صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / به نظر شما بزرگترین معمای حل نشده علم که همه در گیر آن هستیم چیست؟
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2007 11:40

به نظر من نیروی جاذبه روزمره ترین ولی در عین حال پیچیده ترین معمای علمی است که مکانیسم آن تاکنون بخوبی تبیین نشده و حتی تئوری ابر ریسمان ها هم در مورد آن لنگ می زند جالب اینجاست که این پدیده ملموس ترین پدیده فیزیک است که هر جرمی ( چه برسد جاندار متفکری مثل انسان) با آن هر لحظه درگیر است!!

# : 28 Jun 2007 00:47

بعد از نیروی جاذبه بزرگترین پرسش در مورد پاد ماده یا ضد ماده است که بخش اعظمی از جهان هستی را تشکیل می دهد و فقط از طریق نشانه های آن میتوان پی بوجود آن برد برخورد یک ذره پاد ماده با جفت کوانتومی ان از نوع ماده سبب نابودی هر دو و تولید انرزی بصورت فوتون خواهد شد

# : 14 Jul 2007 13:11

به نظر من مهمترین مسئله علمی وجود بشر در دنیای ماده هست... و بعد از اون فرضیه انفجار اولیه و تشکیل جهان می باشد...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 15 Jul 2007 01:33

منظورتو دقیقا نفهمیدم از وجود بشر در دنیای ماده میشه توضیح بدی؟

# : 15 Jul 2007 13:14

یعنی انسان و موجودی که هیچ سنخیتی با عالم دنیا ندارد در آن وجود داشته باشد در یک کلام وجود انسان بر روی این عالم خاکی

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 15 Jul 2007 23:12

Quoting: kosmashang
یعنی انسان و موجودی که هیچ سنخیتی با عالم دنیا ندارد در آن وجود داشته باشد در یک کلام وجود انسان بر روی این عالم خاکی

انسان هم موجودی است مثل بقیه موجودات در این عالم خاکی تنها مزیت آن داشتن هوش برتر است و دیگر هیچ . حتی به نظر من بقیه موجودات هم روح و احساس دارند همانطور که ما داریم فقط مشکل ما اینست که خیلی قربون خودمون میریم

# : 16 Jul 2007 11:07

تا اینجای کلامت درست.
اما چرا هیچ موجود دیگر از تیره و گونه دیگر مانند هوش و ذکاوت انسان را دارا نیست؟
چرا احساس غم، شادی، گذشت، ایثار و غیره به معنایی که در زندگی انسان است در آنها وجود ندارد.؟
چرا انسان حاکم بر روی زمین است؟
به نظر شما گونه انسان به کدام تیره از حیوانات منشق شده است؟؟
و...

# : 19 Jul 2007 14:14

اتفاقا در دیگر موجودات هم احساس رحم و شفقت هست من ویدیویی از یک پلنگ دیدم که بعد از شکار یک میمون بچه نوزاد میمون رو به ارامی نوازش کرد و ازش نگهداری کرد یا همین مثال برای یک آهو که توسط یه تمساح زخمی شده بود توسط یه اسب آبی ازش دفاع شد. همونطور که گفتم فقط هوش بشر از بقیه بیشتره همین و بس و

به نظر من نیای ما و میمون ها مشترک بوده ولی دلیلی ندارد که فکر کنیم ما از میمون ها مشتق شده ایم. این قوی ترین نظریه رایج در این مورد است.

# : 19 Jul 2007 14:15

چرا انسان حاکم بر روی زمین است؟

هوش برتر همین و بس

# : 21 Jul 2007 09:58

مهران جان
اشتباه می کنی؟؟ نازنین
انسان فقط از از لحاظ فیزیولوژی و بدنی به حیوانات شبیه است اما از لحاظ معنویات و اخلاقیات هیچ سنخیتی با دیگر موجودات زنده ندارد و این را علم هم به اثبات رسانده ...
ضمنا به فرض هم تنها اختلاف هوش باشه آیا به نظر تو این هوش چیز کمیه؟؟ پس چرا در هیچ یک از کوجودات دیگر تکاملی که هوش داشته آنها نداشتن؟؟

. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.