صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / برایه مخفی کردنه ایپی ادرس و ورود به paypal نرم افزاری سراغ دارید؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Oct 2007 11:43

هر کی داره بزاره.

# : 31 Dec 2007 01:03 | ویرایش بوسیله: Elderado

سلام
من درست نمیدونم مشکل شما چیه؟آیا این سایت فیلتر شده؟(که نشده)
آیا چون ایران تحریمه , دسترسی به اکانتتون نذارید یا .....
به هر حال شخصا" نرم افزار hide ip platinum رو بهتون پیشنهاد میکنم.
میتونید از سایتش دانلودش کنیدwww.hide-ip-soft.com(چون سایتش فیلتر شده بجاش تو مرورگرتون بنویسید۲۱۶.۱۴۶.۲۰۶.۱۲۲ واینتر رو بزنید)
سریال نامبرش رو هم اگه خواستید از سایت www.crackzplanet.com بگیرید
الان آخرین ورژنش3.5 هستش.سریال هم 2BA1056B1A10559F
اگه نرم افزار کار نکرد یه ایمیل بهم بزن ببینیم چه خاکی باید به سرمون بریزیم؟
که احتمالا" باید انواع خاکها رو بگم.

Tombstone Piledriver
# : 31 Dec 2007 01:16

VPN

يه عالمه برنامه جديد ... !!! صفحه 450 ........... چترباز ..!!!
# : 31 Dec 2007 01:38

ali_rendez_vous@yahoo.com

Tombstone Piledriver
# : 31 Dec 2007 01:46

Quoting: Elderado
ali_rendez_vous@yahoo.com

ینی چی؟
پول کمکت رو میخوای ازش بگیری؟

# : 31 Dec 2007 04:31 | ویرایش بوسیله: Elderado

تو پست اول چون ایمیلم یادم رفت تو پست بعدی نوشتمش

Tombstone Piledriver
# : 31 Dec 2007 04:38

ali2005
فکر کنم با VPNبتونی

لاله
# : 31 Dec 2007 19:07 | ویرایش بوسیله: Elderado

Ali2005
با استفاده از یه پراکسی هم میشه به اکانت paypal تون دسترسی پیدا کنین.البته به شرطها و شروطها.پراکسی هم انواع مختلفی داره با کاربردهای مختلف.شما باید بگردی و یه پراکسی anonymous پیدا کنید.البته با پروتوکل https
گاهی هم هکرها و سارقان اینترنتی اقدام به ایجاد پروکسی عمومی میکنند و قصدشون اینه که با زیر نظر گرفتن کاربران اطلاعات مهمشون رو مثل شماره کارت اعتباری و پسوردها رو بدزدند.شما وقتی کامپیوترتو تنظیم میکنی با پراکسی و میری تو پی پال...
اول کامپیوتر پراکسی به پی پال متصل میشه بعد هم کامپیوتر شما به واسطه اون کامپیوتر به پی پال وصل میشه.البته این فیلتر شکنها هم یه نوع پراکسی هستند به نام وب پراکسی که امنیتشون پایینه.پس باید یه فضا بخرید از یه هاست و یه پراکسی شخصی ایجاد کنید برا خودتون که البته باید آیپی پراکسیتون مثل آیپیهای ایران تحریم نباشه(یعنی کامپیوتر پراکسی تو ایران نباشه)
که هزارو یه دردسر داره و مثل vpn هر دو مجانی نیستن.پس میمونه همون روش اول که گفتم.
پس تا حالا سه نوع خاک رو بررسی کردیم.ضمنا" همونطور که میدونید کمپانی پی پال به کاربر اجازه میده تا از وبسایتشون بازدید کند ولی وقتی کاربر میخواد یه کاره مالی انجام بده یه پیغام خطا صادر میکنه مبنی بر اینکه در کشوری تحریم شده هستید Sanctioned country

Tombstone Piledriver
# : 10 Jan 2008 15:15 | ویرایش بوسیله: Yohan

Quoting: Elderado
نخیرتو پست اول چون ایمیلم یادم رفت تو پست بعدی نوشتمشدر ضمن این آقا نرم افزار میخواست و vpn که شما گفتید نرم افزار نیست بلکه یه نوع شبکه خصوصیه(مجازی) که هزارو یه دردسر داره و مجانی هم نیست.تازه سرعت اینترنتشم کم میکنه(به احتمال90%)ضمنا" من بخاطر پول کمکش نکردم(البته اگه واقعا" براش کمک بوده باشه).شما یا فکرت منحرفه یا اینقد کوته فکری که ذهنت فقط تو مادیات میچرخه.حیف که همشهری هستیم وگر نه.....

با نوشته ات نشون دادی که از وی پی ان چیزی سر در نمیاری ...
در ضمن فکر کن همشهری نیستیم ... چیکار میخوای بکنی؟

# : 13 Jan 2008 06:27

Quoting: Yohan
با نوشته ات نشون دادی که از وی پی ان چیزی سر در نمیاری ...

راستشو بخای آره زیاد ازش سر در نمیارم.یه سر باید بیام خرازی شما ازتون بپرسم!!!
Quoting: Yohan
درضمن فکر کن همشهری نیستیم ... چیکار میخوای بکنی؟

هیچ کاری نمیخام کنم.حالا چرا میزنی؟

Tombstone Piledriver
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.