| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: maste_batel نميشه روش حساب كرد آخه پول ندارم کارت جدید بخرم 
Quoting: maste_batel شب همگي خوش شب خوش رامین جان
این نیز بگذرد...
|
|
|
Quoting: royale_korosh آخه پول ندارم کارت جدید بخرم مشكل اينه كه من پول هم دارم چند باري هم خريدم خراب از آب در اومده  يه ضرب المثل خارجكي هست كه ميگه : عشق و محبت را هرگز گدايي نكن ( يا خريداري ) چون مطمئنا چيزي كه بدست مي اوري غير از اين خواهد بود 
مخلص همه رامين 
در جامعه مست ........... هشیاری جرم است ! ...................................مرند
|
|
|
maste_batel یعنی چی این؟ میشه زیر دیپلم حرف بزنی
Quoting: maste_batel يه ضرب المثل خارجكي هست كه ميگه : عشق و محبت را هرگز گدايي نكن ( يا خريداري ) چون مطمئنا چيزي كه بدست مي اوري غير از اين خواهد بود
این نیز بگذرد...
|
|
|
|
|
royale_korosh
 حرکات موزون پشت میز کامپوترو فراموش کردی  سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
|
|
|
Of_A_Simple_Life
Quoting: Of_A_Simple_Life حرکات موزون پشت میز کامپوترو فراموش کردی میز کامپیوتر مگه سالن رقصه ؟؟
این نیز بگذرد...
|
|
|
royale_korosh
 میز خودمه ! اختیارشو دارم!! سیامک
راسته که میگن اومدنی رفتنیه. نوبت من هم شد. ببخشید که نمیتونم توضیح بدم، به امید دیدار مجدد. با تشکر، سیامک
|
|
|
کورش جان نگفتی چطوری بشینم وقتی میایم آویزون مخصوصا عکس نگاه میکنیم... 
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
Quoting: dariushagha کورش جان نگفتی چطوری بشینم وقتی میایم آویزون مخصوصا عکس نگاه میکنیم... تو آویزون با پای چپ وارد شوید!

تمام دورغهايت را باور مي كنم. فقط وانمود كن مرا دوست داري. چشمانت را ببند. من همه چيز تو خواهم شد!
|
|
|
|
|
Of_A_Simple_Life
Quoting: Of_A_Simple_Life میز خودمه ! اختیارشو دارم!! اون که بعله ولی در حال رقصیدن بپا نزنی مانیتور و پرینتر و اسکنر و بشکنی بعد بگی کوروش گفت
 dariushagha
Quoting: dariushagha کورش جان نگفتی چطوری بشینم وقتی میایم آویزون مخصوصا عکس نگاه میکنیم... پیشنهاد میکنم بروش چنبالک نشسته و کار خود را انجام دهید مثل دستشویی های وطنی درازکش هم برای دوستانیست که لپ تاپ دارن .
Quoting: hornet_32 تو آویزون با پای چپ وارد شوید! آویزون خانه ملت است با پای چپ وارد نشوید.جفت پا بپرید وسطش
این نیز بگذرد...
|