| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: acrobat در ساله 1967 یه هواپیمایه جنگی انگلیس در حاله مانور یه شی’ نا شناخته تویه مرز هوایی لندن میبینه و با دستور مقاماتش به تغیب اون میپردازه اون رو تا برون مرز هایه انگیلیس تغیب میکنه ولی بعد هم اون سی’ که بدها گفتند ufo بوده ناپدید میشه هم خلبان با هواپیماش نیرویه دریایی انگلیس تمامه دریاهایه نزدیکه انگلیس رو میگردن ولی هیچ چیزی پیدا نمیکنن . هنوز هم کسی نمیدونه چه اتفاقی افتاده !!!! اون اولین گذارش و فکر کنم آخرین گذارش مفقودی انسانها توسط ufo ها بوده این خیلی تعجب اوره 
Quoting: acrobat iranxiran نظرت راجب این پست من چیه ؟؟؟ Quoting: acrobat ولی من به یه چیزه دیگه هم فکر میکنم و اونم اینه که ممکنه این موجودات آینده خوده ما باشن !!! یعنی خوده ما هستیم که تونستیم زمان رو کنترل کنیم و با اون به عقب بر میگردیم از نظر قیافه هم میشه گفت که هر موجودی تکامل پیدا میکنه و اونها هم تکامل یافته ما هستن . البته این نظره شخصی من هستش , زیاد جدی نگیرین . من به این معتقد نیستم 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
اصلا شاید "جن" باشن مارو گذاشتن سر کار...دانشمندان فکر میکنن یو اف او هستن 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran اصلا شاید "جن" باشن مارو گذاشتن سر کار...دانشمندان فکر میکنن یو اف او هستن

تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran من به این معتقد نیستم

Quoting: iranxiran اصلا شاید "جن" باشن مارو گذاشتن سر کار...دانشمندان فکر میکنن یو اف او هستن

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
دانشمندان تا به حال برایه ارتباط با موجودات فضایی از انواج رادیوئی استفاده میکردن از ساله 1985 شروع به ارساله این امواج به فضا کردن ولی هنوز جوابی دریافت نکردند !!! یکی از دانشمندان ناسا یه نظریه جالبی داده که در دست برسی هستش این دانشمند گفته که میشه امواج رو رویه بارهایه اکترونیکی که تویه فضا در حاله گردش هستش سوار کنند و آنها رو در همه جهات فضا میفرستند ! آزمایشی که تویه یک فضایه مجازی خلع انجام دادن موفقیت آمیز بوده .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Sweetie خسته نشی تو یه وقتی .
|
|
|
Quoting: acrobat خسته نشی تو یه وقتی .
ممنون مگه با شما بودن خستگی میاد سراغ مردم 
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Quoting: Sweetie ممنون مگه با شما بودن خستگی میاد سراغ مردم سنگ پا یدک لازم داری برات بفرستم .
|
|
|
|
|
در باره این چیزها صحبت نکن کس مخ مخت میگوزه
|
|
|
Quoting: m_sexoual در باره این چیزها صحبت نکن کس مخ مخت میگوزه درست صحبت کن دوست عزیز .
|