| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: acrobat خوب ufo رو نمیدونن چیه بقیه تیتر رو چی ؟؟؟ یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم من خودم خیلی کنجکاو شدم در مورد این مسئله و قبلا تو سایت ها زیاد جستجو کردم در موردش 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
iranxiran
Quoting: iranxiran من خودم خیلی کنجکاو شدم در مورد این مسئله و قبلا تو سایت ها زیاد جستجو کردم در موردش خوب بیا خودمون بحث کنیم !!!! نظرتو بگو .
یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
Quoting: acrobat خوب بیا خودمون بحث کنیم !!!! نظرتو بگو . اشیاء پرنده ناشناخته (به انگلیسی Unidentified Flying Object یا UFO) نامیست برای اشیای پرنده عجیب و ناشناختهای که گزارشهایی پیرامون مشاهده آنها داده شده ولی توضیحی برای وجود آنها وجود ندارد. برخی آنها را همان بشقاب پرندههای موجودات فضایی میدانند و برخی دیگر سلاحهای سری ابرقدرتها و گروهی آنها نتیجه توهم علاقمندان به موجودات فضایی میدانند.
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
|
|
Quoting: iranxiran اشیاء پرنده ناشناخته (به انگلیسی Unidentified Flying Object یا UFO) نامیست برای اشیای پرنده عجیب و ناشناختهای که گزارشهایی پیرامون مشاهده آنها داده شده ولی توضیحی برای وجود آنها وجود ندارد. برخی آنها را همان بشقاب پرندههای موجودات فضایی میدانند و برخی دیگر سلاحهای سری ابرقدرتها و گروهی آنها نتیجه توهم علاقمندان به موجودات فضایی میدانند. این یه نمونه از شکلهایی هستش که بشقاب پرنده ها رویه زمین ایجاد کردن !!! و هنوز هم مشخص نیست که چرا این کار رو انجام میدن یه سری از دانشمندان اعتقاد دارن که بعضی از جاهایه زمین رو به صورتی که خودشون میدونن .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
|
|
|
اشیاء پرنده ناشناخته یا UFO
در وجود اشیاء پرنده ناشناخته شکی وجود ندارد، افراد بسیاری اجرام پرنده ای شامل انواع هواپیما تا شهاب سنگ در آسمان دیده اند که در تشخیص آن ناتوان مانده اند، اما اینکه در میان این موارد متعدد، فضاپیماهایی از سیارات بیگانه نیز بوده یا خیر، بطور کلی مطلب دیگریست.

اصولا با توجه به فاصله توصیف ناشدنی و کوششی که برای رسیدن موجوداتی از آنسوی کیهان به کره زمین لازم است، چنین داستانی غیرقابل باور به نظر میرسد. اما با وجود اینکهتحقیقات بسیار دقیق برای بیشتر موارد مشاهده شده دلایلی “زمینی” ارائه کرده است، هنوز هم وقایع مربوط به اجرام ناشناخته توضیح داده نشده اند.
|
|
|
یو اف او در جنوب فرانسه

|
|
|
Quoting: iranxiran اصولا با توجه به فاصله توصیف ناشدنی و کوششی که برای رسیدن موجوداتی از آنسوی کیهان به کره زمین لازم است، چنین داستانی غیرقابل باور به نظر میرسد. اما با وجود اینکهتحقیقات بسیار دقیق برای بیشتر موارد مشاهده شده دلایلی “زمینی” ارائه کرده است، هنوز هم وقایع مربوط به اجرام ناشناخته توضیح داده نشده اند. پست صفحه قبل رو بخون !!!! از کجا میدونی که اینا نزدیک ما نیستن !!!! مسئله اصلی همینجاست !
|
|
|
iranxiran
گل کاشتی جیگر
زنده باشی 
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
|
|
این یکی خیلی جالبه آ
http://www.youtube.com/watch?v=8x4P24IUDqY&feature=related
تنهایی رو دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست
|
|
|
Quoting: acrobat این یه نمونه از شکلهایی هستش که بشقاب پرنده ها رویه زمین ایجاد کردن !!! و هنوز هم مشخص نیست که چرا این کار رو انجام میدن یه سری از دانشمندان اعتقاد دارن که بعضی از جاهایه زمین رو به صورتی که خودشون میدونن . حتی ناحیه 51 آمریکا نیز توسط آلاین یا ( فضایی ها ) مورد حمله قرار گرفته 

|