صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
نه بابا.............
<<
1
...
153
.
154
.
155
.
156
.
157
.
158
.
159
.
160
.
161
.
162
.
163
...
177
.
178
.
>>
نویسنده
پیام
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 15:24
يک اشتباه کامپيوتري باعث ترافيک و راه بندان و سپس درگيري در جاده يي کوچک در ويسکانسين شد.
يک مسوول پمپ بنزين در پمپ بنزين تريگ مينکوا به اشتباه قيمت بنزين را که گالني 2/3 دلار بود 32 سنت (يک دهم آن) ثبت کرد و اهالي محل که متوجه اين اشتباه در کامپيوترهاي پمپ بنزين شده بودند به اين پمپ بنزين هجوم آوردند. از ساعت 10 شب پمپ هاي اين پمپ بنزين به صورت اتوماتيک شروع به کار مي کرد و هيچ مسوولي براي کنترل آن وجود نداشت و افراد مراجعه کننده مي توانستند با کارت هاي اعتباري يا سکه از پمپ بنزين استفاده کنند و زماني که يکي از اهالي متوجه آن مساله شد به سايرين خبر داد.
ترافيک عجيب در اين پمپ بنزين و سپس درگيري ميان افرادي که هر يک قصد داشتند گالن ها و بشکه هاي خود را پر کنند پليس را به اين منطقه کشاند و سپس پليس به صاحب پمپ بنزين اطلاع داد. وي پس از حضور در محل اقدام به تصحيح قيمت کرد اما پس از بررسي ها مشخص شد که تا قبل از اصلاح 42 نفر موفق شده اند 586 گالن بنزين به قيمت مفت بخرند. جالب اينکه نفر اول 27 گالن (صد ليتر) و دو نفر ديگر هم هر کدام 18 گالن (65 ليتر) بنزين زده اند.
آندرياس رولند مدير اين پمپ بنزين مي گويد؛«وقتي پليس با من تماس گرفت کاملاً متوجه موضوع نشدم اما وقتي به پمپ بنزين آمدم و صف ماشين ها را ديدم فهميدم که چه اتفاقي افتاده است... حالا اميدوارم کساني که بنزين زده اند آن را برگردانند. هر چند از لحاظ قانوني ما نميتوانيم آنها را مجبور به اين کار کنيم.»
من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 15:29
حتي در محله ثروتمند منهتن که پر از افراد مشهور و پولدار است باقي گذاشتن 12 ميليون پوند ارثيه براي يک سگ باعث تعجب بسياري شده است. لئونا هسلي هتلدار ثروتمند وصيت کرده بود پس از مرگش ثروت وي به سگ محبوبش به نام «دردسر» Troubleبرسد.
به نظر مي رسد «دردسر» پس از مرگ صاحبش واقعاً دچار يک دردسر واقعي شده است.
اين سگ سفيد کوچک مجبور شده براي فرار از شر توجهات منفي بيش از حدي که به او مي شود به فلوريدا پرواز کند. اکنون گروه هاي خلافکار زيادي در تلاش براي سرقت اين سگ هستند زيرا در اين صورت با يک تير دو نشان مي زنند. آنها با سرقت «دردسر» هم صاحب يک سگ مجاني مي شوند و هم صاحب 12 ميليون پوند.
جان کودي دوست قديمي لئونا که آگوست امسال در 87 سالگي در گذشت به خبرنگاران گفت؛« پس از مرگ لئونا بزرگ ترين مشکل ما تهديدهاي فراوان براي دزديدن اين سگ بوده است. از ماه آگوست بيش از صدها نامه تهديد آميز دريافت کرده ايم که از ما خواسته اند مبلغي از ارثيه اين سگ را به آنها بدهيم وگرنه آنها «دردسر» را خواهند دزديد. »
نکته يي که سگ دزدان از آن غافل هستند هزينه زياد نگهداري اين سگ است. نگهداري اين سگ حدود 200 هزار پوند در سال هزينه خواهد داشت زيرا او نمي تواند غذاهاي معمولي بخورد يا مانند ديگر سگ ها زندگي کند. غذاي او بايد توسط آشپز مخصوصش تهيه شود و از مواد اعلي در پخت آن استفاده شود. وجود اين سگ باعث سياه شدن زندگي افراد زيادي شده است. يک بار يکي از کارگران خانه خانم هسلي به علت بدرفتاري با «دردسر» به دادگاه کشيده و محکوم شد. اين زن مدعي شده پس از اينکه در دادگاه محکوم شد زندگي اش کاملاً زير و رو شده است.
اين سگ با هواپيماي جت شخصي پرواز مي کند و زمستان ها در خانه زمستاني اش اقامت مي گزيند و تعداد زيادي خدمتکار و محافظ شخصي دارد. نگهداري از اين سگ واقعاً باعث دردسر شده است لذا قيم هاي او قصد دارند نام او را عوض کنند تا زمان سوار شدن به هواپيما کسي او را نشناسد.»خانم هسلي ثروت خود را از خريد و فروش زمين و تاسيس هتل هاي زنجيره يي به دست آورده است.
Hadi_Pishi
اعضا
#
: 16 Dec 2007 15:54
sogoli2
سیلام مامان بزرگ
خوفین ؟
چرا به اون یکی تاپیکتون سر نمیزنید ؟ ( ستاره جیپسی ، لیلی نازه و سوگلی)
من فکر میکردم سنتون 10 رقمیه ، شنیدم همش 4 یا 5 رقمیه ! راست میگن ؟!
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 16:43
Hadi_Pishi
Quoting: Hadi_Pishi
چرا به اون یکی تاپیکتون سر نمیزنید ؟ ( ستاره جیپسی ، لیلی نازه و سوگلی)
مگه خبریه اونجا؟
من فکر میکردم سنتون 10 رقمیه ، شنیدم همش 4 یا 5 رقمیه ! راست میگن ؟!
نه سن من 15رقم رو هم رد کرده
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 16:43
یک قاضی هندی دو خدای هندو، موسوم به رام و هانومان، را برای حل یک اختلاف ملکی به دادگاه احضار کرد.
به گزارش بي بي سي، قاضی سونیل کومار سینگ در ایالت شرقی جرکهند هند، با چاپ آگهی در روزنامهها از این دو خدا خواسته است که "شخصا در دادگاه حاضر شوند".
قاضی سینگ دو احضاریه برای خدایان فرستاد، اما اين دو به دلیل "ناکامل بودن" آدرس برگشت خورد. این مسئله قاضی را واداشت که در روزنامههای محلی آگهی بدهد و خدایان را به دادگاه احضار کند.
در آگهی قاضی سینگ آمده است: "شما، علی رغم احضاریهایی که ابتدا توسط پیک و سپس توسط شرکت رسمی پست برای شما فرستاده شده، در دادگاه حاضر نشدید. بدین وسیله از شما خواسته میشود شخصا در دادگاه حاضر شوید."
این قاضی گفت: بعد از آن که نامههایی که به این دو خدا فرستاده شده بود، بدون پاسخ ماند از آنها خواسته شده روز سه شنبه11 دسامبر در دادگاه حاضر شوند. رام و هانومان از محبوب ترین خدایان هندو در کشور هند هستند.
این دو خدا به این دلیل احضار شدهاند که در لایحه دفاعیه وکلا از این دو به عنوان مالکان زمین یاد شده است. یکی از وکلای محلی می گوید: "از آنجایی که این زمین به خدایان هدیه شده است، لازم است که آنها هم بخشی از پرونده باشند."
این اختلاف ملکی که دو خدا برای حل آن احضار شدهاند، از حدود 20 سال پیش شروع شده و بر سر زمین به مساحت تقریبی 6هزار مترمربع است.
در این زمین دو معبد وجود دارد که رام و هانومان، خدای میمون، در این دو معبد عبادت میشوند. مانموهان پاتهاک، روحانی مقیم این معابد ادعا میکند که این زمین متعلق به اوست، اما مقامهای محلی می گویند این زمین متعلق به این دو خدا ست.
دو طرف دعوا اولین بار در سال 1987 به دادگاه مراجعه کردند. چند سال پیش دادگاه به سود مقامات محلی حکم داد، اما پاتهاک به حکم اعتراض کرد تا پرونده به دست قاضی سینگ بیفتد. پاتهاک میگوید: یکی از پادشاهان محلی سابق، این زمین را به پدربزرگش بخشیده است.
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 17:16
دادگاهی در کره جنوبی به نفع پلیسی رای داد که به خاطر اجتناب ار تراشیدن سبیلش از خدمت معلق شده بود.
به گزارش خبرگزاری فرانسه این افسر پس از انکه دستورات مقامات ارشد برای تراشیدن سبیلش را اجرا نکرد، از مقامش در یک ایستگاه پلیس در سئول برای سه ماه معلق شده بود.
این افسر نافرمان قضیه را به دادگاه اداری کشاند. قاضی شین دانگ-سئونگ حکم داد که که مقررات افسرهای پلیس را ملزم میکند که تمیز باشند و این امر لزوما به معنای ممنوعیت سبیل نیست.
بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به این ترتیب دادگاه مدعای شاکی را در مورد اینکه مقررات سرویس پلیس سبیلداشتن را ممنوع نمی کند، مورد تایید قرار داده است.
هنوز روشن نیست که آیا این افسر غرامت هم دریافت خواهد کرد یا نه.
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 17:18 | ویرایش بوسیله: sogoli2
روجهاي اندونزيايي در جاوا که قصد ازدواج دارند، بايد پنج درخت بکارند تا بتوانند به عقد يکديگر درآيند. آژانس خبري آنتارا گزارش داد زوج هايي که در اين کشور درصدد ازدواج هستند بايد بذر پنج درخت را تامين کنند يا هزينه معادل آن، يعني مبلغ 25 هزار روپيه (برابر سه دلار) را بپردازند.
زوجهاي در آستانه طلاق با جريمه يي سنگين تر مواجهند، اين زوج ها براي طلاق بايد 25 درخت بکارند يا 40 هزار روپيه (25/4 دلار) بپردازند.
مقامات محلي مي گويند هدف از اين قانون مبارزه با افزايش دماي جهان و مشکلات زيست محيطي متعاقب آن است. زوج هاي در آستانه ازدواج يا طلاق اين مبلغ را به سردفترداري که ازدواج يا طلاق آنها را ثبت مي کند، خواهند پرداخت.
شهردار جاوا مي گويد؛ «مبلغ اخذ شده صرف خريد بذر درختان مي شود و اين درختان در مناطق مسکوني زوج ها کاشته مي شوند.»
اندونزي ظرف ماه هاي اخير چندين برنامه درختکاري برگزار کرده است تا در راستاي سياست هاي کنفرانس آب وهواي سازمان ملل که به زودي در بالي برگزار خواهد شد حرکت کند.
در نوامبر گذشته، رئيس جمهور سوسيلو بامبانگ يوديوهونو به گروه جهاني پيوست که قصد دارند روزانه 80 ميليون درخت در سراسر جهان بکارند. اندونزي اخيراً از طرف گروه هاي زيست محيطي جهان به دليل تخريب و نابودي درختان سخت مورد انتقاد قرار گرفته بود.
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 17:20
سنگین ترین نوزاد اندونزی با وزنی نزدیک به هفت کیلوگرم ،دیروز در یک زایشگاه «جاکارتا» به دنیا آمد .
بیمارستان خصوصی پایتخت اندونزی، دیروز شاهد به دنیا آمدن سنگین ترین نوزاد این کشور بود.
پسری که شش کیلو و 900 گرم است 16:30 دیروز به وقت محلی «جاکارتا» به دنیا آمد که به خاطر مشکل تنفس، برای درمان به یک بیمارستان بزرگ تر پایتخت فرستاده شد.
این در حالی است که مادر 37 ساله نوزاد، دیابت دارد و پزشکان احتمال می دهند بیماری او در مشکل تنفسی فرزندش نقش داشته باشد.
پیش از این یک نوزاد «سورابایایی» با شش کیلو و 400 گرم رکورد سنگین ترین نوزاد اندونزی را در جاوه شرقی از آن خود کرده بود.
همچنین به تازگی یک زن روسی به نام «تاتیانا بارابانوا» 43 ساله دوازدهمین فرزند خود را با وزنی نزدیک به هشت کیلوگرم در سیبری به دنیا آورد. یک پسر آمریکایی نیز که 1879 میلادی، هنگام به دنیا آمدن 1008 گرم بود سنگین ترین نوزاد دنیا در کتاب رکوردهای«گینس» لقب گرفت.
او فقط 11 ساعت زندگی کرد و بر اثر نارسانیی تنفسی،جان سپرد.
Hadi_Pishi
اعضا
#
: 16 Dec 2007 17:33
sogoli2
سلام بر اولین بشر !!
( شما حوا بیدین ؟!
)
دمتون جیزززززززززز
قشنگن
Quoting: sogoli2
مگه خبریه اونجا؟
آره دیگه رفتین دیدین
تشکل میتنم !!
ما برای آرمان شهر شما می جنگیم ؛ ما شرافتمندانه کشته خواهیم شد .... و شما ؟
sogoli2
مدیر
#
: 16 Dec 2007 17:39
Hadi_Pishi
سلام بر اولین بشر !!
( شما حوا بیدین ؟! )
نه من مامانشم
دمتون جیزززززززززز
قشنگن
ممنون
<<
1
...
153
.
154
.
155
.
156
.
157
.
158
.
159
.
160
.
161
.
162
.
163
...
177
.
178
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.