صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
آیا روزی خواهد رسید که پدیده های متافیزیک (ماوراء الطبیعه) با تئوری های فیزیکی قابل توضیح باشند؟
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
mehran_2
اعضا
#
: 15 Jul 2007 13:15
Quoting: mehran655
به نظر من همانگونه که ریاضیات مدرن ثابت کرده که وجود جهان های موازی (بیش از 3 بعد dimension) امکان پذیر است
ببخشین اینی که اینجا نوشتن یعنی چی؟
ممکنه اول همینو توضیح بدین تا بعد بریم در مورد پدیده های متافیزیک صحبت کنیم...
mehran655
اعضا
#
: 15 Jul 2007 23:08 | ویرایش بوسیله: mehran655
یعنی وقتی که شما معادلات از درجه n رو دارید و این معادلات تا درجه 3 کاملا قابل تطبیق با جهان مادی ما هستند (فیزیک مکانیک) و معادلات از درجه 4 و 5و 6 در فیزیک کوانتوم برای توضیح برخی پدیده ها استفاده میشود پس وجود جهان های موازی با بیش از سه بعد که در کنار هم و متداخل در هم باشند امکان پذیر است ولی درک انها برای ما که موجودات سه بعدی هستیم شاید به راحتی نباشد!
kosmashang
اعضا
#
: 16 Jul 2007 11:11
یا با کلامی ساده تر:
یعنی بجای فقط داشتن طول ـ عرض ـ عمق و ارتفاع ابعاد دیگری هم داشته باشیم مثلا مانند زمان ـ مکان و یا چیزهای دیگر...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
mehran_2
اعضا
#
: 16 Jul 2007 23:11
Quoting: mehran655
یعنی وقتی که شما معادلات از درجه n رو دارید و این معادلات تا درجه 3 کاملا قابل تطبیق با جهان مادی ما هستند
درجه یک معادله (احتمالا منظور شما معادلات دیفرانسیلی و یا تفاضلی هستش و منظورتون از درجه هم همون مرتبه معادله) بیانگر درجات آزادی اون معادله و به عبارت بهتر تعداد متغیرهایی هستش که برای بیان و مدل کردن سیستم بیان شده توسط اون معادله بکار گرفته میشه.... لزوما (بهتره بگم عموما) مفهوم بعد فیزیکی و درجه یک معادله دیفرانسیل ریاضیاتی با هم مترادف نیستن.... مثلا من خیلی راحت میتونم برای شما یک معادله دیفرانسیل از درجه بالفرض درجه 10 مثال بزنم که توصیف کننده یک سیستم فیزیکی هستش که در 3 بعد وجود داره.... حالا باید بخاطر این فرض شما که مترادف دونستن درجه معادله ریاضیاتی و بعد فیزیکی هستش باید بگیم که این سیستم 3 بعدی 10 بعدی هستش
حتی همین الان یک سری پدیدهای فیزیکی در سه بعد داریم که با معادلات دیفرانسیل از درجه بی نهایت مدل می شن...
وقتی ما معادلات دیفرانسیل رو برای مدل کردن سیستمهای فیزیکی به کار میگیریم معادلات دیفرانسیل بیان کننده دینامیک یک سیستم هستن که این دینامیک می تونه از مرتبه های مختلف باشه و درجه معادله دیفرانسیل لازم برای مدل کردن باید همون مرتبه سیستم باشه و این مرتبه ربط زیادی به مفهوم بعد ادراکی ما از جهان نداره.... حتی یک نکته جالب تر.... در خود ریاضیات مفهوم بعد .. ..dimension ... به معنای مرتبه سیستم دینامیکی به کار گرفته میشه.... مثلا می گن four dimensional dynamical systems که منظور سیستمهای دینامیکی از مرتبه 4 هستش. اینو گفتم که بخام بگم بعد ریاضیاتی تناسب مستقیمی با فیزیک نداره و نمیشه اونهارو مترادف دونست و در نتیجه استقرای شما هم شاید زیاد موجه به نظر نمی رسه....
سوال من در واقع یه چیزه دیگه بود که چطور ریاضیات مدرن میتونه وجود بعد بالا رو اثبات کنه....
حتی علاوه بر این از لحاظ مفهومی هم این ادعا مشکل داره...چون ریاضیات بیشتر یک مفهوم انتزاعی هستش و از یک سری مفاهیم انتزاعی نمیشه نتیجه فیزیکی گرفت...بلکه این ابزارهای انتزاعی باید بروی یک سری فرضیات فیزیکی به کار گرفته بشن تا به عنوان نتیجه یه یک حکم و نتیجه فیزیکی برسیم....
همچنان منتظرم...
kosmashang
اعضا
#
: 17 Jul 2007 12:26
mehran_2 جان
چرا مطلب رو اینهمه پیچیده می کنی که این بدبخت نفهمه؟؟
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
mehran_2
اعضا
#
: 17 Jul 2007 12:30
Quoting: kosmashang
چرا مطلب رو اینهمه پیچیده می کنی که این بدبخت نفهمه؟؟
بابا پیچیده نکردم
...فقط خاستم یه جوری توضیح بده که منم سر در بیارم....
kosmashang
اعضا
#
: 18 Jul 2007 10:11
اون بدبخت اونوقت چیکار کنه؟؟؟
mehran655
اعضا
#
: 19 Jul 2007 14:28
عزیز جان خودت هم میدونی که شبیه سازی که بر پایه ریاضیات مدرن بنا شده و نسبت بسیار نزدیکی با پدیده های فیزیکی دارد و این مبنایی است که تئوریسین ها بر اساس اون جهان های n بعدی رو توجیه میکنن در ضمن برهان خلفی که شما اینجا آوردی یعنی وجود استثناء ها در تبیین پدیده های فیزیکی بر اساس معادلات ریاضی دلیل کافی بر رد این نظریه ها نیست.
Quoting: mehran_2
سوال من در واقع یه چیزه دیگه بود که چطور ریاضیات مدرن میتونه وجود بعد بالا رو اثبات کنه
منظورتو دقیقا نفهمیدم کدوم بعد رو میگی؟
kosmashang
اعضا
#
: 21 Jul 2007 09:59
فعلا که من بدبخت بین دوتا مهران گرفتار شدم نمی دونم دیگه چی بگم؟؟؟
merkut3x
اعضا
#
: 26 Jul 2007 21:49
متا فیزیک احساسی مثل خیلی چیزا که احساس میکنی!
تا حالا این همه آدم زندگی خودشون رو به فاک دادن تا بگن هست و اثبات کردن ولی بعد از یه مدت چون ازش میترسیدن ترد شد!
ولی آینده همه حسش میکنن.
من نمیگم کابوک میگه !
<<
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.