صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / مهندس !!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 24 Feb 2007 08:41

سلام به دوستان
در اينجا كسي هست كه بتونه مدرك دانشگاهي جور كنه
فوق ديپلم - ليسانس
اگه هست برام پيام بزاريد
bevafa_42@yahoo.com

# : 26 Feb 2007 01:57

Quoting: sandra
سلام به دوستان
در اينجا كسي هست كه بتونه مدرك دانشگاهي جور كنه
فوق ديپلم - ليسانس
اگه هست برام پيام بزاريد
bevafa_42@yahoo.com

ای بابا گفتم که من نمی دونم
اگه کس دیگه هم بلده نباید انجام بده واسه اینکه تو درد سر بزرگی می اقته
مگر اینکه پولش ارزششو داشته باشه
من که سراغ ندارم

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 27 Feb 2007 12:08

salam

jaye in ghesmat vaghean to in site khali boda
manam ke mohndesye metallurgy mikhonamalbate gerayeshe arshadam ba mohandesie jamedat yekie ama chon gerayeshe man to 2 dan faghat mojode nemitonam begam
be harhal in ghesmato biaim por baresh konim ta kheily chiza sabet beshe
auto cad ham baladam kamel kasy soal dasht beporse

# : 27 Feb 2007 13:37

تو اتوكد 2007 كجا بايد ضخامت قلم ها را براي پلات تعريف كنيم
و همچنين لي آت رو كامل توضيح بدهيد

# : 27 Feb 2007 14:45

Quoting: inkonel738

salam

jaye in ghesmat vaghean to in site khali boda
manam ke mohndesye metallurgy mikhonamalbate gerayeshe arshadam ba mohandesie jamedat yekie ama chon gerayeshe man to 2 dan faghat mojode nemitonam begam
be harhal in ghesmato biaim por baresh konim ta kheily chiza sabet beshe
auto cad ham baladam kamel kasy soal dasht beporse

سلام
مرسی که نظر دادی
ایشالا با هم بتونیم که این بخش رو فعال کنیم
اگه با فونت فارسی تایپ کنی خیلی راحت تر میشه اونو خمند
این بقل نوشته تغییر زبان
روی اون کلیک کنی می تونی فاسی هم تایپ کنی

اگه بتونی آموزش اتو کد راه بندازی
من اولین شاگردتم

اما قبل از من مثل اینکه بالا یکی ازت سوال کرده

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 18 Mar 2007 02:43

شاید این موضوع بدرد اینجا نخوره ولی چون چند وقته که اینجا سوت و کور شده اینجا می ذارمش

# : 18 Mar 2007 02:45

روش برگزاری جلسه دفاع و آزمونهای شفاهی (هشدار دانشجویان اجازه ندارند این بخش را بخوانند)

روش برگزاری و دستور عمل های لازم برای موفقیت ممتحنان و اساتید مدعو گرامی در آزمون شفاهی، مصاحبه علمی و جلسیه دفاع را بیان می کنیم و راههای اداره کردن این نوع جلسه ها را برای ممتحنان بازگو می کنیم. بکار گیری دستور عملهایی که خواهید خواند موفقیت شمارا در برگزاری آزمونهای شفاهی تضمین می کند و شما را از گرفتاری های پس از آزمون می رهاند.
هر یک از ممتحنان باید در سراسر جلسه به دو هدف بیندیشد و بکوشد تا به آنها دست یابد. نخست آنکه بتواند به داوطلب بفهماند که از او ( و البته از ممتحنان دیگر) بسیار تیزتر و باهوشتر است تا داوطلب در سراسر جلسه از او واهمه داشته باشد. دوم اینکه بتواند داوطلب را در همان جلسه (با بکارگیری دستورهایی که خواهیم گفت) چنان خرد کند که دیگر نیازی نباشد که پس از امتحان هم وقت ارزشمندش را برای ارزیابی و تصمیم گیری داوطلب هدر دهد.
برای رسیدن به این دو هدف باید دستورهای ذیل را - که کارایی آن بارهای آزموده شده است- مو به مو اجرا کنید:
1- پیش از شروع امتحان برای داوطلب کاملا روشن کنید و به او بفهمانید که تحقق تمامی آرزوهای او بویژه آینده شغلی و علمی اش شدیدا به نتیجه این امتحان بستگی دارد. تا جایی که امکان دارد بر اهمیت و رسمیت جلسه تاکید کنید. از همان ابتدا کاری کنید که داوطلب متوجه حد و اندازه خود باشد و تفاوت جایگاه اجتماعی اش را با شما دریابد.
2- از همان ابتدا به داوطلب بگویید که کاری دارید و نمی توانید برای او مانند دیگر داوطلبان وقت بگذارید. از او بخواهید هر چه سریعتر موارد مورد نیاز را توضیح دهد و به سوالات شما پاسخ گوید. گفتن یک محدوده زمانی (برای مثال ده دقیقه بجای یک ساعت) بسیار موثر است و داوطلب را هر چه بیشتر دستپاچه می کند.
3- بگویید که امتحان را با یک پرسش ساده شروع می کنیم و آنگاه یک سوال دشوار و فراتر از دانش داوطلب بپرسید. (همواره بیاد داشته باشید که اگر اولین سوالتان چنان پیچیده باشد که داوطلب خود را ببازد دیگر نمی تواند به پرسشهای بعدی – هر چند هم که آسان باشد – جواب دهد)
4- با داوطلب کاملا خشک و جدی باشید اما با همکاران حاضر در جلسه تا می توانید بگویید و بخندید. یک روش کارآمد این است که در باره جوابهای داوطلب نکته های طنز آمیزی به ممتحنان دیگر بگویید. با داوطلب مانند بیگانه رفتار کنید و با دوستان و همکارانتان چنان حرف بزنید که انگار داوطلب در اتاق حضور ندارد.
5- به داوطلب یک کوره راه پر پیچ و خم و عجیب نشان دهید و او را مجبور کنید که مساله را تنها از راهی که شما می گویید حل کند. مرتب بر شاخ و برگ مساله بیفزایید.
6- با راهنمایی های خود داوطلب را گیج کنید. آنقدر راه حل های گوناگون به او پیشنهاد کنید که نداند چه کند. در عین حال هر چند وقت یکبار با نگاه کردن به ساعت به داوطلب بفهمانید که دارد وقت را بیهوده هدر می دهد.
7- اگر داوطلب شروع به حل مساله کرد تمام تلاش خود را برای به بن بست کشاندن او بکار بندید و سعی کنید او را بسوی یک اشتباه بدیهی برانید. هیچگاه هنگامی که داوطلب گیح و منگ شده است کمکش نکنید. بهترین عکس العمل این است که سکوت کنید و درست هنگامی که فهمیدید داوطلب به اشتباهش پی برده و می خواهد چیزی بگوید با بیانی تحقیر آمیز اشتباهش را به رخش بکشید و با غرور پاسخ درست را بگویید. توجه کنید که زمان سنجی در این مرحله بسیار مهم است.
8- اگر توانستید، داوطلب را در یک بن بست گیر بیندازید و راه را بر او ببندید و پس از مدتی سکوت، نفس عمیقی را با صدای پف بیرون بدهید و سوال بعدی را بپرسید.
9- پرسیدن سوالات تحقیرآمیز را هیچ گاه فراموش نکنید. مثلا سوالهایی مانند: مگر اینها را توی ریاضیات پایه یادتان ندادند؟ - یا : شما در درس ریاضی چند گرفتید؟ - ویا : مگر نتیجه گیری بلد نیستید؟
10- هرگز اجازه ندهید که داوطلب درباره سوالی توضیح بخواهد و از شما سوال کند. بعبارتی مساله را با عباراتی غیر از آنچه گفته اید روشنتر نکنید.
11- نگذارید داوطلب جواب خودش را توضیح بدهد. به او بگویید که که لطفا توی دلش فکر کند و فقط جواب آخر را بگوید.
12- هر چند دقیقه یکبار از او بپرسید : ناراحت که نیستی؟
13- عینک تیره به چشم بزنید. ممتحن هر قدر مرموزتر بنظر برسد دلهره داوطلب بیشتر است.
14- جای نشتن خود و بقیه ممتحنان را از پیش به گونه ای تنظیم کنید که داوطلب نتواند همه شما را با هم ببیند. با در نظر گرفتن این نکته می توانید از طرفین او را سوال پیچ کنید و لای منگنه بگذارید. صبر کنید تا رویش را از شما برگرداند و تا خواست بسوی بک ممتحن دیگر برگردد ناگهان با لحنی محکم یک سوال کوتاه از او بکنید. اگر با همکارانتان هماهنگ کرده باشید می توانید داوطلب را چندین بار به چپ و راست بچرخانید.
15- نزدیک تمام شدن جلسه از داوطلب بپرسید که اصلا کاری که او انجام داده چیست؟ این مطلب را بگونه ای بگویید که داوطلب متوجه شود که از نظر شما آنچه تا به حال گفته چیز خاصی نبوده است.
16- ختم جلسه را با اینگونه عبارات اعلام کنید: شما منتظرنمانید خودمان اگر لازم شد خبرتان می کنیم – یا: نتایجی که شما گفتید را خودتان بدست نیاورده اید و باید دوباره پروژه را انجام دهید و مجددا از شما امتحان شود.

ترجمه و تالیف ( و تحریف)
پیلا و شرکا با مسئولیت محدود

# : 10 Apr 2007 10:59

سلام
من سال اخره جامدات هستم
خوشهال میشم اگر بتونم کمکی بکنم
sanaz ممنون از مطالبه خوبت

# : 19 Apr 2007 17:55

سلام
من واسه اولین باره که وارد این مکان که ظاهرا شما بهش میگین توپیک شدم. خوب راستش منم مکانیک خوندم (ساخت و تولید) .
آقای ahmadreza_912 از اینکه با شما همرشته و هم تخصص هستم خوشحالم ، راستش منم اگه قابل باشم باید بگم که طراح هستم .خوب خانم sanaz2 هم نرم افزار autocad 2007 رو معرفی کردن و جای تشکر داره اما این نرم افزار دیگه امروزه جواب کار یه مهندس مکانیک رو نمیده و شاید بشه گفت به درد رشته های معماری و عمران بخوره.
نرم افزارهای مهندسی مکانیک در سه بخش عمده cad ( ترسیم به کمک کامپیوتر ) و cae ( مهندسی و تحلیل به کمک کامپیوتر ) و cam ( تولید به وسیله کامپیوتر ) تقسیم و رتبه بندی میشن.
Computer Aided Design یا همون CAD میشه گفت تکنولژی به وجود آوردن یک قطعه یا ماشین با استفاده از سیستمهای کامپوتری هستش که در ایران واسه این کار نرم افزار SolidWorks یا catia رایج و مورد استفاده مهندسین مکانیک هست.www.3dplm.com
Computer Aided Engineering یا CAE تکنولژی تجزیه و تحلیل قطعات بوجود آمده در CAD با استفاده از سیستمهای کامپوتری که به طراح این امکان را میده تا با شبیه سازی شرایط واقعی بر روی قطعه ، رفتار آن را در شرایط مختلف پیش بینی نماید که واسه این کار نرم افزارهایی از قبیلPro/Engineer و ANSYS خوب جواب دادن. www.ptc.com
Computer Aided Manufacturing یا CAM تولید به کمک کامپوتر. تکنولژی برنامه ریزی، مدیریت و کنترل عوامل تولید با استفاده از سیستم های کامپوتری.که در این زمینه هم نرم افزارهای Powermill و Pro/Engineer و Catia خیلی کارآمدن. www.powemill.com
خوب واسه یاد گیری این نرمافزارها خوشبختانه مراکز مختلفی هست از جمله دانشگاه تهران و شریف و علم و صنعت که با پرداخت کمترین هزینه میشه استفاده کرد از این کلاس ها.
راستش من یه مهندس مکانیک رو در گرایش خودم که این نرم افزارها رو بلد نباشه متاسفانه قبول ندارم، البته جسارته ها ولی دیگه هیچکس قول نداره ، پس بهتره که هر چه زود تر به دانش استفاده از این نرم افزار ها دست پیدا کنیم.
من پرهام 27 سالمه از تهران - auto_mechanical2000@yahoo.com

# : 19 Apr 2007 17:56

سلام
من واسه اولین باره که وارد این مکان که ظاهرا شما بهش میگین توپیک شدم. خوب راستش منم مکانیک خوندم (ساخت و تولید) .
آقای ahmadreza_912 از اینکه با شما همرشته و هم تخصص هستم خوشحالم ، راستش منم اگه قابل باشم باید بگم که طراح هستم .خوب خانم sanaz2 هم نرم افزار autocad 2007 رو معرفی کردن و جای تشکر داره اما این نرم افزار دیگه امروزه جواب کار یه مهندس مکانیک رو نمیده و شاید بشه گفت به درد رشته های معماری و عمران بخوره.
نرم افزارهای مهندسی مکانیک در سه بخش عمده cad ( ترسیم به کمک کامپیوتر ) و cae ( مهندسی و تحلیل به کمک کامپیوتر ) و cam ( تولید به وسیله کامپیوتر ) تقسیم و رتبه بندی میشن.
Computer Aided Design یا همون CAD میشه گفت تکنولژی به وجود آوردن یک قطعه یا ماشین با استفاده از سیستمهای کامپوتری هستش که در ایران واسه این کار نرم افزار SolidWorks یا catia رایج و مورد استفاده مهندسین مکانیک هست.www.3dplm.com
Computer Aided Engineering یا CAE تکنولژی تجزیه و تحلیل قطعات بوجود آمده در CAD با استفاده از سیستمهای کامپوتری که به طراح این امکان را میده تا با شبیه سازی شرایط واقعی بر روی قطعه ، رفتار آن را در شرایط مختلف پیش بینی نماید که واسه این کار نرم افزارهایی از قبیلPro/Engineer و ANSYS خوب جواب دادن. www.ptc.com
Computer Aided Manufacturing یا CAM تولید به کمک کامپوتر. تکنولژی برنامه ریزی، مدیریت و کنترل عوامل تولید با استفاده از سیستم های کامپوتری.که در این زمینه هم نرم افزارهای Powermill و Pro/Engineer و Catia خیلی کارآمدن. www.powemill.com
خوب واسه یاد گیری این نرمافزارها خوشبختانه مراکز مختلفی هست از جمله دانشگاه تهران و شریف و علم و صنعت که با پرداخت کمترین هزینه میشه استفاده کرد از این کلاس ها.
راستش من یه مهندس مکانیک رو در گرایش خودم که این نرم افزارها رو بلد نباشه متاسفانه قبول ندارم، البته جسارته ها ولی دیگه هیچکس قول نداره ، پس بهتره که هر چه زود تر به دانش استفاده از این نرم افزار ها دست پیدا کنیم.
من پرهام 27 سالمه از تهران - auto_mechanical2000@yahoo.com

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.