صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / كارشناسي ارشد!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 21 Sep 2006 00:22

ahmadreza_912
مرسي و ممنون
ميشه در مورد بورسيه و مسايل مربوط به اون توضيح بدي؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 21 Sep 2006 19:09

سلام
از من خواستید که در مورد بورسیه بگم و من باید بگم که در کل بورسیه یک امتیاز فوق العادس که حالا امکانش هست از طرف دانشگاه باشه یا هر ارگان دیگه ای چه شخصی و چه دولتی .
باید اضافه کنم که متاسفانه و بدبختانه این امتیازات در کشور ما صرفا به از ما بهترون یعنی خانوادهای شهدا و ....... تعلق میگیره ولی در کل این امتیاز باید به دانشجو های ممتاز و خلاق داده بشه و در تمام دنیا هم همینطوره.
وقتی به دانشجویی بورسیه داده میشه یعنی اینکه تمامی خرج و مخارج تحصیل دانشجو حتی هزینه ایاب و ذهاب و حتی خورد و خوراک و پوشاک از طرف بورسیه دهنده تامین خواهد شد و دانشجو هم موظف به رسیدن بالا ترین نمرات خواهد شد . حالا اگه این بورسیه از طرف دانشگاه باشه بعد از پایان تحصیلات دانشگاه هیچ خواسته ای نداره ولی خوب اگه مثل من از طرف یه ارگان دولتی باشه بعد از پایان تحصیلات من موظف خواهم بود که برای بورسیه دهنده کار کنم تا یک زمان مشخص و قید شده در قرارداد بورسیه.همین

با تشکر

# : 23 Sep 2006 11:32

sanaz2
ahmadreza_912
Quoting: sanaz2
در مورد بورسيه

البته خوبه كه اينهم اضافه بشه كه هر سال وزارت علوم تعداد افرادي را كه دانشگاهها ميتونن بورسيه كنند اعلام ميكنه

# : 23 Sep 2006 23:45

Quoting: ahmadreza_912

سلام
از من خواستید که در مورد بورسیه بگم و من باید بگم که در کل بورسیه یک امتیاز فوق العادس که حالا امکانش هست از طرف دانشگاه باشه یا هر ارگان دیگه ای چه شخصی و چه دولتی .
باید اضافه کنم که متاسفانه و بدبختانه این امتیازات در کشور ما صرفا به از ما بهترون یعنی خانوادهای شهدا و ....... تعلق میگیره ولی در کل این امتیاز باید به دانشجو های ممتاز و خلاق داده بشه و در تمام دنیا هم همینطوره.
وقتی به دانشجویی بورسیه داده میشه یعنی اینکه تمامی خرج و مخارج تحصیل دانشجو حتی هزینه ایاب و ذهاب و حتی خورد و خوراک و پوشاک از طرف بورسیه دهنده تامین خواهد شد و دانشجو هم موظف به رسیدن بالا ترین نمرات خواهد شد . حالا اگه این بورسیه از طرف دانشگاه باشه بعد از پایان تحصیلات دانشگاه هیچ خواسته ای نداره ولی خوب اگه مثل من از طرف یه ارگان دولتی باشه بعد از پایان تحصیلات من موظف خواهم بود که برای بورسیه دهنده کار کنم تا یک زمان مشخص و قید شده در قرارداد بورسیه.همین

با تشکر

مرسي و ممنو از توضيحاتت

Quoting: lili20

البته خوبه كه اينهم اضافه بشه كه هر سال وزارت علوم تعداد افرادي را كه دانشگاهها ميتونن بورسيه كنند اعلام ميكنه

يعني منظورت اينه كه وزارت علوم افراد رو واسه بورسيه انتخاب مي كنه و خود شخص نمي تونه واسه بورسيه شدن داوطلب بشه؟

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 24 Sep 2006 07:58

sanaz2
يعني منظورت اينه كه وزارت علوم افراد رو واسه بورسيه انتخاب مي كنه و خود شخص نمي تونه واسه بورسيه شدن داوطلب بشه؟

نه عزيزم....منظورم اينه كه اعلام ميكنه بطور مثال براي رشته تاريخ 30 نفر را در سال 85 بورسيه ميكنه ....اين تعداد از بين داوطبيني كه درخواست خود را به دانشگاه مورد نظرشون ارائه داده اند، پذيرفته ميشوند.

# : 25 Sep 2006 11:36

اين تعداد از بين داوطبيني كه درخواست خود را به دانشگاه مورد نظرشون ارائه داده اند، پذيرفته ميشوند.

حالا سوال من اينه كه وزارت علوم واسه انتخاب دانشجو چه گزينه هايي رو داره؟

# : 25 Sep 2006 11:59

sanaz2
حالا سوال من اينه كه وزارت علوم واسه انتخاب دانشجو چه گزينه هايي رو داره؟

تعداد افراد مورد نياز براي بورس فقط برآوردي است از تعدا اعضاي هيات علمي مورد نياز دانشگاهها كه توسط وزارتخانه محاسبه ميشه.
گزينه هاي وزارت علوم يكسري موارد عمومي هست مثل پايبندي به ج.ا.ا - عدم اشتهار به فساد و....
و گزينه هاي اختصاصي توسط دانشگاه ، مورد نظر قرار ميگيره مثل تاييد علمي كه توسط گروهها ي آموزشي هر دانشگاه انجام ميشه

# : 25 Sep 2006 13:08

تعداد افراد مورد نياز براي بورس فقط برآوردي است از تعدا اعضاي هيات علمي مورد نياز دانشگاهها كه توسط وزارتخانه محاسبه ميشه.
گزينه هاي وزارت علوم يكسري موارد عمومي هست مثل پايبندي به ج.ا.ا - عدم اشتهار به فساد و....
و گزينه هاي اختصاصي توسط دانشگاه ، مورد نظر قرار ميگيره مثل تاييد علمي كه توسط گروهها ي آموزشي هر دانشگاه انجام ميشه

پس نيازي به بالا بودن معدل درسي و آموزشي نيست؟

# : 25 Sep 2006 14:25

سلام
من کاردانی کامپیوتر دارم تخصص من هم برنامه نویسی است C , C++ , Java , VB

اینترنت و شبکه هم جز کار منه

در ضمن تو یه شرکت کار می کنم و به زودی واسه کار تو یه شرکت کانادایی راهی کانادا میشم و اونجا ادامه تحصیل می دم .

در مورد پاسخ دادن به مشکلات بچه ها بگم که من تخصصش رو ندارم ولی دوستی دارم که روانشناسه و کارشه و من از اون یاد گرفتم و مطالب و مقالات زیادی رو خوندم .

همین

# : 25 Sep 2006 23:07

chabok2000
گفتي كه تو چه زمينه اي دوست داري فعاليت كني؟

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.