صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 16 Dec 2007 17:40

حدوداً دو دهه پيش، آرون گيلس دستبند خود را گم کرد. چندي پيش يک قصاب در فيرمونت هنگامي که يک مرغ را سلاخي مي کرد متوجه يک جسم درخشان داخل آن شد و با کمي دقت توانست نام و آدرس آقاي گيلس را روي آن بخواند، قصاب مذکور توانست دستبند را به دست صاحبش برساند.

وي گفت: «من شنيده بودم حيوانات گاهي اشياي عجيب را مي بلعند، ولي اين مورد واقعاً عجيب و استثنايي بود،» گيلس گفت که در زمان کودکي در فيرمونت زندگي مي کرده و احتمالاً آخرين تماسش با مرغ و ماکيان هنگامي بوده که در کودکي با برادرش در مزرعه مادربزرگش بازي مي کرده است

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 27 Jan 2008 19:27

يك بيمار در بيمارستاني در فنلاند هنگام صرف غذا در ظرف سبزيجات پخته‌اش كله يك موش را پيدا كرد!

به گزارش خبرگزاري رويترز، ساكاري كيلا، مدير بيمارستان مركزي كارلي شمالي در يوهنسو در شرق فنلاند گفت: مسلما مشاهده كله موش پخته ا

شتهاي بيمار را كور كرد و اين مساله قابل درك است! مدير بيمارستان ادعا كرد، حضور كله موش در ظرف غذاي بيمار موجب وخامت حال او نشده است!

او افزود، بدون شك كله موش در داخل يك كيسه سبزيجات وارداتي از بلژيك بوده است، اما بقيه بدن جانور پيدا نشده است.

آقاي مدير بيمارستان در پايان نتيجه گرفت، با توجه به اينكه موش يك موش بلژيكي بوده، بنابراين بقيه بدنش مي‌تواند در هر نقطه‌اي از اروپا باشد!

# : 27 Jan 2008 19:32

Quoting: sogoli2
يك بيمار در بيمارستاني در فنلاند هنگام صرف غذا در ظرف سبزيجات پخته‌اش كله يك موش را پيدا كرد!

به گزارش خبرگزاري رويترز، ساكاري كيلا، مدير بيمارستان مركزي كارلي شمالي در يوهنسو در شرق فنلاند گفت: مسلما مشاهده كله موش پخته ا

شتهاي بيمار را كور كرد و اين مساله قابل درك است! مدير بيمارستان ادعا كرد، حضور كله موش در ظرف غذاي بيمار موجب وخامت حال او نشده است!

او افزود، بدون شك كله موش در داخل يك كيسه سبزيجات وارداتي از بلژيك بوده است، اما بقيه بدن جانور پيدا نشده است.

آقاي مدير بيمارستان در پايان نتيجه گرفت، با توجه به اينكه موش يك موش بلژيكي بوده، بنابراين بقيه بدنش مي‌تواند در هر نقطه‌اي از اروپا باشد!

Good guys only win in movies
# : 27 Jan 2008 19:33

MPN
خلاصه مواظب باش اونجا مریض نشی

# : 27 Jan 2008 19:35

گران ترين سيگار برق

آيا باورتان ميشود که يک سيگار برگ کشيده شده به قيمتي بيش از سه ميليون تومان در يکي از حراجي های بزرگ لندن به فروش رسيد اين سيگار برگ نصفه به کسي جز وينستون چرچيل نخست وزير اسبق انگلستان تعلق نداشت او روزانه ده نخ سيگار برگ ميکشيد

# : 27 Jan 2008 19:41

راي دادن جنجالي پيرزن 114 ساله

مسوول برگزاري انتخابات رياست جمهوري امريکا بيان داشت چندي پيش زني 114 ساله براي راي دادن در انتخابات رياست جمهوري اين کشور ثبت نام کرد.

او بنا به ادعاي اعضاي خانواده اش در روز تولد خود تصميم گرفت راي بدهد و در نتيجه به مرکز ثبت نام افراد مايل براي شرکت در انتخابات رياست جمهوري رفت و نام خود را در ليست نوشت.

تاريخ تولد اين زن که در پشت کتاب مقدس خانوادگي او نوشته شده نشان مي دهد که او دقيقاً 114 سال سن دارد.

اين زن تا 20 سال پيش در همه انتخابات شرکت مي کرد. او در حالي که روي صندلي چرخ دار خود نشسته بود و کلاه آبي پشمي به سر داشت در کنفرانسي خبري سعي کرد تا حد ممکن کم صحبت کند.

او تنها در اين کنفرانس از مردم خواست براي تولد نوه 82 ساله اش کيک تولد تهيه کنند، جان تيلور نوه اين پير زن بيان داشت آنها شک داشتند که او در انتخابات امسال شرکت کند زيرا کهولت باعث شده بود او از دنياي سياست فاصله بگيرد و هيچ يک از کانديداها را نشناسد

# : 29 Jan 2008 04:56

Quoting: sogoli2

MPN
خلاصه مواظب باش اونجا مریض نشی

مییام سوئد مریض میشم
که تو ازم پرستاری کنی؟

Good guys only win in movies
# : 3 Feb 2008 13:51

جيمز ميسون داماد 93 ساله و پگي عروس 84 ساله او به ماه عسل مي‌روند.

به گزارش بي‌بي‌سي، رانندگي را در اين سفر طولاني عروس خانم به عهده خواهد داشت كه از سال 1939 گواهينامه رانندگي دارد و تاكنون مرتكب خلاف نشده است.

عروس خانم مي‌گويد داماد دوست دارد راننده داشته باشد و حتي بدش نمي‌آيد هنگام سوار و پياده شدن در را برايش باز كنند و گاهي فكر مي‌كند انگار هنوز شهردار است. (در خبر چيزي درباره سابقه شهرداري او ننوشته‌اند.)

آنان خيال دارند براي ماه عسل به جاهايي در ويلز، انگليس، ايرلند و اسكاتلند بروند. داماد مي‌گويد مهم نيست كه كجا برويم بلكه مهم اين است كه در كنار عروس باشم در آن صورت هميشه به من خوش مي‌گذرد.

اين دو كه نوامبر گذشته ازدواج كردند مسن‌ترين عروس و داماد انگليس شدند. بي‌بي‌سي درباره ازدواج آنان چيزي ننوشته است.

# : 3 Feb 2008 13:53

MPN
Quoting: MPN
مییام سوئد مریض میشم
که تو ازم پرستاری کنی؟

من میخوام برم مسافرت اون موقع

# : 8 Feb 2008 21:30

نامه يي که دخترکي 6 ساله، 15 سال پيش نوشته و با بادکنکي روانه آسمان کرده بود، در شکم يک ماهي که از هزار متري عمق اقيانوس صيد شد، سر در آورد.

ماهيگيري که اين ماهي را صيد کرده بود، پس از شکافتن شکم حيوان، کاغذي درون آن يافت که نوشته هاي روي آن کماکان قابل خواندن بودند و در کنارش تکه يي از يک بادکنک قرمز نيز در معده حيوان قرار داشت.

وي کاغذ تا شده را گشود و ديد دست نوشته داخل آن متعلق به دخترکي 6 ساله از يک مدرسه ابتدايي در کاوازاکي واقع در 150 کيلومتري محل صيد او است. اين نامه جزء نامه هايي بود که «ناتسومي شيراهيگ» و دوستانش در مراسم سالگرد 120 سالگي مدرسه شان در سال 1993 نوشته بودند. در متن نامه آمده؛ «مدرسه ما 120 ساله شد... اگر نامه مرا خوانديد، برايم جواب نامه را بنويسيد.» پشت پاکت نيز آدرس مدرسه نوشته شده بود. ماهيگير 52 ساله يي که نامه را يافت آن را سورپرايزي جالب خواند و گفت؛ «من سال ها است به اين شغل اشتغال دارم ولي اين اتفاق به نظرم واقعاً باورنکردني است.»

نويسنده نامه که اکنون 21 ساله و دانشجوي دانشگاه است در اين مورد به روزنامه ها گفت؛ «نمي توانم باور کنم که نامه يي 15 سال دوام بياورد، آن هم در شکم يک ماهي،»

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.