| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: Sweetie iranxiran گل کاشتی جیگر زنده باشی خواهش میکنم جیگر 
Quoting: Sweetie این یکی خیلی جالبه آ آره...همشونو دیدم تو یوتیوب 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran حتی ناحیه 51 آمریکا نیز توسط آلاین یا ( فضایی ها ) مورد حمله قرار گرفته درسته ولی هنوز دلیله حملشون مشخص نیست 
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Quoting: acrobat پست صفحه قبل رو بخون !!!! از کجا میدونی که اینا نزدیک ما نیستن !!!! مسئله اصلی همینجاست شاید ناسا چیزای زیادی میدونه ولی لو نمیده 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
|
|
Quoting: acrobat درسته ولی هنوز دلیله حملشون مشخص نیست
فکر کنم ایرانی الاصل بودند 
فکر کنم از این آخوندها بودند که به ناحیه 51 آمریکا حمله کردند
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Quoting: iranxiran شاید ناسا چیزای زیادی میدونه ولی لو نمیده
ناسایی ها هم خودیند 
اما نامردها حتی به ایرونی ها چیزی نمی گند 
|
|
|
Quoting: Sweetie فکر کنم ایرانی الاصل بودند فکر کنم از این آخوندها بودند که به ناحیه 51 آمریکا حمله کردند تو هم بجای این چیزا برو یه سری مطلب در مورد موضوع تاپیک بزار 
|
|
|
Quoting: iranxiran تو هم بجای این چیزا برو یه سری مطلب در مورد موضوع تاپیک بزار
تو هم گیر دادی به ما مردیکه...
|
|
|
در ساله 1967 یه هواپیمایه جنگی انگلیس در حاله مانور یه شی’ نا شناخته تویه مرز هوایی لندن میبینه و با دستور مقاماتش به تغیب اون میپردازه اون رو تا برون مرز هایه انگیلیس تغیب میکنه ولی بعد هم اون سی’ که بدها گفتند ufo بوده ناپدید میشه هم خلبان با هواپیماش نیرویه دریایی انگلیس تمامه دریاهایه نزدیکه انگلیس رو میگردن ولی هیچ چیزی پیدا نمیکنن . هنوز هم کسی نمیدونه چه اتفاقی افتاده !!!! اون اولین گذارش و فکر کنم آخرین گذارش مفقودی انسانها توسط ufo ها بوده .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran شاید ناسا چیزای زیادی میدونه ولی لو نمیده شاید !!! ولی منتقدان بیشتر فکرشون رو رویه بعد دیگه از دنیا متمرکز کردنند .
|
|
|
iranxiran نظرت راجب این پست من چیه ؟؟؟
Quoting: acrobat ولی من به یه چیزه دیگه هم فکر میکنم و اونم اینه که ممکنه این موجودات آینده خوده ما باشن !!! یعنی خوده ما هستیم که تونستیم زمان رو کنترل کنیم و با اون به عقب بر میگردیم از نظر قیافه هم میشه گفت که هر موجودی تکامل پیدا میکنه و اونها هم تکامل یافته ما هستن . البته این نظره شخصی من هستش , زیاد جدی نگیرین . 
|