| نویسنده |
پیام |
|
|
فکر میکنم جدید باشه, دوستانی که از ایران هستند لطفا بعد از امتحان, تجربه مفید بودن یا نبودن این فیلتر شکن رو همین جا اعلام کنند تا مورد استفاده بقیه هم قرار بگیره!
با تشکر
دانلود
|
|
|
پولی؟
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
|
|
|
DON
من دانلود كردم!
ای ول --
اما خیلی از سایت ها رو باز نمی کنه!!!
مثل همین آویزون!!!!!!!!!!!!!!
ولی سایت آیینه آویزون (هاپتو) و بی بی سی رو باز میکنه !
دمت جیز! ظاهرا که تاریخ انقضا هم نداشته بیده!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Quoting: dariushagha پولی؟
آقا داریوش تا جایی که من اطلاع دارم مفتی هست! این هم مقداری توضیح که در سایت درج شده.
psiphon is a human rights software project developed by the Citizen Lab at the Munk Centre for International Studies that allows citizens in uncensored countries to provide unfettered access to the Net through their home computers to friends and family members who live behind firewalls of states that censor.
Quoting: xfarhad DON
من دانلود كردم!
ای ول --
اما خیلی از سایت ها رو باز نمی کنه!!!
مثل همین آویزون!!!!!!!!!!!!!!
ولی سایت آیینه آویزون (هاپتو) و بی بی سی رو باز میکنه !
دمت جیز! ظاهرا که تاریخ انقضا هم نداشته بیده!!!!!!!!!!!!!!!!
دم شما جیزتر !!! ممنون از اطلاعاتی که دادی.
|
|
|
بهترين فيلتر شكن برنامه GPass هست
|
|
|
Quoting: batlamius7 بهترين فيلتر شكن برنامه GPass هست
از كجا مي شه دانلود كرد؟
ارزش زندگی به برد يا باخت آن نيست. بلکه به نفس جنگيدن برای زندگی ست
|
|
|
خیلی ممنون از دوست عزیزی که در لینک پایین توضیحات بیشتری در مورد این فیلتر شکن دادند.
شما هم اگر به اطلاعات بیشتری نیاز مند هستید اینجا را کلیک کنید.
|
|
|
من دانلود كردم اكثر سايت ها رو باز نمي كنه! يك نكته جالب اين بود كه خود خبر گزاريهاي جمهوري اسلامي اين فيلتر شكن رو معرفي كردن! در ضمن سرعت اغيير محسوسي نمي كند!
|
|
|
|
|
Quoting: mrkx من دانلود كردم اكثر سايت ها رو باز نمي كنه! يك نكته جالب اين بود كه خود خبر گزاريهاي جمهوري اسلامي اين فيلتر شكن رو معرفي كردن! در ضمن سرعت اغيير محسوسي نمي كند!
دوست عزيز مقاله اي که در بالا بهش اشاره کردم رو حتما بخوان! ممنون از اطلاعاتی که دادی.
|
|
|
سلام به همه اين آنتي ويروس براي كساني كه توي كشورهاي اينترنت آزاد زندگي ميكنند با يد يه آدرس بسازن و در اختيار ايرانيها قرار بدهند
|