صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / UFO یا اجرام ناشناخته پرنده ایا واقعیت دارند؟ بیایید بحث کنیم و بپرسیم
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
نویسنده پیام
# : 1 Jul 2007 03:34

وجود این اشیا همیشه محل منازعه بوده و عده ای به کل منکر وجود انها میشوند و بر عکس عده ای به سختی از منشا کیهانی آنها دفاع میکنند در میان دسته اول بعضی از آنها را پدیده های طبیعی مانند صاعقه ، هوای یونیزه و دیگر پدیده های طبیعی میشمارند و بعضی آنها را اشیا پرنده فوق سری کشورهای مدرن بحساب میاورند.گروه دوم انها را سفینه های موجودات هوشمندی میدانند که از نظر تکنولوژی قرنها از ما جلوتر هستند. نظر شما چیست؟

# : 1 Jul 2007 03:42

Quoting: mehran655
سفینه های موجودات هوشمندی میدانند

اگر واقعا هوشمند بودند بیخودی اینهمه راه نمیامدند...شاید میان حسابی به ریش ماها میخندن و بر میگردن کره آلبالو...از خریتهای مردم زمین تعریف میکنند.

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 1 Jul 2007 03:45

صحبت سر اینه که اصلا بشقاب پرنده هستن یا چیزه الکیه و آتبالو گیلاس چشمان
داریوش جون بیاین از شوخی گذشته از هم بپرسم و بشنویم

# : 1 Jul 2007 03:47

Quoting: mehran655
شوخی گذشته

واقعی که هستن ولی اونهام که خر نیستند پیاده بشن...ملت اونهارو میکنند

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 1 Jul 2007 04:14

mehran655
به نظر منهم واقعی هستن

منطقی هم فکر کنیم متوجه میشیم که هستن!

چرا که اینهمه ستاره / سیاره/ منظومه/ کهکشان با تعداد رقمای بسیار بسیار بالا وجود داره

بعد خدا اومده فقط وفقط تو همین یه کره کوچولو آدم خلق کرده!؟؟

پس اینهمه ستاره و سیاره واسه چیه؟
صرف فقط برای نورانی کردن شبای ما که این خوب با 20000 تا اصلا 1000000 تا ستاره هم حل بود
نه که اینهمه کهکشان و اینهمه ...... خلق بشه

با توجه به این چیزا میگم هست

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 1 Jul 2007 04:24

لی لی منم باهت موافقم ولی چرا شواهد تماسشون با ما خیلی واضح و مستند نیست یا شاید هم هست پنهانه؟

# : 1 Jul 2007 04:33 | ویرایش بوسیله: lili naze

mehran655
خوب به نظر من این فقط یه جواب داره
!

مثلاَ وجود " جن " رو هممون قبول داریم
هممون میگیم همین دور و برا نزدیکای ما هستن
ولی چند نفر به واضح تونسته باهاشون ارتباط واقعی برقرار کنه

ما هنوز در ارتباط و تبادل فرهنگ و ... با موجودات داخل کره خودمون عاجزیم!!

به نظرم اونا هم چنین مشکلی هنوز در برقراری ارتباط با ما دارن!
و یا شاید همه این سر زدناشون به کره ما بررسی شرائط برای فرودشون و برقراری ارتباط با ما باشه

******* گر به فــــــــــراق خو کنم صبر کجا؟ قرار کو؟ ................ وعده وصـــــــل اگر دهد طاقت انتظار کو؟ *******
# : 1 Jul 2007 04:39

شواهد زیادی بوده از جمله ماجرای معروف مزرعه ای در منطقه رزول که یک یوفو سقوط کرده
لینک زیر از ویکی پدیا در موردش شرح داده شده
http://en.wikipedia.org/wiki/Roswell_UFO_incident

# : 14 Jul 2007 13:08

به به
همه دوستان و مهربانان که اینجا جمعند..
سلام به همگی مهران جان و داریوش خان و لیلی عزیز
به نظر من بشقاب پرنده ها به این صورتی که مطرح می شوند وجود خارجی ندارند... و برایم از لحاظ منطقی و علمی قابل قبول نمی باشند...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 15 Jul 2007 01:32

کسمشنگ جان نشانه ها خیلی زیادن حداقل بگو ببینم آیا به این معتقدی که موجودات فرا زمینی وجود دارند؟ یا نه؟

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.