| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sandra سلام به دوستان
در اينجا كسي هست كه بتونه مدرك دانشگاهي جور كنه
فوق ديپلم - ليسانس
اگه هست برام پيام بزاريد
bevafa_42@yahoo.com
این یه کار رو تا حالا نشنیده بودم
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
salam
man karshenasy arshade sarasary mikhonam reshteye metallurgy age kasy komak khast ma bishtar
|
|
|
salam
masule komiteye tarahe soalate arshad e bargh aghaye doctor jabedar maralani hastand
age tunestid jozveye aghaye human e sajadi ro baraye control va aghaye akhavan ro baraye madar ke az bachehaye daneshgahe tehran hastand gir byarid va bekhunid.
ketabhaye pardazesh va entesharate sazmane sanjesh ham khub hastand.
ba raftan be moaseseye perspolis puletun ro dur andakhtid chon hamun asatid tu daneshgahe khaje nasir baraye konkur tadris mikonand
yedore azmun ham heyne motaleye baraye konkur sabtenam konid
movafagh bashid
|
|
|
|
|
من دانشجوی مقطع دکترای مهندسی پزشکی هستم و میتونم در صورت تمایل واسه رشته های برق، مهندسی پزشکی، روانشناسی و نوروساینس به دوستان مشاوره بدم. خوشحال میشم اگه کمکی بکنم.
|
|
|
sssxxxtala
یکی از گرایشهای رشته ای که شما میگید میشه علوم اصاب سلولی و مولکولی مکه الان توی دنیا بسیار پیشرو و با اهمیت هست. اگه اطلاعات بیشتر بخواید کیتونیم باهم بیشتر صحبت کنیم.
|
|
|
sochiantr
شما با اینکه در مقطع دکترا دارین تحصیل می کنین هنوز نفهمیدین که اعصاب رو اصاب نمی نویسن...

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
|
|
|
سلام و عرض ادب به دوستان محترم من در خارج ایران تحصیل میکنم.از دوستان خواهش میکن یک سایت که در مورد جی 5 باز باشد یا خود دوستان من را کامل راهنمایی کنند.من هم اگر کمکی بتونم به شما میکنم از همه ومدیر محترم ممنون
as
|
|
|
تاپیک جالبیه من امسال کنکور ارشد دادم نمیدونم به نظر خودم خوب بود ولی خیلی افسوس خوردم چرا تو دوران کارشناسی بیشنر درس نخوندم . دعا کنید قبول بشم شیرنی همتون محفوظه
arya_zaman2001
|
|
|
|
|
راستی من رشته ام برف الکترونیک به گفته ی خیلی از دوستان اخرشم اگه اشکالات تخصصی داشتید سوال کنید
arya_zaman2001
|
|
|
سلام دوستان من ارشد صنايع خوندم ولي هيچ كمكي براي ارتقاء شغليم به من نكرد .اگر اهل كار هستين بهتره سيلابلس هايي كه توي جامعه ما كاربرد داره رو آموزش ببينين وازدانش كاربردي براي ارتقاء كاريتون استفاده كنين. درضمن هرچقدر دامنه تحصيلات هم بالاتر بره نمي تونين هركاري رو انجام بدين . البته مي دونم رطب خورده نمي تونه ديگران رو ازخوردن رطب منع كنه ، ولي واقعيت اينه كه دنبال چيزي باشين كه جامعه بهش نياز داره ومي تونين ازاون راه بهتر خدمت كنين . درادارات وكارخونه ها حقوق ومزاياي ليسانس وفوق ليسانس تفاوتي باهم نداره يا اگه داره چشمگير نيست . من با ليسانس مدير بودم با فوق ليسانس هم مديرم ودرساييم كه درمقطع فوق خوندم تفاوتي با ليسانس نداشت يه خرده دامنه كاري محدود تر مي شه وتخصصي تر . البته بدون كاربرد درايران .
يا سخني داشته باش دلپذير يا دلي داشته باش سخن پذير
|