صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 21 May 2007 23:34

تب فوتبال این روزها از انسان‌ها گذشته و دامن حیوانات را هم گرفته است. به تازگی خروس‌ها دچار تب فوتبال شده‌اند.

به گزارش پایگاه اینترنتی دیلی تلگراف و به نقل از روزنامه پیپل چین دو خروس جنگی در این كشور یافت شده‌اند كه به طرز اسرارآمیزی به بازی فوتبال علاقه دارند.

خانم ژانگ مالك این دو خروس جنگی می‌گوید خروس‌هایش به جای آنكه مانند سایر انواع خود به همدیگر بپرند دوست دارند با یكدیگر فوتبال بازی كنند.

او می‌گوید یك روز یك توپ فوتبال در خیابان پیدا كرده و آن را با خود به خانه آورده و آن را به سمت خروس‌ها انداخته است.

ژانگ می‌گوید ابتدا خروس‌هایش ترسیده اند اما پس از مدتی به سمت توپ جذب شده و آنگاه مشغول بازی كردن با آن شده‌اند.

ژانگ می‌گوید این دو خروس به خوبی برای گرفتن توپ روی پای هم تكل می‌روند و آن را برای هم قل می‌دهند.

او می‌گوید توپ بازی خروس‌هایش را بیشتر از به هم پریدن آنها دوست دارد.

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 21 May 2007 23:37 | ویرایش بوسیله: sogoli2

طول سرخرگها در يک انسان بالغ روی هم رفته به نوزده هزار کيلومتر ميرسد.
قطر سرخرگ آئورت بيست و پنج ميليمتر بوده که پس از شاخه شاخه شدن ، قطر آن نيز باريکتر مي گردد ، به طوريکه قطر مويرگها به کمتر از يک ميليمتر ميرسد.

# : 21 May 2007 23:40

ترافيک و زنان در زمان رم باستان

ژوليوس سزار امپراطور رم که حدود پنجاه سال قبل از ميلاد ميزيسته ، جهت بهبود بخشيدن به ترافيک شهر ، دستور داده بود که هيچ زني حق گردونه راني در شهر رم را ندارد ، حال چرا؟متاسفانه خودش را پيدا نکرديم که جواب سئوال ما بدهد

# : 28 May 2007 23:05

دو پزشك متخصص قلب در یك هواپیمای دلتا ۱۳۱ نوزادی را كه دچار خفگی و مشكل تنفسی شده بود، به دنیا آوردند.

به نقل از ‌آسوشیتد‌پرس، هنگامی كه هواپیمای دلتا ۱۳۱ به آسمان واشنگتن رسید، زن بارداری‌ قبل از فرود اضطراری هواپیما به دلیل مشكل تنفسی نوزادش، وضع حمل كرد.

پس از اینكه این زن دچار درد زایمان شد دو دكتر متخصص قلب كه جزو مسافران هواپیما بودند، دریافتند كه تنفس نوزاد بسیار كند است و احتمال خفگی نوزاد وجود دارد.

این دو پزشك متخصص قلب در قسمت عقبی اهروی هواپیما نوزاد را سالم به دنیا آوردند.

به گفته یكی از پزشكان، این نوزاد هنگام تولد كبود شده ‌و نفس نمی‌كشید و آن‌ها مجبور شدند با تنفس دهان به دهان و عمل احیای او را از‌ مرگ نجات دهند.

این نوزاد پسر كه هنگام تولد ۷ پوند وزن داشت پس از فرود هواپیما به همراه مادرش به بیمارستان منتقل شد.

هواپیما نیز پس از یك ساعت فرود اضطراری پرواز خود را به مقصد آتلانتا از سر گرفت.

سخنگوی هواپیمایی دلتا تلاش این دو پزشك را شجاعانه عنوان كرد و گفت: خانم‌های باردار معمولاً از پرواز منع می‌شوند‌ اما خطوط هواپیمایی دلتا چنین سیاستی را در پیش نگرفته است. هرچند كه دیگر خطوط هواپیمایی از جمله لوفتانزا و نرشاوست از زنان باردار ۹ ماهه می‌خواهد كه مدارك پزشكی دال بر سلامت خود را ارایه دهند.

# : 28 May 2007 23:11

شرايط محيط کار و سلامت کارکنان

براساس تحقيقاتی که در مورد تاثير محيط کار بر نيروی انسانی شاغل در سازمان ها صورت گرفته است ، مديريت تنش آلود و نامساعد باعث بروز اختلالات جسمانی در کارکنان می شود.
نتايج اين تحقيقات که در نشريه علمی بهداشت شغل و محيط کار انتشار يافته است ، در مواردی که کارکنان سازمان روش مديران خود را غيرمنصفانه و نامعقول دانسته اند ، اين امر باعث بالا رفتن فشار خون در آنان شده است، درمقابل ، فشار خون کسانی که در محيطی مساعد فعاليت کرده و از احترام و قدردانی مديران خود برخوردار بوده اند کاهش يافته است.
پزشکان تنش در محيط کار را يکی از عوامل بروز بيماری های قلبی و سکته می دانند که مهمترين عامل مرگ و مير در جوامع صنعتی است.

# : 31 May 2007 00:27

رانندگان ايالت اوريسا در شرق هند از يك فيل شكايت دارند كه عادت كرده راه را بند بياورد و از سرنشينان هر خودرو تقاضاي خوراكي كنند تا به آنها اجازه عبور بدهد!

به گزارش خبرگزاري رويترز و به نقل از روزنامه هندوستان تايمز، اين فيل باجگير رانندگان را مجبور مي‌كند تا شيشه خودرو را پايين كشيده يا در خودرو را باز كنند. سپس خرطومش را دراز كرده و تقاضاي خوراكي مي‌كند!

اگر به او غذا داده شود فيل باجگير راه را باز مي‌كند، در غير اين صورت راننده حرف نشنو بايد متوقف شود!

فيل باجگير خرطومش را داخل خودرو كرده و هر خوراكي باب ميلش را مي‌خورد و سپس به راننده اجازه عبور مي‌دهد!

# : 31 May 2007 00:30

نوروز که جشن ملي ايرانيان است ، در زمانهای قديم ، هميشه در اول بهار نــــــــبود بلکه در فصول سال ميگشت و گاه به بهار و گاه به تابستان يا پائيز يا زمستان ميافتاد.
در قرن پنجم هجری قمری بفرمان جلال الدين ملکشاه سلجوقي ، حکيم عمر خيام نيشابوری رياضي دان و شاعر معروف ايراني ، باتفاق چند منجم ديگر تقويم جلالي را تنظيم کردند.
بموجب اين تقويم ، نوروز را در روز اول بهار يا نخستين برج حمل قرار دادند.
طبق محاسبات تقويم جلالي ، در هر 3770 سال ، فقط يک روز خطا حاصل ميشود.

# : 31 May 2007 00:32

سرعت امواج

سرعت امواج رادار ، تقريبا برابر است با سرعت نور يعني سيصد هزار کليومتر در ثانيه.
برای اينکه تصوری از اين سرعت داشته باشيد مثالي مي زنيم : در فاصله زمانيکه يک جسم از ارتفاع پنج متری بزمين برسد ، در اين مدت امواج رادار هفت و نيم مرتبه کره زمين را دور مي زند .

# : 31 May 2007 05:12

نه بابا

روزگاریست که من در غم تنهایی خود غوطه ورم...===»»»***دنبالم نیا اسیر میشی***
# : 4 Jun 2007 04:32

soosk h tanha hasharati hastan ke ashegh mishan va age be eshgheshoon naresan khodkoshi mikonan.

ye no soosk hast ke rangesh sefide, in soosk ro age 2 nesf koni , har ghesmatesh tabdil be ye sooske jadid mishe, va gae bazam nesfesh koni, 2 ta sooske jadide dige be voojood miad:D

dolhpin va ensan tanha mojoodati hastan ke be khatere lezate jensi ba ham sex daran na faghat be khatere tolide mesl.

و آمدیم که عاشق شویم و درگذریم که بی شک راز زندگی و مرگ آدمی این بود.
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.