صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / آیا روزی خواهد رسید که پدیده های متافیزیک (ماوراء الطبیعه) با تئوری های فیزیکی قابل توضیح باشند؟
. 1 . 2 . 3 . >>
نویسنده پیام
# : 28 Jun 2007 00:53

به نظر من همانگونه که ریاضیات مدرن ثابت کرده که وجود جهان های موازی (بیش از 3 بعد dimension) امکان پذیر است شاید روزی برسد که در زمینه فیزیک نجوم و فیزیک کوانتوم بتوان پدیده جهان های موازی را تبیین کرد نظر شما چیست؟

# : 14 Jul 2007 13:09

من هم کاملا با نظرت موافقم مهران جان...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 14 Jul 2007 13:17

منم بخاطره کسمشنگ باهات موافقم...

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 14 Jul 2007 14:53

نظر لطفته مهربان
در هر صورت نظر ما نظر عمو جانه و حرف وری حرفش نمی زنیم...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 14 Jul 2007 15:06

mehran655
Quoting: mehran655
به نظر من همانگونه که ریاضیات مدرن ثابت کرده که وجود جهان های موازی (بیش از 3 بعد dimension) امکان پذیر است شاید روزی برسد که در زمینه فیزیک نجوم و فیزیک کوانتوم بتوان پدیده جهان های موازی را تبیین کرد نظر شما چیست؟

یه چیزی میگن .. حدیث هم هست . من هم شنیدم مسئولیتش پای خودشون میگن الفبای علم بشر اگه 29 حرف باشه تا زمان ظهور امام زمان فقط 2 حرفش کشف شده . و بقیش بعد از اون زمان اتفاق میفته . حالا من کاری با این حدیث ندارم . ولی اگه خودمون هم بخواهیم فکر کنیم میبینیم جهان خیلی پیچیده تر از اونیه که علم کنونی بشر بتونه به خیلی سوالاتش جواب بده . همونطور که در گذشته این ابهامات بیشتر بوده . علم الان پرده از راز خیلیهاش برداشته ، پس میتونیم امدیوار باشیم که در آینده پیشرفتهای بیشتر علمی بتونه توجیه کننده خیلی عوامل متافیزیکی هم باشه

# : 14 Jul 2007 15:55

من با لیدا جون موافقم...

# : 14 Jul 2007 21:32

من بازم بخاطره کسمشنگ جون با لیدا موافقم.......

به شانه ام میزنی که تنهاییم را تکانده باشی.به چه دل خوش كرده ايي؟تكاندن برف از شانه هاي آدم برفي؟؟؟
# : 15 Jul 2007 01:29 | ویرایش بوسیله: mehran655

لیدا خانم شما که مخزن الاحادیث هستین بابا ایولللللللل!!!

# : 15 Jul 2007 01:33

mehran655

kosmashang

amo bade

# : 15 Jul 2007 13:11

مخلص همگی..

. 1 . 2 . 3 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.