| نویسنده |
پیام |
|
|
تا جايي كه منم در موردش خوندم بايد كسي كه داخل كشور آزاد از نظر فيلتر هست اين نرم افزار رو دانلود و اجرا كنه و آي پي هاي ساخته شده رو در اختيار دوستانش كه اينترنت فيلتر شده دارند قرار بده . كه وقتي زير مجموعه از طريق لينك داده شده وارد ميشند . قبل از هر جا به سرور كه كسي هست كه در خارجه و برنامه رو نصب كرده وصل ميشند و حتي از پهناي باند اون هم استفاده ميكنند . و مشكل اين برنامه اينه كه تا زماني كه سرور روشن باشه ميشه ازش استفاده كرد . و بهترين مزيتش اينه كه آي پي شما از ايران يا جاهايي كه فيلتر هست تغير ميكنه و شما ميتونيد كليه برنامه هايي رو كه به خاطر تحريم ايران نميتونيد استفاده كنيد براتون باز و قابل استفاده هست .
حالا كسي اينجا سرور هست ؟
اگه هست و پهناي باندش اجازه ميده يك اكانت هم براي من باز كنه ممنون ميشم .
راستي كسايي كه ايران هستن خواهشا دانلود نكنن برنامه رو كه وقتشونو تلف ميكنند . چون كساني كه داخل حوزه فيلتر هستند احتياجي به برنامه براي عبور از فيلتر ندارند و فقط به لينك سرور احتياجه .
|
|
|
يكي از دوستان Gpass رو معرفي كرده .
والا من كه خيلي از اين فيلتر شكن ها دانلود كردم از جمله آن اسپيد كه هيچ كدوم دوزار نمي ارزيد .
حالا اگه لينك دانلود اين جي پاس رو هم لطف كنيد خوبه . شايد اين كارساز بود .
|
|
|
asadasd
|
|
|
|
|
پولیه
|
|
|
من مدتهاست با GPASS کار میکنم و خیلی هم راضیم دیگه از دست پروکسی سایتها راحت شدم.
زندگی آنچه زیسته ایم نیست.بلکه آن چیزیست که به یاد می آوریم تا روایت کنیم ((گابریل گارسیا مارکز))
|
|
|
بابا جون دانلود واسه چی ؟؟خدمت شما
حالش رو ببرید
http://www.avizoon.com/forum/21_31411_0.html#msg532058
|
|
|
nightmarish جون
مخلصتیم نازنین...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|