صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 7 Oct 2007 14:51

عجیب ترین و خنده دار ترین قوانین جهان

1. جویدن آدامس در سنگاپور ممنوع است.
2. تقلب کردن در مدارس بنگلادش غیر قانونی است و افراد بالای 15 برای تقلب به زندان فرستاده می شوند.
3. داشتن سکس با حیوانات برای مردان لبنانی در صورتی مجاز است که حیوان مورد نظر ماده باشد. در صورتیکه فردی در حال سکس با حیوان مذکر دستگیر شود مجازاتش مرگ است.
4. مشاهده فیلم های کاراته ای تا سال 79 در عراق ممنوع بود.
5. در ایسلند زمانی داشتن سگ خانگی ممنوع بود.
6. در آریزونای آمریکا، کشتن و شکار شتر ممنوع است.
7. در تایلند همه سینما رو مجبورند هنگام پخش سرود ملی قبل از شروع فیلم قیام کنند.
8. در دانمارک روشن کردن ماشین قبل از چک مردن اینکه بچه ای زیر آن خوابیده است یا نه،ممنوع است.
9. در تایلند انداختن آدامس جویده شده تان 500 دلار جریمه دارد و قبل از خارج شدن از خانه حتما باید لباس زیر پوشیده باشید.
10. در سال 1888 در بریتانیا قانونی تصویب شده که دوچرخه سواران را موظف می کرد تا زمان رد شدن ماشین از کنارشان، زنگ دوچرخه هایشان را بطور پیوسته به صدا درآورند.
11. در قرن 16 و 17 میلادی نوشیدن قهوه در ترکیه ممنوع بود و اگر کسی در حین خوردن قهوه دستگیر می شدن، به اعدام محکوم می شد.

12. در فنلاند زمانی پخش کارتون دونالد داک به علت شلوار نپوشیدن شخصیت اصلیت سریال ممنوع بود.
13. تا سال 1984، بلژیکی ها مجبور بودند نام فرزندشان را از یک لیست 1500 نفری در روزهای ناپلئون بطور رندوم انتخاب کنند.
14. در برمه دسترسی به اینترنت غیر قانونی است. اگر فردی با اتهام داشتن مودم دستگیر شود، به زندان محکوم می شود.
15. اتریش اولین کشوری بود که مجازات مرگ را در سال 1787 حذف کرد.
16. صد ها سال پیش هر فردی که قصد داشت از کشور خارج شود، به سرعت اعدام می شد.
17. در طول جنگ جهانی اول هر سربازی که به همجنس بازی متهم می شد، اعدام می شد.
18. در زمان حکومت طالبان در افعانستان، پوشیدن جوراب سفید برای زنان به علت تحریک آمیز بودن آن برای مردان ممنوع بود. در ضمن ماموران پلیس دستور داشتند پنجره خانه ها را با رنگ سیاه بپوشانند تا زنان حاضر در خانه ها دیده نشوند.
19. در 24 ایالت آمریکا صغف حنسی عامل اصلی طلاق است.
20. در ایالت میسوری بخش سنت لوئیس، هنوز هم نجات دادن زنان با لباس خواب، برای ماموران آتش نشانی ممنوع است.

When there is a WILL,there is a WAY
# : 21 Nov 2007 00:07

چه جالب بیشتر جوابا و سئوالا تو بخش علمی از طرف مدیراس.

# : 16 Dec 2007 14:47

may25
ممنونم از مطالب واقعا زیبات

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 16 Dec 2007 14:48

Lustful
ممنونم دوست عزیز
Quoting: Lustful
1. جویدن آدامس در سنگاپور ممنوع است.

پس من هیچ وقت نباید سنگاپور برم

# : 16 Dec 2007 14:49

s4mi
Quoting: s4mi
خبر چند آمده است سوگل لنگ قرمزش را به قيمت گزافي به موزه فلان شهر در فلان مكان فروخته است
نه بابا سوگل

حسودی در میکنی از خودت

# : 16 Dec 2007 14:52

گربه مهربان پس از کشته شدن مرغ همسایه، جوجه هایش را به لانه اش برده و مادر خوانده آنها شده است.

زن و شوهر اردنی، چندی پیش یکی از مرغ هایشان را کشتند تا برای مهمانانشان غذای لذیذی تهیه کنند. «لوسی»گربه مهربان وقتی دید جوجه ها در غم از دست دادن مادر، بی تابی و مدام «جیک جیک» میکنند به طرفشان رفت، آنها را نوازش کرد و به لانه اش برد.

جوجه ها که بدجوری به مادر خوانده پشمالو، خو گرفته اند با گربه خانگی بازی می کنند و از سرو کول آن بالا می روند.

زن و شوهراردنی، نگران بودند که «لوسی» جوجه ها را اذیت کند اما حیوان مهربان، آنها را مانند بچه های خود لیس می زند و نمی گزارد هیچ حیوان یا انسانی مزاحمشان شود.گزارش ایسکانیوز می افزاید، نمونه های مشابه همزیستی مسالمت آمیز در دنیای حیوانها و پرندگان را پیش تر در ایران، چین، آمریکا و... شاهد بوده ایم.

# : 16 Dec 2007 14:56

سریع‌ترین محاسب انسانی رکورد خودش در ریشه‌ گرفتن از یک عدد 200 رقمی را صرفا با استفاده از قدرت مغز شکست و تنها در 70 ثانیه جواب را به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه آلکسیس لمیر، مرد فرانسوی 27 ساله، به درستی ریشه سیزدهم یک عدد اتفاقی 200 رقمی را از میان 393 تریلیون پاسخ ممکن پیدا کرد.

این به اصطلاح "قهرمان ریاضی"، در 70.2 ثانیه پاسخ 2407899893032210 را پیدا کرد و رکورد قبلی‌اش 72.4 ثانیه را در موزه علوم لندن شکست.

یک کامپیوتر برای ایجاد یک عدد اتفاقی 200 رقمی به کار گرفته شده بود.

به اعتقاد موزه‌دار ریاضیات موزه علوم لندن، جین وس، این بالاترین عدد محاسبه ‌شده به طور ذهنی تا به حال بوده است.

لمیر که در دانشگاه رمی در شمال فرانسه حضور دارد، نمایش قدرتش را با یافتن ریشه سیزدهم عدد 100 رقمی آغاز کرد، و پس از آنکه در کمتر از چهار ثانیه در 2004 پاسخ را یافت، مدتی را صرف بهبود بخشیدن به قدرت کرد.

لمیر مانند یک ورزشکار مغزش را روزانه برای انجام کار سخت‌تر یافتن ریشه سیزدهم عدد 200 رقمی تمرین می‌دهد

# : 16 Dec 2007 14:57

در طرحي براي تشويق يا به عبارت ديگر براي تحت فشار قرار دادن افراد چاق براي كاهش دادن وزنشان دولت استراليا به ازاي هر كيلو وزن اضافي ماليات وضع كرده است!

به گزارش شبکه تلويزيوني فاکس نيوز ، متخصصان تغذيه در استراليا پيشنهاد کرده اند با توجه به اينکه افراد چاق باعث مي شوند تا هواپيماهايي كه آنها را سوار مي كنند سوخت اضافي مصرف کنند بايد به ميزان اضافه وزن خود مبلغي را به عنوان جريمه يا ماليات پرداخت کنند!
به اين ترتيب، افراد چاق و داراي اضافه وزن بايد براي سوار شدن به هواپيما در استراليا به ميزان اضافه وزني که دارند به دولت اين کشور ماليات بپردازند!

يك شركت هوايي آمريکايي نيز اخيرا يک زن را به بهانه اينکه بيش از اندازه چاق است از هواپيما پياده کرد و شکايت اين شهروند آمريکايي از اين شرکت هوايي تاکنون بي نتيجه بوده است!

بحث چاقي يکي جنجالي ترين مباحث اجتماعي در آمريکا و بيشتر کشورهاي توسعه يافته است و کارشناسان گاهي اوقات راهکارهايي را براي فشار آوردن به افراد چاق براي کاستن از وزنشان ارائه مي کنند.

# : 16 Dec 2007 15:04

يک بيوه ثروتمند براي جبران محبت يک زوج چيني به آنها مبلغ 21 ميليون دلار پول بخشيد. گلدا بچال در وصيت نامه اش که در سال 1994 تنظيم شده است، کيم سينگ من و همسر وي بي ليان صاحبان يک رستوران چيني در شمال شرق لندن را وارث خود شمرد.

او در سال 2004 در سن 88 سالگي درگذشت. برادرزاده ها و خواهرزاده هاي بچال مدعي اند اين وصيت نامه اعتباري ندارد زيرا بچال در اواخر عمرش دچار جنون شده بود، اما دادگاه صحت ادعاي رستوران دار را پذيرفت و اعتبار وصيت نامه بچال را تاييد کرد. کيم سينگ من گفت خانم بچال پس از مرگ شوهر و پسرش به شدت افسرده و تنها بود و رستوران آنها حکم خانه او و خودشان حکم خانواده اش را پيدا کرده بودند.

آنها با هم به تعطيلات مي رفتند و در خانه هاي شان يا رستوران با هم وقتشان را مي گذراندند. دادگاه به اين نتيجه رسيد که بخشيدن اموال به اين خانواده نميتواند غير منطقي و نشانه جنون باشد زيرا او با اين کار خواسته محبت اين زوج را جبران کند.

# : 16 Dec 2007 15:16

پلیس یونان صدها سکه 2300 ساله را با دستگیری گنج یاب پیر در شمال این کشور، کشف و ضبط کرد.

گنج باستانی به دنبال بازداشت آرایشگر 70 ساله در شمال یونان کشف و ضبط شده است.

او با کند و کاو غیرقانونی منطقه تاریخی که مربوط به رومی‌ها و دوره یونان مداری است به گنج رسید.

روی سکه‌های تاریخی، تصویری از اسکندر مقدونی و پدرش «شاه فیلیپ» به چشم می خورد که به گفته پلیس، جزیی از گنجینه‌های ملی یونان به شمار می‌روند و به موزه ملی تحویل داده خواهند شد..گزارش ایسکانیوز می افزاید،قدمت این گنج 2300 سال تخمین زده می شود

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.