صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / آیا می دانید ذرات وجود شما از کجا امده است اگر این شرح را بخوانید ممکن است متعجب شوید!!
. 1 . 2 . >>
نویسنده پیام
# : 23 Jun 2007 11:31

تقریبا تئوری بیگ بنگ در مورد تشکیل جهان هستی به اثبات رسیده است و دانشمندان سر جزئیات ان با هم اختلاف دارند بر اساس این تئوری بعدا زانفجار بزرگ ذرات بنیادی بوجود امده با هم ترکیب شده تا ذرات بزرگتری مثل پروتون و الکترون بوجود آیند مرحله بعدی تشکیل ستارگان در سوپی مملو از این ذرات بنیادی است (الکترون+پروتون= اتم هیدروژن) با واکنش های هسته ای تحت فشارها و دماهای فوق العاده در دل ستارگان اتم های سنگین تر و همچنین نوترون شکل میگیرند و زمانی که مرگ ستاره فرا می رسد با یک انفجار (شاید سوپر نوا) تمام محتویات دل یک ستاره به بیرون پرتاب میشود اتمهای سنگین تر کربن نیتروژن اکسیزن آهن و...... به این ترتیب بوجود آمده اند (میلیارد ها سال قبل) و با گذشت زمان و تشکیل منظومه های دیگر به گرد جاذبه ستاره دیگری سیارات را تشکیل می دهند و .... این داستان پیدایش عناصر تشکیل دهنده سلولهای بدن ماست. دوباره کمی فکر کنید که روزی ذرات جسم شما در کوره بسیار داغ یک ستاره شکل گرفته.آیا عجیب نیست؟

# : 24 Jun 2007 08:56 | ویرایش بوسیله: al_pacino

من خیلی طلبه هستم بدونم قبل از بینگ بنگی که شما میگی ��ه اثبات رسیده چی بوده

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 24 Jun 2007 23:05 | ویرایش بوسیله: mehran655

من خودم هم برام جای سوال بود و وقتی که تو یک سمینار فیزیک کوانتوم از یک محقق پرسیدم گفت یه محیط ( نمیگم فضا چون فضا و ابعاد بعد از بیگ بنگ بوجود امدن) مملو از ذرات کوانتومی دوگانه که ماهیتشون هر آن تغییر میکرده است.

# : 25 Jun 2007 04:08

mehran655:

من خودم هم برام جای سوال بود و وقتی که تو یک سمینار فیزیک کوانتوم از یک محقق پرسیدم

baba to kheyli bahaltar azoni ke fekr mikardam ...

ای دوست به شرفم سوگند نه شیطانی است و نه دوزخی روانت از تن ات نیز زودتر خواهد مرد پس دیگر از هیچ چیز نترس.
# : 25 Jun 2007 08:26

spehr
عجب آواتوری داری تو
از کجا پیداش کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است
# : 14 Jul 2007 13:13

mehran655 جان
تشکیل اولبه عالم ماده هم خودش دنیایی هست برای خودش...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 18 Sep 2007 20:48

در موقع مه بانگ زمان و فضا و تبدیل انرژی به ماده و قوانین فیزیک به یک باره خلق شدند.به نظر من انرژیهای دیگری که چندان برای ما شناخته نیست در همان موقع بوجود امد. مثل ضد ماده یا شایدم انرژی که بعدها به ماده ملحق شد(روح).

# : 18 Sep 2007 20:53

Quoting: mehran655
به این ترتیب بوجود آمده اند (میلیارد ها سال قبل) و با گذشت زمان و تشکیل منظومه های دیگر به گرد جاذبه ستاره دیگری سیارات را تشکیل می دهند و .... این داستان پیدایش عناصر تشکیل دهنده سلولهای بدن ماست. دوباره کمی فکر کنید که روزی ذرات جسم شما در کوره بسیار داغ یک ستاره شکل گرفته.آیا عجیب نیست؟

نه عجیب نبید. عجیبتر تو بیدی که چه جوری سیاره رو ربط دادی به سلولهای بدن بنده!

# : 18 Sep 2007 21:01 | ویرایش بوسیله: unbekannt

THE EXPANSION OF THE UNIVERSE;
FROM THE BIG BANG TO TODAY

مــاندانا [img]http://www.avizoon.com/upload/up14/118864_706.gif[/img]
# : 18 Sep 2007 21:07 | ویرایش بوسیله: unbekannt

مــاندانا [img]http://www.avizoon.com/upload/up14/118864_706.gif[/img]
. 1 . 2 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.