صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jul 2007 04:32 | ویرایش بوسیله: may25

بازم مثل همیشه ممنون از محبتت.

و آمدیم که عاشق شویم و درگذریم که بی شک راز زندگی و مرگ آدمی این بود.
# : 23 Jul 2007 10:09

نظر لطفته، مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 25 Jul 2007 08:07

شما محبت داری دوست من.

تصویر زیر مربوط به ۵ عضو (۴ خواهر و یک برادر) یک خانواده کرد ترکیه ای می باشد که از بدو تولد بر روی ۴ دست و پا راه میروند. سن این ۵ نفر ۱۸ تا ۳۴ سال می باشد. برخی از دانشمندان نارسایی مغزی را دلیل ۴ دست و پا راه رفتن این خانواده می دانند. بنا بر نظر برخی از محققان این رفتار بیشتر به یک تکامل معکوس می ماند تا یک نارسایی مغزی. آنها امید وارند که از این طریق بتوانند نکات مبهم تکامل انسانی را دریابند. (یکی از منابع معتبر خبری )

: confused:

# : 25 Jul 2007 10:54

may25 جان
دوست عزیزم
آخه این چه تکاملیه؟؟
اگه راست میگن این تکامل رو ببرن توی قزوین امتحان کنن ... تا ببینن حتی بزو گوسفندشون هم روی پاهاشون راه میرن نه چهار دست و پا...
اما به طور کل مطلب جالبی رو عنوان کردی دوست خوبم.

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 25 Jul 2007 15:19

من خودم هم باورم نمیشد که چنین اتفاقی افتاده. :-؟؟ شاید در اصل این نوع راه رفتن، یه نوع راه رفتن در مراسم های سنتی قزوینه. به هر حال من توصیه می کنم این چند نفر برای هیچ کنفراس خبری یا پزشکی به قزوین نرن.

# : 26 Jul 2007 10:15

اما اگر برن، عجب محبوبیتی خواهند داشت و در آن زمان همه قزوینیها اهل کنفرانس رفتن و دوستداران پزشکی خواهند شد... نه؟

# : 28 Jul 2007 05:09

البته قزوینی ها از قدیم به پزشکی مخصوصا مجاری معده والا آخر ... علاقه داشتن و هنوزم دارن.

# : 28 Jul 2007 11:53

پس با این وضعیت بیشتر به پزشکی علاقه پیدا می کنن...

# : 20 Aug 2007 16:27

خبر چند آمده است سوگل لنگ قرمزش را به قيمت گزافي به موزه فلان شهر در فلان مكان فروخته است
نه بابا سوگل

;)) HeY Y0U
# : 27 Sep 2007 07:07 | ویرایش بوسیله: may25

سلام کسمشنگ جان، خوبی؟ چند وقتی نبودم به خاطره یه مشکلی. راستی آواتوره جدیدت مبارک.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
انسان در سال 3000 قد متوسط 2 متر و 120 سال عمر و پوست قهوه ای خواهد داشت

چشم انسان معادل یک دوربین 135 مگا پیکسل است

وزن 1 قاشق چایخوری از سیاه چاله ها 2 میلیارد تن است

یک سیاهچاله در کهکشان راه‌ شیری است که هر ثانیه 1000 بار دور خود می‌چرخد

خورشید کوچکترین ستاره دنیا است

وقتی به خورشید نگاه میکنید صحنه 8 دقیقه قبل از آن را مشاهده میکنید

مین در آغاز پیدایش خود 2000 بار بزرگتر از حجم کنونی خود را داشته است

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.