صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / UFO یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 15 Jul 2007 13:16

غیر ممکن نیست...
اما خودت می دانی از لحاظ علمی نمی توان آنرا اثبات کرد. پس نتیجه گیری در این رابطه بسیار سخت است.
البته منکر حرفهایت نیستم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 15 Jul 2007 22:59

اتفاقا از لحاظ علم آمار کاملا به اثبات رسیده که حیات فرا زمینی وجود دارد بطور خلاصه اگر تنها یک درصد سیارات هر منظومه خورشیدی فاصله مناسب (از ستاره) از نظر دمایی داشته باشند حدود یک میلیارد از صد میلیارد منظومه ستاره ای فقط کهکشان راه شیری دراری چنین شرایطی خواهند بود اگر از این یک میلیارد تنها یک دهم درصد حاوی عناصر و ترکیبات مناسب برای حیات باشند این رقم به یک میلیون سیاره میرسد و اگر تنهادر یک درصد از آنها واقعا حیات وجود داشته باشد این رقم به ده هزار خواهد رسید و اگر حیات هوشمند در تنها یک درصد آنها وجود داشته باشد این رقم به 100 خواهد رسید و اگر فرض بر این بگذاریم که تنها ده درصد این موجودات هوشمند دارای تمدنی پیشرفته تر از ما هستند این برابر با 10 تمدن خواهد بود تازه این رقم تنها برای کهکشان راه شیری که یکی از صدها میلیارد کهکشان این جهان لایتناهی است محاسبه شده . پس میبینیم که نه تنها وجود آنها اثبات شده بلکه قابل انکار نیست فقط مشکل فواصل طولانی و عدم ارتباط است.

# : 16 Jul 2007 11:04

دوست خوبم
خب، گفتم که منکر حرف شما نیستم
اما این چیزهایی که فرمودین همه اش نظریه هست اما نه مشاهده تجربی و علمی و همانگونه که گفتید اینها آماری است که گزارش شده نه چیزهایی است که مورد بررسی دقیق و موشکافانه علمی قرار گرفته.
زیرا اگر چنن ب/ X ر'ب7ه X ,ود uf/ ی 'خ*'؁ Yظر نداش* م..,

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 19 Jul 2007 14:32

نه کسمشنگ عزیز اینا که گفتم در واقع نه اثبات وجود یوفو بلکه رد انکار موجودات هوشمند بود به نظر من بین این دو کمی اختلاف هست.

# : 21 Jul 2007 10:01

دارم میگم که منکر حرفت نیستم
اما وجود همین موجودات زنده هم به اثبات تجربی و علمی نرسیده، داداش من

# : 18 Sep 2007 20:31

به نظر من در کائنات حیات با احتمال بسیار بالا وجود دارد. ولی نه به صورتی که الان مطرح میشود. که موجودات فرا زمینی با ادمها قائم موشک بازی تمرین میکنن. از این مسئله فقط کسانی استفاده ابزاری میکنند. تا ذهن افکار عمومی را در جهت نیات سیاسی و اجتمایی که از قبل برنامه ریزی کردن سوق بدن.

# : 26 Sep 2007 15:04

به نظر من هر دو نظریه میتونه درست باشه
یعنی موجودات فرازمینی و یوفوها وجود دارند و بعضی از اجسام پرنده عجیبی که دیده میشن از کرات دیگه اومدن.
دولتها هم در پناه این موضوع سفینه های جاسوسی طراحی کردن و هیچکس هم نمیتونه بگه که کار اوناست تاوقتی که سوتی بدن.

When there is a WILL,there is a WAY
# : 21 Nov 2007 00:47

UFO یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟

البته به بشقاب پرنده ها هم UFO می گن..ولی در مورد اجرام آسمانی

کاملا وجود دارند....

جالبه که این موضوع کنفرانس پروفسور والی توی همایش زیستمواد بود..

می گفت...توی یک روز ممکنه چندین هزار تا سنگ آسمانی به زمین برخورد کنه ..ولی ما اونا رو نمی بینیم..
می دونید چرا؟

چون بیشتر توی دریا ها می افتند..یا توی قطبین..

توی پاورپوینتی که نشون داد ..

یه عکسی بود که توی نیویورک گرفته بودند و مربوط به سنگی بود که از فضا به ماشین یه بنده خدایی برخورد کرده بود..

وقتی روی اون سنگ آزماشات لازم رو انجام دادند ..متوجه باکتری هایی درون سنگ شدند..
و مهم تر از اون متوجه خاصیت مغناطیسی باکتری های دورن سنگ شدند..
واقعا جالبه...توی سنگ باکتری پیدا کردند...

واین یعنی حیات...اونم در فضا..!
ناسا بودجه ی خاصی رو واسه این تحقیق خاص کنار گذاشته

باغ برای پرنده ی در قفس همون قفسه
# : 17 Dec 2007 13:43

يه نظر من كه موجودات فضايي وجود دارند.( و خيلي هم دوست دارم كه وجود داشته باشند !)
درباره جن هم شايد موجوداتي هستند كه در كره زمين منتها در بعد زماني ديگري همراه انسان زندگي ميكنند.

# : 2 Jan 2008 14:51

Unidentyfied Flying Objects==>U F O
اشیا ناشناخته پرنده
به نظر من هردو نظریه میتونن درست باشن و با نظر آقای lutsful موافقم.آیا این اشیا حقیقتا" وجود دارن؟.ولی دانشمندان تا حالا نتونستن چیزیو اثبات کنند.دلائلی هم که دوستان مهران655 و لیلی نازه و هیدن برا اثباتش آوردن, ناکافین و محکمه پذیر نیستن.
صرفا" به این دلیل که جهان عالم خیلی بزرگه نمیشه به این نتیجه رسید که حیات در کرات و منظومه های دیگه هم وجود داره و این استدلال مهران جان همش بر پایه فرض و احتمال و اگر ریاضی بود.
Quoting: mehran655
...و اگر فرض بر این بگذاریم که تنها ده درصد این موجودات...

الله اعلم

Tombstone Piledriver
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.