صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / UFO یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 14 Jun 2008 23:17

من به شخصه قبول دارم که موجودات دیگری وجود دارن !!!
یادمه تویه 1 سایتی که آدرسش یادم نیست خوندم که منتقدان چند نظریه دارن که مهمترین اونها اینه که موجودات دیگه تویه اطراف و نزدیکی ما هستن ولی در بعد دیگه !!!
ولی من به یه چیزه دیگه هم فکر میکنم و اونم اینه که ممکنه این موجودات آینده خوده ما باشن !!!
یعنی خوده ما هستیم که تونستیم زمان رو کنترل کنیم و با اون به عقب بر میگردیم از نظر قیافه هم میشه گفت که هر موجودی تکامل پیدا میکنه و اونها هم تکامل یافته ما هستن .
البته این نظره شخصی من هستش , زیاد جدی نگیرین .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 14 Jun 2008 23:19 | ویرایش بوسیله: abh_z

سلام بچه‌ها یه سری هم به تایپیک نشانی از عشق بزنید مقاله‌ای درباره یوفو در ایران و برزیل وجود داره
http://www.avizoon.com/forum/21_55460_2.html

ab_z
# : 14 Jun 2008 23:23

acrobat
البته تا حدودی می‌شه گفت نظرت درسته چون توی فیزیک یه نظریه هست به نام جهان‌های موازی که تقریبا همین چیزی که شما گفتید می‌گه اون نظریه می‌گه تمام ما همزاد‌هایی داریم که از نوع ضد ماده هستند البته توی جهان‌های دیگه که بحث مفصلی داره

ab_z
# : 14 Jun 2008 23:36

abh_z
درسته خیلی جاها ثابت شده این نظریه که یکیش تویه فزیک هستش .
و موضوع اصلی اینه که اونا از نظر تکنولوژی خیلی از ما جلو هستن .

یا رب دل دوستان پر از غم نکنی , با تیز قضا ما خم نکنی , ای چرخ تو را به حق قرآن سوگند بعد از من یک مو ز تن رفیق ما کم نکنی .
# : 14 Jun 2008 23:39

abh_z
Quoting: abh_z
سلام بچه‌ها یه سری هم به تایپیک نشانی از عشق بزنید مقاله‌ای درباره یوفو در ایران و برزیل وجود داره

دوست عزیز لطفاَ لینکت رو اصلاح کن آخرش یه حرف L اضافه که مثل این .

http://www.avizoon.com/forum/21_55460_2.html

# : 15 Jun 2008 00:32

acrobat
مرسی دوست من از تذکری که دادی حق با تو بود هر چند که شما زحمت اصلاحشو کشیدی ولی منم اصلاحش کردم

ab_z
# : 15 Jun 2008 19:12

abh_z
Quoting: abh_z
مرسی دوست من از تذکری که دادی حق با تو بود هر چند که شما زحمت اصلاحشو کشیدی ولی منم اصلاحش کردم

# : 15 Jun 2008 19:13

فکر میکردم بحث جالبی باشه ولی میبینم کسی نظری نداره .!!!!

# : 15 Jun 2008 19:26

Quoting: acrobat
فکر میکردم بحث جالبی باشه ولی میبینم کسی نظری نداره .!!!!

خب اکثرا از یو اف او سر در نمیارن چیه...شاید بعضیا فکر میکنن خوراکیه

♥♥♥  هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین  ♥♥♥
# : 15 Jun 2008 19:38

iranxiran
Quoting: iranxiran
خب اکثرا از یو اف او سر در نمیارن چیه...شاید بعضیا فکر میکنن خوراکیه

خوب ufo رو نمیدونن چیه بقیه تیتر رو چی ؟؟؟
یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.