صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / UFO یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jun 2008 19:41

Quoting: acrobat
خوب ufo رو نمیدونن چیه بقیه تیتر رو چی ؟؟؟
یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم

من خودم خیلی کنجکاو شدم در مورد این مسئله و قبلا تو سایت ها زیاد جستجو کردم در موردش

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 15 Jun 2008 19:43

iranxiran
Quoting: iranxiran
من خودم خیلی کنجکاو شدم در مورد این مسئله و قبلا تو سایت ها زیاد جستجو کردم در موردش

خوب بیا خودمون بحث کنیم !!!!
نظرتو بگو .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 15 Jun 2008 19:52

خوب بیا خودمون بحث کنیم !!!!
نظرتو بگو .

اشیاء پرنده ناشناخته (به انگلیسی Unidentified Flying Object یا UFO) نامی‌ست برای اشیای پرنده عجیب و ناشناخته‌ای که گزارشهایی پیرامون مشاهده آن‌ها داده شده ولی توضیحی برای وجود آن‌ها وجود ندارد. برخی آن‌ها را همان بشقاب پرنده‌های موجودات فضایی می‌دانند و برخی دیگر سلاح‌های سری ابرقدرت‌ها و گروهی آن‌ها نتیجه توهم علاقمندان به موجودات فضایی می‌دانند.

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 15 Jun 2008 20:08

اشیاء پرنده ناشناخته (به انگلیسی Unidentified Flying Object یا UFO) نامی‌ست برای اشیای پرنده عجیب و ناشناخته‌ای که گزارشهایی پیرامون مشاهده آن‌ها داده شده ولی توضیحی برای وجود آن‌ها وجود ندارد. برخی آن‌ها را همان بشقاب پرنده‌های موجودات فضایی می‌دانند و برخی دیگر سلاح‌های سری ابرقدرت‌ها و گروهی آن‌ها نتیجه توهم علاقمندان به موجودات فضایی می‌دانند.

این یه نمونه از شکلهایی هستش که بشقاب پرنده ها رویه زمین ایجاد کردن !!!
و هنوز هم مشخص نیست که چرا این کار رو انجام میدن یه سری از دانشمندان اعتقاد دارن که بعضی از جاهایه زمین رو به صورتی که خودشون میدونن .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 15 Jun 2008 20:10

اشیاء پرنده ناشناخته یا UFO

در وجود اشیاء پرنده ناشناخته شکی وجود ندارد، افراد بسیاری اجرام پرنده ای شامل انواع هواپیما تا شهاب سنگ در آسمان دیده اند که در تشخیص آن ناتوان مانده اند، اما اینکه در میان این موارد متعدد، فضاپیماهایی از سیارات بیگانه نیز بوده یا خیر، بطور کلی مطلب دیگریست.

اصولا با توجه به فاصله توصیف ناشدنی و کوششی که برای رسیدن موجوداتی از آنسوی کیهان به کره زمین لازم است، چنین داستانی غیرقابل باور به نظر میرسد. اما با وجود اینکهتحقیقات بسیار دقیق برای بیشتر موارد مشاهده شده دلایلی “زمینی” ارائه کرده است، هنوز هم وقایع مربوط به اجرام ناشناخته توضیح داده نشده اند.

# : 15 Jun 2008 20:11

یو اف او در جنوب فرانسه

# : 15 Jun 2008 20:19

اصولا با توجه به فاصله توصیف ناشدنی و کوششی که برای رسیدن موجوداتی از آنسوی کیهان به کره زمین لازم است، چنین داستانی غیرقابل باور به نظر میرسد. اما با وجود اینکهتحقیقات بسیار دقیق برای بیشتر موارد مشاهده شده دلایلی “زمینی” ارائه کرده است، هنوز هم وقایع مربوط به اجرام ناشناخته توضیح داده نشده اند.

پست صفحه قبل رو بخون !!!! از کجا میدونی که اینا نزدیک ما نیستن !!!! مسئله اصلی همینجاست !

# : 15 Jun 2008 20:20

iranxiran

گل کاشتی جیگر

زنده باشی

تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
# : 15 Jun 2008 20:21

این یکی خیلی جالبه آ

http://www.youtube.com/watch?v=8x4P24IUDqY&amp;feature=related

تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
# : 15 Jun 2008 20:21

این یه نمونه از شکلهایی هستش که بشقاب پرنده ها رویه زمین ایجاد کردن !!!
و هنوز هم مشخص نیست که چرا این کار رو انجام میدن یه سری از دانشمندان اعتقاد دارن که بعضی از جاهایه زمین رو به صورتی که خودشون میدونن .

حتی ناحیه 51 آمریکا نیز توسط آلاین یا ( فضایی ها ) مورد حمله قرار گرفته

/upload/th19/227346-88K5u.jpg

/upload/th19/227347-63U9v.jpg

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.