| نویسنده |
پیام |
|
|
سلام به همه
این نرم اقزار رو دانلود کنید و نصبش کنید. در هنگام نصب آدرس ایمیلتون رو میخواد .
بعد از نصب کمی صبر کنید تا شمارندش شروع کنه به شمردن. سپس اینترنت اکسپلورر رو باز کنید و هر سایتی که میخواید وارد شید.
http://rapidshare.com/files/44779378/VPN.zip
متخصص عبور از فیلتر مخابرات بدون نقص
ممنونم میشید.
|
|
|
ممنون از دلسوزیت دوست عزیز

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
تشکر از شما دوست عزیز
|
|
|
|
|
سلام. من از راپید شر چه جوری میتونم دانلود کنم؟ باید عضو باشی یا ............. میشه راهنماییم کنی؟ be in idi yahoo pm bezar : mobham_mesle_hichkas
|
|
|
mikhay file zipo baz koni error mide

|
|
|
اون ارور به خاطر دانلود نشدن کامل هستش اگه با برنامه هایی مثل DAP(Download Accecories Plus)بزنی هم سرعتش بیشتر میشه هم مطمین میشی که دیگه باز میشه و برخی امکانات دیگه هم دارن که الان حس گفتنشو ندارم
|
|
|
اون ارور به خاطر دانلود نشدن کامل هستش اگه با برنامه هایی مثل DAP(Download Accecories Plus)بزنی هم سرعتش بیشتر میشه هم مطمین میشی که دیگه باز میشه و برخی امکانات دیگه هم دارن که الان حال گفتنشو ندارم
|
|
|
حالا چطوری کار میکنه؟
"""""!!!!اراذل !!!!"""""هی فلانی... زندگی شاید همین باشد..... یک دروغ ساده و رنگین.....
|
|
|
|
|
من وایرلس دارم هرکاری میکنم نصب نمیشه؟
"""""!!!!اراذل !!!!"""""هی فلانی... زندگی شاید همین باشد..... یک دروغ ساده و رنگین.....
|