صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / نه بابا.............
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
نویسنده پیام
# : 29 Mar 2007 23:05

موبايلي که با مشروبات الکلي و سرکه کار ميکند

دانشمندان آمريکايي اخيرا دست به ساخت باطری بخصوصي برای موبايلها زده اند که بسيار عجيب کار ميکند.
حالا مي پرسيد چگونه؟
اين باطريها با مشروبات الکلي چون شراب يا وتکا و يا حتي آبجو و اگر آنها هم نبود سرکه ، کار ميکند.
فقط کافيست که چند قطره از آن را درون باطری مخصوص ريخته تا بر اثر فعل و انفعالاتي که درون باطری انجام ميگيرد نيرو تولد شود که برای يک موبايل کافيست که شروع به کار کند.
قرار است اين باطريها در سالهای آتي به بازار عرضه شود.تصميم بر اين است که از اين باطريها در کامپيوترهای همراه و دوربين های ديجيتالي هم استفاده شود.

من آن خورشید زر پوشم که با ظلمت نمیجوشم....بجز آغوش دریا را نمیگیرم در آغوشم
# : 5 Apr 2007 22:36

يك زن امريكايي 318 كيلويي پس از ورود به داخل حمام آپارتمانش زمين خورد و ماموران آتش‌نشاني را براي نجات خود دچار دردسر عجيبي كرد!

به گزارش خبرگزاري رويترز، ماموران آتش‌نشاني ترنتون در ايالت نيوجرسي گفتند، اين زن 318 كيلويي پس از ورود به داخل حمام زمين خورد و ديگر قادر نشد از جاي خود برخيزد!

او با تلفن همراه از بخش فوريت‌هاي شهر ترنتون كمك خواست.

كاركنان فوريت‌هاي پزشكي پس از حضور در محل مشاهده كردند قادر به خارج كردن اين زن از داخل حمام نيستند. بنابراين از سازمان آتش‌نشاني كمك خواستند.

25 مامور آتش‌نشاني و 3 كاميون به محل شتافته و پس از در هم كوبيدن ديوار حمام توانستند با يك وسيله ويژه زن را به طبقه پايين آپارتمان انتقال داده و او را با يك آمبولانس مخصوص افراد چاق به بيمارستان منتقل كنند.

عمليات نجات زن 5 ساعت به طول انجاميد. اين هم از دردسرهاي چاقي مفرط!

# : 5 Apr 2007 23:03

Quoting: sogoli2
موبايلي که با مشروبات الکلي و سرکه کار ميکند

دانشمندان آمريکايي اخيرا دست به ساخت باطری بخصوصي برای موبايلها زده اند که بسيار عجيب کار ميکند.
حالا مي پرسيد چگونه؟
اين باطريها با مشروبات الکلي چون شراب يا وتکا و يا حتي آبجو و اگر آنها هم نبود سرکه ، کار ميکند.
فقط کافيست که چند قطره از آن را درون باطری مخصوص ريخته تا بر اثر فعل و انفعالاتي که درون باطری انجام ميگيرد نيرو تولد شود که برای يک موبايل کافيست که شروع به کار کند.
قرار است اين باطريها در سالهای آتي به بازار عرضه شود.تصميم بر اين است که از اين باطريها در کامپيوترهای همراه و دوربين های ديجيتالي هم استفاده شود.

به بین علم هم همش سر آدم گول می ماله این دفعه میگه برو مست کن تا مبایلت شارژ بشه.

Love is A Drug
# : 5 Apr 2007 23:08

yankee
Quoting: yankee
به بین علم هم همش سر آدم گول می ماله این دفعه میگه برو مست کن تا مبایلت شارژ بشه.

میگم خوب برق همچین مطلبایی چشمتو میگیره ها

# : 6 Apr 2007 12:28

Quoting: sogoli2
میگم خوب برق همچین مطلبایی چشمتو میگیره ها

اره تو هم میدونی که منم حساس اینطوری خوبه یک گیلاس من یک گیلاس مبایلم انوقت مبایلم هم مثل خودم شش و هشت می زنه خیلی عالی میشه.

Love is A Drug
# : 23 Apr 2007 23:44

yankee
Quoting: yankee
اره تو هم میدونی که منم حساس اینطوری خوبه یک گیلاس من یک گیلاس مبایلم انوقت مبایلم هم مثل خودم شش و هشت می زنه خیلی عالی میشه

ای بابایی منحرف

# : 24 Apr 2007 00:01

زوج آمريكايي اهل نيوجرسي قصد دارند 1000 روز را به تنهايي در دريا سپري كنند.

به گزارش رويترز، "ريد استون" 55 ساله و همسر 23 ساله اش قصد دارند با قايق مجهزشان سه بار دور دنيا را بزنند كه تخمين‌هاي اوليه 1000 روز سفر را براي آنها پيش بيني مي‌كند.

آقاي استون و همسرش به هيج عنوان نمي‌خواهند توقف طولاني مدت داشته باشند و با خود عهد كرده‌اند كه پايشان را در طول اين سفر كه قطعا مخاطرات بسياري دارد روي خشكي بگذارند.

اين دو نفر گرچه تجربه قايق سواري در رودخانه "هادسون" در شمال "هوبوكن" را دارند اما خود را براي يك سفر بسيار طولاني كه احتمالا با طوفانها و موج‌هاي بسيار بلند و حتي كوه‌هاي يخي مواجه خواهد بود، آماده كرده‌اند.

آنها ممكن است همچنين در قسمتي از سفر خود با "جان ساندرز" استراليايي كه تجربه سه بار چرخش به دور زمين با قايق را دارد همراه شوند.

به گفته آقاي استون آنها هر آنچه را كه در يك منزل مسكوني لازم است از كتاب تا فيلم و مواد غذايي لوازم تفريحي با خود همراه برداشته‌اند تا در طول سفر از آنها استفاده كنند.

# : 24 Apr 2007 00:04

کارمندانی که می نالند ، بيمارند

نتيجه يک پژوهش نشان می دهد کارمندانی که با نق زدن و ناله کردن در محل کار، سبب افسردگی همکاران خود می شوند، به يک نوع بيماری روانی مبتلا هستند.
طبق گفته پژوهشگران در آلمان، اين افراد مبتلا يک بيماری تازه به نام ناراحتی و عصبانيت پس از ضربه روحی هستند.به گفته آنها، کسانی که مرتب درباره کار يا درباره رييس خود نق می زنند، بدگويی می کنند و شايعه پخش می کنند و در عين حال کمتر از همه هم کار می کنند، از قربانيان اين اختلال روانی هستند.
پژوهشگران همچنين می گويند يکی از راه های چيره شدن بر اين بيماری اين است که وقت و انرژی بيشتری برای فعاليت های غير کاری مانند، سرگرمی و فعاليت های اجتماعی صرف شود.

# : 24 Apr 2007 00:06

جزر و مد فقط در آبها صورت نميگيرد

شايد خيليها اين فکر را بکنند که جزر و مد فقط در آبها صورت ميگيرد ولي بايستي بگوئيم که چنين نيست.
جزر و مد در کليه نقاط سطح زمين حتي در کوهها ولي بطور نامحسوس صورت مي پذيرد.بطوريکه از نظر علمای زمين شناسي يکي از علل فرسايشي کوهها و تخته سنگها ، همين جزر و مدهاست.

# : 25 Apr 2007 23:36

مارتين اشترل 52 ساله، 500 كيلومتر از پرو تا برزيل را شنا كرد.

پس از 65 روز و 5265 كيلومتر شنا در رودخانه پر آب و پر از كروكوديل آمازون، مارتين اشترل اسلوونيايي، روز شنبه (7 آوريل) به پايان راه رسيد.

وي روز اول فوريه كارش را در آمازون عليا در آتالايا در پرو آغاز كرد. در اين سفر 40 نفر كه در بين آنها يك پزشك، يك مشاور تغذيه، عكاس و فيلمبردار نيز ديده مي‌شد، او را همراهي مي‌كردند.

به گزارش روزنامه آلماني مورگن پست، در اين ماراتن شنا وي بيشتر از دو ماه، هر روز 80 كيلومتر شنا كرد. وي اغلب شير وشكلات مي‌خورده و در اين مدت 12 كيلو وزن كم كرده است. اوكه قبلا به خاطر بيماري قلبي مدتي در بيمارستان بستري بوده است، توانست چهار بار در طول مسير ركورد خود را بهبود بخشد.

اشترل كه پيش از اين معلم موسيقي بوده، در اينباره اظهار داشت: "من اين كار را نه فقط به خاطر پول و شهرت، بلكه به خاطر صلح و حفاظت از محيط زيست انجام دادم. مي‌خواهم از گياهان و حيوانات جهان بهتر محافظت شود

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 177 . 178 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.