| نویسنده |
پیام |
|
|
تکامل یک تحول پویاست هیچکس از آینده هوشی دیگر موجودات خبر نداره در ثانی آیا تو به هوش جمعی معتقدی؟ برات مثال میزنم که ببینی بشر هم خیلی موجود هوشمندی نیست مثلا بشر با ندانم کاریش (آلودگی محیط زیست، انتشار گازهای گلخانه ای و...) نه تنها حیات دیگر موجودات بلکه خودش رو رو به خطر میندازه ولی موجوداتی مانند حشرات مخصوصا مورچه ها و سوسکها در طول دهها میلیون سال وشاید صدها میلیون سال بعد از کلی اتفاقات سهمگین که کره زمین با آن مواجه بوده نسل خود را حفظ کرده و با شرایط کنار آمده اند !! به این میگن هوش جمعی برتر!
در ضمن من با آسمانی پنداشتن بشر بشدت مخالفم همانطور که بعضی آقایان خودشونو به عالم غیب وصل میکنن اینم یه ترفند انسانیه برای برتر جلوه دادن خودش و مجوزی برای نادیده انگاشتن دیگر موجودات!
|
|
|
ببین نازنین ندونم کاری هیچ ربطی به هوش نداره، چون همین بگاه دادن محیط زیست و از بین بردن طبیعت هم هوش خاص خودش رو داره و گرنه درگیر شدن با طبیعت کار ساده ای نیست...
و اما زندگی گروهی:
زندگی گروهی انسان کجاش با دیگر موجودات ربط پیدا می کند مورچه ها و موریانه ها و غیره رو که ذکر کردی یک امر محتوم و اجباری برای هر کدام است و مثلا مورچه ها خود شامل مورچه های کارگر، سرباز، نر، آسیاب کننده و ملکه و ... هستند و هر کدام فقط یک کار را می توانند انجام دهند و این به غریزه آنها بستگی دارد نه تعلیماتی که در طول زندگی پیدا می کنند.
اما انسان چطور آیا نمی تواند عصیانگری کند؟؟
آیا نمی تواند با تحصیلات به مدارج بالاتری ارتقاء یابد؟
و سوالات فراوان دیگر...
و در انتها من همین نکته عجیب را می خواستم بگویم:
ضمنا نگفتم که انسان آسمانی است یا از غیب آمده نه کاملا هم بر عکس می گویم از همین زمین است اما تنها چیزی که فکر و ذهنم را درگیر کرده وجود انسان در این دنیاست زیرا نظریه تکامل داروین حتی به اظهار نظرش یک نظریه است و از لحاظ علمی به اثبات 100% نرسیده و حتی گوشه های تاریک فراوانی هم دارد...
مهران جان دوستت دارم دوست خوبم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
mehran655 kosmashang
سلام دوستان به نظر من هر دو پدیده ای که گفتید می تونه بزرگترین معمای حل نشده علم باشه اما اینا تنها نیست بلکه به نظر من هر پدیده ای که در اطراف ما وجود داره خودش یه معما هست. اگر به نظر شما دوست عزیز جاذبه یکی از پدیده های ناشناخته علمی هست بدین دلیل هست که ما هر روزه شاهد پدیده های زیادی هستیم که با قانون جاذبه در ارتباط است مثل بلند شدن هواپیما از زمین و آسانسور و خیلی خیلی پدیده های دیگه. اگر به نظر شما دوست عزیز بوجود آمدن انسان معمای حل نشدنی علمی هست بدین دلیل هست که انسان دوست داره بدونه از کجا اومده و به کجا میره و یا اینکه برای چی باید این همه بدبختی رو تحمل کنه. این سوالای روزانه که ما آدمای خاکی رو به خودش مشغول می کنه باعث می شه که دنبال اصل بوجود آمدنمون بریم.
|
|
|
|
|
تئوری ضد ماده...با اینکه تئوری اثبات شده//ولی هنوز وجود جهانی که موجودیتش مخالف بار اتمی جهان ما باشه پیدا نشده همچنین فیزیک کوانتم برای پیشرفت بیشتر از اینا جا داره، چون فکر میکنم ابر کوانتونی و ..میتونه بیشتر از اینا توضیح داده شود اگه بازم چیزی به ذهنم رسید حتماً میگم
چه عیبی داشت اگه فردا جهان بهتر از این میشد ...خدا میرفت و یک مادر پرستار زمین میشد
|
|
|
Quoting: mehran655 به نظر شما بزرگترین معمای حل نشده علم که همه در گیر آن هستیم چیست؟ اینکه استروژن بالاخره زن بود یا مرد بود!

عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند. ((مارک تواین))
|