| نویسنده |
پیام |
|
|
رسیدن به سرعت نور همواره یکی از رویا های بشر بوده و تو خیلی از فیلمای علمی تخیلی به نوعی بهش پرداخته میشه ولی آیا رسیدن به این سرعت امکان پذیر هست یا نه؟ راستش رسیدن به نزدیکی های سرعت نور شاید امکان پذیر باشه اگر سفینه ای رو در نظر بگیرین که با یک موتور اتمی قدرتمند بتونه شتابی معادل یک جی تولید کنه در طول مدت کمتر از یک سال (355 روز) میشه به مرز سرعت نور رسید وشاید بسیار دور از ذهن نباشه! جالب اینکه در طول این مدت این سفینه مسافتی معادل نصف یک سال نوری رو پیموده در حالی که سرنشینانش جاذبه مصنوعی معادل جاذبه زمین رو تجربه کردن و جالب تر انکه این مدت یک سال برای آنها کوتاه تر بوده است!
و رسیدن به این تکنولوژی یعنی آغاز فصل اکتشافات فضایی و دستیابی به نقاط بسیار دور کیهان
|
|
|
mehran655
ولی من تو یه مقاله خوندم که وقتی سرعت یک جسم به اون حد برسه دیگه جسم ( به معنایی که ما میشناسیم و درک میکنیمش ) وجود نداره!
بلکه همه چیز تبدیل به فوتون ( بسته های کوچک انرژی ) میشه
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
mehran655
راستی برای صندلی داخ هفته آینده آماده هستی؟
جواب اینو که دادی .. هر دو پست رو ( هم مال خودم + پست تو ) حذف میکنم
******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
|
|
|
|
|
آره برای هفته آینده اماده هستم
|
|
|
Quoting: lili naze ولی من تو یه مقاله خوندم که وقتی سرعت یک جسم به اون حد برسه دیگه جسم ( به معنایی که ما میشناسیم و درک میکنیمش ) وجود نداره
در ضمن من گفتم نزدیکی سرعت نور چون رسیدن به سرعت نور غیر ممکنه همونجور که رسیدن به صفر مطلق غیر ممکنه
|