صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / باتریهای 2000 ساله ایرانی و صنعت برق در ایران باستان
نویسنده پیام
# : 24 Jan 2007 03:04

از شما بپرسند که چه کسی اولین پیل الکتروشیمیایی و مولد برق را ساخت ، شاید بی هیچ تردید بگوئید : الکساندر ولتا (دانشمند ایتالیایی) در سال 1800 میلادی.اما این مطلب واقعیت ندارد.

بیائید با هم دفتر تاریخ را برای پاسخ این پرسش ورق بزنیم.

ایرانیان ، این شاگردان تیزهوش مکتب عالم ، از نخستین ها بودند که پس ازاخرین فاجعه بزرگ جهانی (10 الی 12 هزار سال پیش ) به نوزایی تمدن دست زدند و در سایه مدنیت اریایی و همت خود ، عالمی را مدیون خود ساختند.

ولی افسوس که این مهم بر امروزیان اشکار نیست.

در موزه ملی بغداد، در پاره همیشگی ایران زمین اراک(عراق)، یک گلدان سفالی به ارتفاع 18 سانتیمتر نگهداری می شود که درون ان سیلندر مسی و در وسط ان لوله های دیگری که مانند دو ستون نازک مسی قرار گرفته اند. سر لوله ها با سیمهای نازک سربی ( به شیوه لحیم کاری امروز ) بهم وصل شده است.این گلدان توسط ویلهلم کونیگ در نزدیکی بغداد کشف شد و به عهد امپراطوری پارت (اشکانیان ) تعلق دارد.این گلدان در واقع یک لام باستانی است که پس از تولید و جریان یافتن الکتریسیته از خود ، نور ساطع می نمود.

با این وصف لام توماس الوا ادیسون تقلیدی بیش بشمار نمیاید.

پس از این کشف عجیب ، تحقیقات دیگری انجام شد که به وسایل دیگری نیز دست یافتند.این وسایل در همن منطقه بدست امد اما در ساختمان ان شیارهایی مارپیچی حاوی مادهایی خشکیده بچشم می خورد.بعلاوه ، یک سیلندر مسی و یک استوانه 12 سانتیمتری از اهن درون ان وجود داشت که در انتها در لایه ای از قیر فرو رفته بود( مانند پیلهایی که بعدها گالوانی ساخت)

|پژوهش شیمیدانها نشان داد که این شی در گذشته دارای "استات مس" بوده است.این گلدان سحر امیز و سایر اشیاء همانندی که در خرابه های سلوکیه و تیسفون (پایتخت ایران اشکانی و ساسانی ) بدست امده اند چیزی جز باتری های الکتریکی نبوده و جالب انکه یکی از باتریهای فوق پس از تزریق اب مقطر هزاران سال استراحت را کنار نهاده و الکتروماتریسی معادل یک ولت تولید کرد.

ازمایشات فلز شناسی اثبات کرد که این پوشش ها با اعمال الکترولیزور ایجاد شده اند و سازندگان این وسایل نه فقط باتری را ساخته و برق را برای روشنایی بکار می گرفتند بلکه اعمال پیچیده الکترو شیمیایی مانند ابکاری فلات را نیز انجام می داده اند!!!

ادامه دارد...

شروین
# : 24 Jan 2007 14:47

OMID_HI
mer30 az in etelatte geran baht azizam hatman bazam az in mataleb biyar bezar vaghean baese khosh hali va eftekhare mamnoonam man maile ham ba hamin nam daram baram mail bezan khosh hal isham

# : 25 Jan 2007 01:16

assemani_abi
خوشحالم از اینکه تاپیک مورد توجه شما واقع شده و این مطالب ادامه داره

شروین
# : 18 Apr 2007 11:38

باسلام اگه امکان داره منابعی در اختیار بزار تا بتونیم بیشتر اطلاعات بدست بیاریم ممنون میشم فدای تو

# : 20 Apr 2007 22:02

ميشه منبع انگليسی خبر رو بذاری مثلا اگه لينکی چيزی داره،،ممنون

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 23 Apr 2007 09:23

lpeesheel جون
سلام
راستی به تو رای دادم

ضمنا جگر منبع نیم خواد مگه نمی بینید داریم اورانیوم غنی می کنیم

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
# : 30 Apr 2007 18:31

Quoting: kosmashang
lpeesheel جون
سلام
راستی به تو رای دادم

کس مشنگ کس مشنگ،،، خدا نگه دارِ تو،،
آقا دمت گرم کلی حال دادی ،، ما هم جبران ميکنيم

امروز كه محتاج توام گاو تو زایید.....
# : 14 Jul 2007 13:21

اختیار داری با مرام
ما به وظیفه خودمون عمل کردیم و انتظار چشمداشتی نداریم بجز سلامتی شما مهربان

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.