صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / بهترین و جامعترین نرم افزار پخش انواع فایلهای ویدیویی ناشناس .
نویسنده پیام
# : 25 Jul 2007 20:45

بهترین و جامعترین نرم افزار پخش انواع فایلهای ویدیویی ناشناس .
بعد از نصب این نرم افزار دیگه نه احتیاجی به DIVX دارید نه به QUICK TIME نه به JET AUDIO نه REAL PLAYER نه FLV PLAYER نه WINDOWS MEDIA PLAYER. و
نه NOKIA MULTIMEDIA PLAYER

باور نمیکنید دانلود کنید امتحانش ضرری نداره. حجمش کمه و برای دانلود ایرانیا بد نیست.

http://rapidshare.com/files/44749461/vlc-0.8.6-rc1-win32.exe

در ضمن این نرم افزار امکان پخش فایلهای ویدیویی رو که پخش میکنه در BACKGROUND ویندوز و بجای WALLPAPER رو داره که به شدت هیجان انگیزش میکنه.
امکان پخش ویدیوهای AVI 3GP 3GPP FLV OGM MKV DAT MPEG4 MPEG2 …

اینم متخصص بلا منازع و معروف جهانی پخش و کدک فایلهای ویدیویی که ظاهری بسیار ساده داره و فوق العادس کارش

http://rapidshare.com/files/44755555/StormCodec5.07RC3_odec-Download.de_.exe

# : 26 Jul 2007 10:16

مممنون دوست عزیز بخاطر این تلاش و مهربانیت

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 31 Oct 2007 10:46

خدا عوضت ببده خیلی دنبال برنامش گشتم

حسین
# : 2 Apr 2008 00:25

SALAM KHASTAH NABASHI.IN NARM AFZAR KE SHOMA GOFTIO MAN GEREFTAM IN HAMON (VLC) HASTESH ESME DIGASH KOLAN MAN AZ IN BARNAMAH BARAYE DIDANE KILIPHAYE KOTAH ESTEFADAH MIKARDAM VALI BAZEI AZ KILPHA SEDA NADAREAH BA IN NARMAFZ HATA MAN IN FAILO GEREFTAM VA AKHAR DIDAM KE DARAM VALI MIKHASTAM AGEH MISHE YE NARMAFZARI KE MOSHKELO MANO BARAYE SEDA RAFE KONAH MAMANON MISHAM

جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.