراجي های بزرگ لندن به فروش رسيد اين سيگار برگ نصفه به کسي جز وينستون چرچيل نخست وزير اسبق انگلستان تعلق نداشت او روزانه ده نخ سيگار برگ ميکشيد
الان نه بابای تکراری به خورد مردم میدی دیگه...]
mehran_2
اعضا
#
: 12 Feb 2008 16:38
گربه مهربان پس از کشته شدن مرغ همسایه، جوجه هایش را به لانه اش برده و مادر خوانده آنها شده است.
زن و شوهر اردنی، چندی پیش یکی از مرغ هایشان را کشتند تا برای مهمانانشان غذای لذیذی تهیه کنند. «لوسی»گربه مهربان وقتی دید جوجه ها در غم از دست دادن مادر، بی تابی و مدام «جیک جیک» میکنند به طرفشان رفت، آنها را نوازش کرد و به لانه اش برد.
جوجه ها که بدجوری به مادر خوانده پشمالو، خو گرفته اند با گربه خانگی بازی می کنند و از سرو کول آن بالا می روند
از دیروز که اینو خوندم حالم بد شده..
.. شب هم با فکر این جوجه ها و مادرشون خوابیدم و دایم بفکرشون بودم و از دسته این زنو شوهر اشغاله اردنی حرص میخوردم و فحششون میدادم.
.... و بقدری ناراحت بودم که گفتم صبحی بزار بیام اینجا دو تا فحشه ردیف نثارشون کنم ....
اون گربه به اصلاح زبون نفهم و حیوان هم دلش برای اون جوجه های بی مادر سوخت... ولی اون زنو شوهر اردنی احمقه اشغال کثافت بی همه چیزه بی شعور دلشون برای اون جوجه ها و مادرشون نسوخت و گرفتن سره مادرو (یجتمل هم جلوی جوجه هاش
) بریدن و اون بچه هاشو بی مادر گزاشتن...
ادم چقدر میتونه بی شرف و بی همه چیز و در یک کلا××××××× بی همه چیز باشه اخه!
زن و شوهراردنی، نگران بودند که «لوسی» جوجه ها را اذیت کند اما حیوان مهربان، آنها را مانند بچه های خود لیس می زند و نمی گزارد هیچ حیوان یا انسانی مزاحمشان شود.
نخیر..... اون زنو شوهر نگران جوجه ها و سلامتیشون نبود که اگر بودن مادرشونو نمیکشتن..... اونها نگران وعده های غذایی ایندشون بودن که نکنه گربه اونهارو بخوره....
sogoli2
مدیر
#
: 29 Feb 2008 00:10
مرد 70 ساله هندي كه به گفته پزشكان مرده بود، پيش از مراسم تدفين در منزلش زنده شد.
يكي از بستگان اين مرد كه قرار بود بميرد، گفت: «كشمير سينگ» عموزاده 70 سالهاش كه مبتلا به ناراحتي كليوي بود، در يك بيمارستان خصوصي بستري شده بود كه حدود نيمه شب پزشكان خبر مرگ او را به خانوادهاش اعلام كردند.
پسر كشمير سينگ با تمام بستگان تماس گرفت تا براي مراسم تدفين پدرش در روز بعد كارهاي لازم را انجام دهند.
اما پسر متوفي صبح روز بعد دوباره با اقوامشان تماس گرفت و با خوشحالي به آنها خبر داد، پدرش كه مرده بود زنده شده است!
پس ازاينكه آمبولانس جسد ميت را به خانه رساند، اندكي بعد و قبل از انجام مراسم تدفين اطرافيان متوجه حركت بدن مرده شدند.
پس از آن تنفس اين بيمار ظاهرا فوت شده بازگشت و بلافاصله براي مراقبتهاي اختصاصي او را به خانه دخترش منتقل كردند زيرا ديگر به بيمارستان اطمينان نداشتند!
دختر كشميرسينگ گفت: پدرش عصر همان روز به هوش آمد و حتي توانست يك ليوان آب بنوشد؛ اما هنوز نميتواند صحبت كند و بگويد چگونه از عالم اموات بازگشته است!
چو ایران نباشد تن من مباد:::::::(پاینده باد خاک ایران من)::::وطن یعنی خلیج همیشگی فارس
sogoli2
مدیر
#
: 29 Feb 2008 00:14
mehran_2
Quoting: mehran_2
الان نه بابای تکراری به خورد مردم میدی دیگه...]
بابابزرگ حالا شما به بزرگی خودت ببخش
از دیروز که اینو خوندم حالم بد شده.. .. شب هم با فکر این جوجه ها و مادرشون خوابیدم و دایم بفکرشون بودم و از دسته این زنو شوهر اشغاله اردنی حرص میخوردم و فحششون میدادم. .... و بقدری ناراحت بودم که گفتم صبحی بزار بیام اینجا دو تا فحشه ردیف نثارشون کنم ....
اون گربه به اصلاح زبون نفهم و حیوان هم دلش برای اون جوجه های بی مادر سوخت... ولی اون زنو شوهر اردنی احمقه اشغال کثافت بی همه چیزه بی شعور دلشون برای اون جوجه ها و مادرشون نسوخت و گرفتن سره مادرو (یجتمل هم جلوی جوجه هاش ) بریدن و اون بچه هاشو بی مادر گزاشتن... ادم چقدر میتونه بی شرف و بی همه چیز و در یک کلا××××××× بی همه چیز باشه اخه
غلط کردن :::::::::خوردن نمیدونستن که شما اینقده روحت لطیفه
نخیر..... اون زنو شوهر نگران جوجه ها و سلامتیشون نبود که اگر بودن مادرشونو نمیکشتن..... اونها نگران وعده های غذایی ایندشون بودن که نکنه گربه اونهارو بخوره
دمت جیز اینو باهات موافقم
sogoli2
مدیر
#
: 29 Feb 2008 00:16
موسيقي سگ ها پرفروش ترين آلبوم سال
ترانه يي که تنها سگ ها قادر به شنيدن آن هستند به پرفروش ترين نوار نيوزيلند تبديل شده است. اين نوار در حال باز کردن راه خود به بازار هاي جهان است. آلبوم «شبي بسيار ساکت» که تنها سگ ها قادر به شنيدن آن هستند چنان محبوبيتي در بين صاحبان سگ ها دارد که در کريسمس بازار فروش آن بازار ديگر آلبوم هاي موسيقي را کساد کرد. البته سگ ها نسبت به اين آلبوم عکس العمل هاي متفاوتي نشان داده اند.
در حالي که بسياري از سگ ها با گوش دادن به ترانه هاي اين آلبوم آرام شده و به خواب عميقي فرو مي روند يک سگ با شنيدن ترانه هاي آن به دستگاهي که در حال پخش اين کاست بود حمله برد و سعي کرد آن را تکه تکه کند.
اين آهنگ ها توسط نوعي آلت موسيقي مخصوص نواخته شده اند که البته هيچ انساني نمي داند در گوش سگ ها چه انعکاسي دارد. کريگر مسوول سازمان دفاع از حقوق حيوانات گفت؛ «من هم مانند ديگر مردم قادر به شنيدن ترانه هاي اين کاست نيستم، بنابراين نمي توانم در مورد آن نظري بدهم.»اين کاست که به قيمت چهار دلار به فروش مي رسد، بيش از 17300 دلار فروش کرده است.
mehran_2
اعضا
#
: 2 Mar 2008 21:19
در حالي که بسياري از سگ ها با گوش دادن به ترانه هاي اين آلبوم آرام شده و به خواب عميقي فرو مي روند يک سگ با شنيدن ترانه هاي آن به دستگاهي که در حال پخش اين کاست بود حمله برد و سعي کرد آن را تکه تکه کند.
یحتمل اهنگاش عاشقانه و در مورد لاو بودش... همشون ازش لذت میبردن....... ولی اون سگ اخری شکست عشقی تو زندگیش داشته و شریک عشقیش بهش خیانت کرده بودش.... با شنیدن اهنگ عاشقانه و صحبت یار قاطی میکنه حمله میکته به ضبط صوت.....
mehran_2
اعضا
#
: 2 Mar 2008 21:21
بابابزرگ حالا شما به بزرگی خودت ببخش
دیگه تکرار نوشد ها.....
غلط کردن :::::::::خوردن نمیدونستن که شما اینقده روحت لطیفه
از بچگی بابابزرگتو صدا میکردن "بابابزرگ روح لطیف
"
دمت جیز اینو باهات موافقم
راستی.... نوه یکی دونه و خوشگله بابابزرگ خوب هستش؟
sexnasa2008
اعضا
#
: 2 Mar 2008 21:41
mehran_2
به به داش مهران
خوب هستی داش مهران
تمام.
sogoli2
مدیر
#
: 2 Mar 2008 21:44
mehran_2
یحتمل اهنگاش عاشقانه و در مورد لاو بودش... همشون ازش لذت میبردن....... ولی اون سگ اخری شکست عشقی تو زندگیش داشته و شریک عشقیش بهش خیانت کرده بودش.... با شنیدن اهنگ عاشقانه و صحبت یار قاطی میکنه حمله میکته به ضبط صوت.....
خدا نکشه تو رو مگه اینجا تو آدمو بخندونی بابابزرگ یکی یکدونه
<<
1
...
153
.
154
.
155
.
156
.
157
.
158
.
159
.
160
.
161
.
162
.
163
...
164
.
165
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.