| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: sanaz2 اما در مورد جي 5 چيزي مي دوني؟
من يكيشو دارم ساناز خانوم
راستي رسيدن به خير
|
|
|
در مورد g5چیز زیادی نمیدونم اما مطمئنم فقط چیزیه واسه خالی کردن جیب
کنکوریها. مرور کتابهای اصلی دوره لیسانست از همه چی کارسازتره.
?wanna see more of me
|
|
|
Quoting: exclusively hot در مورد g5چیز زیادی نمیدونم اما مطمئنم فقط چیزیه واسه خالی کردن جیب
اتفاقا چيزه بدي هم نيست
|
|
|
|
|
# : 5 Jan 2007 21:38 | ویرایش بوسیله: sssxxxtala
سلام به برو بچه هاي گل:
من مي خواستم بدونم كسي اينجا هست كه ارشد زنتیک در ایران خوانده باشه یا
زیست سلولی ملکولی؟؟؟؟؟؟؟؟
من در حاله حاضر ترم اخر ارشد زنتیک هستم البته نه در ایران برای همین میخوام :
1.از وضعیت کاری در ایران بدونم و
2.از واحدهای درسی که تو این رشته تو ایران ارائه میشه؟؟؟؟
اگه میشه کمک کنید
متششششششکککررم
|
|
|
سلام به دوستان. من قراره 1 ماه ديگه ارشد بدم. رشته ام شيمي مي باشد.
از دوستي كه تو مالك اشتر خونده بود.....آيا ارشدها تو شاهين شهر هستند يا تهران. فكر كنم تهران باشن چون اكثر پزوهشگاهاشون اونجاست.
|
|
|
Quoting: exclusively hot اما مطمئنم فقط چیزیه واسه خالی کردن جیب
کنکوریها
اگه خودت درست كني كه ديگه جيبت خالي نميشه
Quoting: sanaz2 حالا طرز كارش رو بلدي؟
چطوري مي تونم خودم هم درست كنم؟
من واسه درساي زبان و عربي ازش استفاده كردم و بد نتيجه نگرفتم.
طريقه استفاده و ساختشم رو سايتش هست ولي اگه بازم كمكي خواستين در خدمتم.
|
|
|
Quoting: arman64 اگه خودت درست كني كه ديگه جيبت خالي نميشه
به شرطی که طرز کارش رو بلد باشی و بدون یکه باید چی کار کنی
Quoting: arman64 من واسه درساي زبان و عربي ازش استفاده كردم و بد نتيجه نگرفتم.
طريقه استفاده و ساختشم رو سايتش هست ولي اگه بازم كمكي خواستين در خدمتم.
مرسی که سایت رو معرفی کردی
Quoting: Niloofari من يكيشو دارم ساناز خانوم
راستي رسيدن به خير
سلامت باشی
Quoting: Niloofari
Quoting: exclusively hot
در مورد g5چیز زیادی نمیدونم اما مطمئنم فقط چیزیه واسه خالی کردن جیب
اتفاقا چيزه بدي هم نيست
میشه از خوبیهاش بگی؟
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
سلام
من علی هستم و الکترونیک میخونم !
یکی از استادامون که توی دانشگاه تربیت مدرس هم تدریس میکنه در مورد ارشد میگفت : " سوال های کنکور ارشد رو استاد های دانشگاه های تاپ ایران ( توی فنی ها : شریف ، پلی تکنیک ، تهران ، علم و صنعت ، خواجه نصیر و ... ) طرح میکنند و طرح سوالها با توجه به منبع و ریفرنسی که به دانشجوهای خودشون اعلام کردن هست . یعنی توی رشته خودمون درس مدار از کتاب دکتر جبه دار طرح میشه ( این برای مثال بود ) حالا اگر هر کسی که توی دانشگاه های سراسری درس میخونه لطف کنه و ریفرنسی که بهش معرفی کردن رو اعلام کنه ... همه ما یک عمر دعا گو خواهیم بود !
اگر جی 5 همون جعبه لایتنر باشه ، کارکرد خوبی داره ! چون طریق کارکردش بر اساس الگوریتم مغز طراحی شده و تعداد تکرار ها و مدت زمان لازم برای هر تکرار بسیار خوب و مناسب انتخاب شده و اگر مطلبی با استفاده از این جعبه حفظ بشه تقریبا دیگه فراموش نمیشه ! ( من برای کنکور استفاده میکردم هنوز که هنوزه و مدتها گذشته از اون موقع .... ولی کلمات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی رو حفظم .)
|
|
|
|
|
Quoting: daremtedadeh_shab سلام
من علی هستم و الکترونیک میخونم !
یکی از استادامون که توی دانشگاه تربیت مدرس هم تدریس میکنه در مورد ارشد میگفت : " سوال های کنکور ارشد رو استاد های دانشگاه های تاپ ایران ( توی فنی ها : شریف ، پلی تکنیک ، تهران ، علم و صنعت ، خواجه نصیر و ... ) طرح میکنند و طرح سوالها با توجه به منبع و ریفرنسی که به دانشجوهای خودشون اعلام کردن هست . یعنی توی رشته خودمون درس مدار از کتاب دکتر جبه دار طرح میشه ( این برای مثال بود ) حالا اگر هر کسی که توی دانشگاه های سراسری درس میخونه لطف کنه و ریفرنسی که بهش معرفی کردن رو اعلام کنه ... همه ما یک عمر دعا گو خواهیم بود !
در این زمینه چیزی نشنیدم
البته دانشگاه آزاد می خونم
اما اکثر استادای ما هم واسه شریف و علم صنعت هستند
Quoting: daremtedadeh_shab اگر جی 5 همون جعبه لایتنر باشه ، کارکرد خوبی داره ! چون طریق کارکردش بر اساس الگوریتم مغز طراحی شده و تعداد تکرار ها و مدت زمان لازم برای هر تکرار بسیار خوب و مناسب انتخاب شده و اگر مطلبی با استفاده از این جعبه حفظ بشه تقریبا دیگه فراموش نمیشه ! ( من برای کنکور استفاده میکردم هنوز که هنوزه و مدتها گذشته از اون موقع .... ولی کلمات زبان انگلیسی پیش دانشگاهی رو حفظم .)
در این مورد الا به این اطمینان رسیدم که حتما یکی باید تهیه کنم
واسه ارشد به دردم می خوره
راستی کسی در مورد آزمون نظام مهندسی و شرایط اون چیزی می دونه؟
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
سلام به دوستان
در اينجا كسي هست كه بتونه مدرك دانشگاهي جور كنه
فوق ديپلم - ليسانس
اگه هست برام پيام بزاريد
bevafa_42@yahoo.com
|