| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 15 Jun 2008 23:07 | ویرایش بوسیله: abh_z
کسی اون دو تا مقالهای که بهش اشاره کردم خوند اگه خونده نظرش رو بگه جفتشون گزارشهای واقعی درباره یوفو هستند یکی در ایران و تعقیب اون با مدارکی ثبت شده و به عنوان مدارکی با عنوان برخورد از نوع نزدیک هستند و یکی دیگر که به عنوان برخوردی که منجر به دستگیری شده در برزیل
ab_z
|
|
|
Quoting: abh_z کسی اون دو تا مقالهای که بهش اشاره کردم خوند اگه خونده نظرش رو بگه جفتشون گزارشهای واقعی درباره یوفو هستند یکی در ایران و تعقیب اون با مدارکی ثبت شده و به عنوان مدارکی با عنوان برخورد از نوع نزدیک هستند و یکی دیگر که به عنوان برخوردی که منجر به دستگیری شده در برزیل راستش من وقت نکردم بخونم ولی امشب حتماَ میخونم بعد نظرم رو میگم .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
acrobat حتما بخون چیزی از دست نمیدی مقالاتی کاملا واقعی هستن مخصوصا در مورد ایران
ab_z
|
|
|
|
|
Quoting: abh_z حتما بخون چیزی از دست نمیدی مقالاتی کاملا واقعی هستن مخصوصا در مورد ایران حتی اگر هم نمیگفتی میخوندم عزیز . حالا نظرت راجب 2 3 بحث ما چیه ؟
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
نمیدونم کدوم بخث رو میگی ولی اگه منظورت دیشبی هست که گفتم نه اینکه اینده ما باشند ولی طبق نظر فیزیکدانان ما تنها نیستیم بلکه جهانهای موازی دیگه هم هستن حدود هفت جهان دیگه که کاملا شبیه ما هستند اگه یادت باشه یه فیلم هم طبق این نظریه ساخته شده بود که توی تلویزیون نشان داده با بازی جکی جان که به عنوان پلیس بود قصد مقالهاش رو بزارم اگه علاقه مند بودی بعدا بخون
ab_z
|
|
|
Quoting: abh_z نمیدونم کدوم بخث رو میگی ولی اگه منظورت دیشبی هست که گفتم نه اینکه اینده ما باشند ولی طبق نظر فیزیکدانان ما تنها نیستیم بلکه جهانهای موازی دیگه هم هستن حدود هفت جهان دیگه که کاملا شبیه ما هستند اگه یادت باشه یه فیلم هم طبق این نظریه ساخته شده بود که توی تلویزیون نشان داده با بازی جکی جان که به عنوان پلیس بود قصد مقالهاش رو بزارم اگه علاقه مند بودی بعدا بخون دسته فیلمشم دیدم ولی هنوز مدرک آنچنانی وجود نداره متاسفانه .
|
|
|
چرا مدارک خوبی وجود داره وقتی اون دوتا مقاله رو خوندی بیشتر علاقهمند میشی حالا میخوام یه سوال ازت بپرسم که خیلی از مخالفان میگن فکر میکنی چرا باید موجودات فرا زمینی و هوشمندبه اینجا بیان فقط به خاطر اینکه یه دوری بزنن و برن یا چند تا تحقیق و تمام فکر میکنی چرا ارتباط برقرار نمیکنن؟
ab_z
|
|
|
abh_z
Quoting: abh_z چرا مدارک خوبی وجود داره وقتی اون دوتا مقاله رو خوندی بیشتر علاقهمند میشی اوکی .
Quoting: abh_z حالا میخوام یه سوال ازت بپرسم که خیلی از مخالفان میگن فکر میکنی چرا باید موجودات فرا زمینی و هوشمندبه اینجا بیان فقط به خاطر اینکه یه دوری بزنن و برن یا چند تا تحقیق و تمام فکر میکنی چرا ارتباط برقرار نمیکنن؟ چون ما 1 چیزی داریم که برتریمونو نسبت به اونا ثابت میکنه و اونا میدونن برایه همین ازمون میترسن . نظر خودت چیه ؟
|
|
|
|
|
نه یکم بیشتر فکر کن به نظر من فکرش رو بکن ما انسانها تو ارتباط برقرار کردن بین خودمون مشکل داریم یکم وضعیت زمین رو ببین فکر میکنی موجود فضایی زمین رو چه جوری میبینه آیا جدا از هم میبینه یا یک پارچه؟ به طور قطع یک پارچه بدون مرز ولی وقتی وارد زمین میشه چه با چه چیزی مواجه میشه با کلی جنگ و جدل بیاحترامی هر کی خودشو برتر از دیگری میدونه یکی میگه دین من برتره و اون یکی چیزی دیگه حالا در نظر بگیر یه عده موجود هوشمند با کلی مشقات به زمین برسن سالها باید توی راه باشن تا بتونن زمین رو پیدا کنن وقتی زمین رو پیدا کردن با تعجب میگن اوه ببین چقدر شبیه سیاره خودمونه اسم شو میذارن سیاره نیلی بعد دور تا دور سیاره پر از فمر های مصنوعی هستش پس حدس میزنن ما موجودات هوشمندی هستیم افراد داخل سفینه به دو گروه تقسیم میشن که به دو مکان متفاوت روی زمین بیان یه گروه هم داخل سفینه میمانند گروه اول پس از ورود به زمین بر میگرده با وحشت به سرنشینان داخل سفینه نگاه میکنه همه منتظرن که حرف بزنن ولی اونها هنوز از چیزی که دیدن شکه هستن بعد میگن چقدر شبیه ما بودن اونها هم حرف میزدن ولی اگه کمی دیگه میموندیم حتما ما رو میکشتن منتظر میشن تا گروه دوم برگرده گروه دوم بر میگرده با کلی ذوق و شوق برق شادی تو چشاشون دیده میشه گروه دومم میگه که چقدر شبیه ما بودن چقدر مهربون میخواستند با ما ارتباط برقرار کنند خیلی کنجاو بودن که ما از کجا امدیم فرمانده دچار شک و تردید میشه که تصمیمی بگیره و قرار بر این میشه که یه چند وقتی به زمین رفت و امد کنند پس از چند وقت رفت و امد به زمین میفهمن که ما موجوداتی هستیم که هنوز بالغ نشدیم هنوز قابل اطمینان نیستیم هم دیگه رو میکشیم به حقوق هم دیگه احترام نمیذاریم و ... پس افسوس میخورن که چرا ای همه راه رو باید برگردن ولی چارهای ندران چون اگه ارتباط برقرار کنند ممکن جون خودشان و همینطور میلیونها موجودی که در سیاره خودشون هست در خطر باشه و باعث نابودی سیاره شون بشه پس برمیگردن و تصمیم میگیرند موجوداتی رو از سیاره خودشون به سیاره نیلی بفرستن که باعث عبرت مردم سیاره خودشون بشن. حالا بگو احساس میکنی برتری تو چیه چیه که باید ازش بترسن؟
ab_z
|
|
|
http://youtube.com/watch?v=lFuWGbe039s&feature=related
|