صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
آیا روزی خواهد رسید که پدیده های متافیزیک (ماوراء الطبیعه) با تئوری های فیزیکی قابل توضیح باشند؟
.
1
.
2
.
3
.
>>
نویسنده
پیام
mehran655
اعضا
#
: 28 Jun 2007 00:53
به نظر من همانگونه که ریاضیات مدرن ثابت کرده که وجود جهان های موازی (بیش از 3 بعد dimension) امکان پذیر است شاید روزی برسد که در زمینه فیزیک نجوم و فیزیک کوانتوم بتوان پدیده جهان های موازی را تبیین کرد نظر شما چیست؟
kosmashang
اعضا
#
: 14 Jul 2007 13:09
من هم کاملا با نظرت موافقم مهران جان...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
amo bade
اعضا
#
: 14 Jul 2007 13:17
منم بخاطره کسمشنگ باهات موافقم...
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
kosmashang
اعضا
#
: 14 Jul 2007 14:53
نظر لطفته مهربان
در هر صورت نظر ما نظر عمو جانه و حرف وری حرفش نمی زنیم...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 14 Jul 2007 15:06
mehran655
Quoting: mehran655
به نظر من همانگونه که ریاضیات مدرن ثابت کرده که وجود جهان های موازی (بیش از 3 بعد dimension) امکان پذیر است شاید روزی برسد که در زمینه فیزیک نجوم و فیزیک کوانتوم بتوان پدیده جهان های موازی را تبیین کرد نظر شما چیست؟
یه چیزی میگن .. حدیث هم هست . من هم شنیدم مسئولیتش پای خودشون
میگن الفبای علم بشر اگه 29 حرف باشه تا زمان ظهور امام زمان فقط 2 حرفش کشف شده .
و بقیش بعد از اون زمان اتفاق میفته . حالا من کاری با این حدیث ندارم . ولی اگه خودمون هم بخواهیم فکر کنیم میبینیم جهان خیلی پیچیده تر از اونیه که علم کنونی بشر بتونه به خیلی سوالاتش جواب بده . همونطور که در گذشته این ابهامات بیشتر بوده . علم الان پرده از راز خیلیهاش برداشته ، پس میتونیم امدیوار باشیم که در آینده پیشرفتهای بیشتر علمی بتونه توجیه کننده خیلی عوامل متافیزیکی هم باشه
kosmashang
اعضا
#
: 14 Jul 2007 15:55
من با لیدا جون موافقم...
amo bade
اعضا
#
: 14 Jul 2007 21:32
من بازم بخاطره کسمشنگ جون با لیدا موافقم.......
به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
mehran655
اعضا
#
: 15 Jul 2007 01:29 | ویرایش بوسیله: mehran655
لیدا خانم شما که مخزن الاحادیث هستین بابا ایولللللللل!!!
LiDa_MalOus
اعضا
#
: 15 Jul 2007 01:33
mehran655
kosmashang
amo bade
kosmashang
اعضا
#
: 15 Jul 2007 13:11
مخلص همگی..
.
1
.
2
.
3
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.