صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / معرفی روان شناسی عشق
نویسنده پیام
# : 3 Jan 2008 02:49

... اما عشق همچون رازیست که قادر به درک آن نیستم ، چون زمانی که گمان می کنم عزمم را جزم کرده ام بیشتر از همیشه مرددم !

- سر جان ساکلین ( 1642 - 1609 ) " لطفا قلبم را پس بده !"

در طول سالها متفکران و نویسندگان در صدد کشف راز عشق بوده اند . افسا نه ها ، شعرها و رمانها طویل ترین تاریخچه را در ثبت و ضبط آرمانهای عشق داشته اند . مثلا حماسه سومریان و بابلیان به - گیل گمش - به دو هزار سال پیش از میلاد باز می گردد . اشعار عاشقانه مصری بین سالهای 1100 - 1300 پیش از میلاد بر روی پاپیروس و کتبیه ها نوشته می شدند! همینطور آوازهای عاشقانه چینی کهن برای نخستین بار در سال 700 - 1000 پیش از میلاد ثبت شدند . فلاسفه بیشماری از افلاطون گرفته تا - مارتین لوتر - از - گید که گور- و - نیچه - تا سانتیانا و سارتر همگی متون خود را وقف انديشه زايي عشق نموده اند.

در روانشناسی ، روانکاوی نخستین رهیافت نظری در ارتباط با اهمیت عشق بود . در حالیکه روانکاوان و سایر سطوح روانشناسی بالینی به طور مداوم درگیر کنکاش و کاوش بودند ، روانشناسی اجتماعی تجربی برای مدتی طولانی ، از پرداختن به عشق به عنوان یکی از مهمترین و اصلی ترین موضوعات کوتاهی کرد .

در ده یا پانزده سال گذشته ، جمعیت قابل توجهی از نوشتارها و متون روانشناختی - اجتماعی تکوین یافت . بررسی ها با استفاده از رویکردهای نوین ، همچون رویکرد پیش نمونه ( مثلا فروراسل[1] 1991 ) ، نظریه وابستگی ( کلاسیدی و شیو[2]ر 1999 ) ،( هازن و شیور[3] 1990 و 1987 ) و تحلیل استعاری عشق ( کووسه[4] 1988 ) باعث ارتقاء سطح یافته ها در مورد ذهنیت کشورهای انگلیسی زبان نسبت به عشق شد . از آن گذشته مطالعات بین فرهنگی در رابطه با ابعاد احساسی آن صورت می گیرد ، مثلا یکی از مطالعاتی که توسط من وهمکارانم انجام شد تفاوت دیدگاههای چینی ها، امریکاییها و ایتالیایی ها را نسبت به عشق ارائه کرد . (Haver, Wu, & Schwartz, 1992 )متعاقباَ من مطالعات بین فرهنگی فراتری را درباره ابعاد عشق اجرا کردم و به فهم عمیق تری درباره ماهیت آن نائل شدم .

اینجا در یک سری سرمقاله تحت عنوان روانشناسی عشق ، من به نحوی خلاصه وار به گونه های مختلف و دیدگاههای عشق آنگونه که در تاریخ رقم خورده اشاره خواهم کرد و نظریات عمده روانشناسی را مورد بازبینی قرار می دهم که بعضی بررسی های روانشناختی در این باره که نگاه روزمره مردم نسبت به عشق چگونه است ، را معرفی می کند و برخی درباره گونه های عشق و بعضی مرتبط با سر چشمه و منشا و پویایی شناسی عشق اند.

[

# : 12 Mar 2008 03:52

خیلی بجا بود
اگه ادامه داره ادامشو منتظریم.

Tombstone Piledriver
# : 10 May 2008 18:20

salam ... (man m21teh) ye pesare 1)khoshgel 2)Mosbat 3)ke be hij vajh donbale sex nabashe 4)baraye dustie Samimi (zire 21 va az teh) pm plz

1400
# : 10 May 2008 18:23

salam ... (man m21teh) ye pesare 1)khoshgel 2)Mosbat 3)ke be hij vajh donbale sex nabashe 4)baraye dustie Samimi (zire 21 va az teh) pm plz

1400
# : 10 May 2008 18:36

1400
# : 24 May 2008 23:31

سلام تاخیرم رو ببخشید.
نه این ادامه نداره اما بقیه مطالب رو تو همین تاپیک میگذارم.
ممنون.

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.