صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / كارشناسي ارشد!!!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
نویسنده پیام
# : 8 Sep 2006 21:07

آقا احمد رضا اطلاعاتت جالب بود، تشکر
من نیدونم اخت و تولید شرکت کنم یا طراحی کاربردی، یا اصلا برم نفت(بخاطر موقعیت شغلیم).

# : 16 Sep 2006 16:43

اگه اجازه بديد من دوتا مطلب كلي ميگم كه هر كسي در هر رشته اي ميتونه استفاده كنه(اينم واسه اينكه رشته ي خودم لو نره)
به نظر من يكي از راههاي موفقت براي قبولي در دوره كارشناسي ارشد اينه كه در دوره كارشناسي خوب درس بخونيد و فكر نكنيد كه بعد از اينكه ليسانس گرفتيد تازه بشينيد و براي ارشد درس بخونيد.
بعد از اينكه در كارشناسي ارشد پذيرفته شديد از همون ترم اول با مشورت با دوستان و دانشجويان سالهاي بالاتر و با مراجعه به پايان نامه ها تكليف پايان نامه خودتون را روشن كنيد يعني مشخص كنيد كه در مورد چه موضوعي ميخوايد كار كنيد . اينجوري ميتونيد در هر ترم كارهاي عملي و پروژه هاي خودتون را در راستاي موضوع پايان نامه پيش ببريد و خيلي راحت شاخ غول پايان نامه را بشكنيد.

آسمان مال من است/ پنجره، فکر، هوا، عشق، زمين مال من است/چه اهميت دارد ...بقيه اش...
# : 16 Sep 2006 17:16

جمع جمع مكانيك و اچار بدست شده گفتيم بيام يه عرض ادبي كرده باشيم ::fl

Quoting: lili20
اينم واسه اينكه رشته ي خودم لو نره)

يعني نباس رشته لو بره

;)) HeY Y0U
# : 17 Sep 2006 03:57

lili20

ممنون!
من با شما كاملا موافقم! در مورد ارشد بايد بگم كه مرحله اي هست كه در اون اساتيد سوال رو به ما ميدن و ما بايد به دنبال جواب باشيم! در پي اچ دي هم سوال و هم جواب رو بايد خودمون پيدا كنيم!

# : 17 Sep 2006 05:55

منو یاد یک جوک انداختی.

تو كتاب خوندم سيگار بده ........................ديگه سيگار نكشيدم
تو كتاب خوندم مشروب بده ......................ديگه مشروب نخوردم
تو كتاب خوندم كه قمار بده .......................ديگه قمار نزدم
تو كتاب خوندم مواد مخدر بده ....................ديگه مواد نزدم
تو كتاب خوندم كس بده ............................ديگه كتاب نخوندم

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
# : 17 Sep 2006 06:07

Quoting: dariushagha
تو كتاب خوندم كس بده ............................ديگه كتاب نخوندم

داريوش آقا جام .اينم از اون حرفا بود ها .عزيز خيلي بالاتر از فوق حرف ميزني ..يه جوري بگو به تاپيك بخوره .

# : 18 Sep 2006 02:40

arshia_57
چقدر خوبه كه آدم حتي توي يك دنياي مجازي هم كه شده از كلمات ; بهترين رو انتخاب كنه.

ahmadreza_912
مرسي از اينكه در زمينه تخصصت كامل توضيح دادي
من علاقه خاصي نسبت به مطالب خودرو سازي دارم و دلم مي خواد توي اين زمينه كار كنم
خيلي هم علاقه مند هستم كه نرم افزار هاي نام برده رو ياد بگيرم.
سوالي رو كه از شما دارم اينه كه به چه صورت خودتونو واسه ارشد آماده كرديد.
مرسي

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 18 Sep 2006 02:41

lili20
مرسي از راهنماييت

s4mi
خوش اومدي

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 18 Sep 2006 02:43

Quoting: dariushagha
ديگه كتاب نخوندم

ببين اگه از همان اول کتاب نميخوندی اينقدر منحرف نميشدی!

# : 20 Sep 2006 23:20

سلام
خوب باید به عرضتون برسونم که من خودمو واسه کارشناسی ارشد آماده نکردم و همونطور که قبلا عرض کردم به من بورسیه داده شد از طرف وزارت دفاع و من در دانشگاه صنعتی وزارت دفاع در اصفهان درس خوندم ( دانشگاه مالک اشتر )
احساس میکنم براتون یعنی همرشته های خودم جالب باشه که پروزه های پایان نامه های منو بدونن چی بوده .
خوب واسه کارشناسی که در علم و صنعت بودم پایان نامم عملیات برش در یک قالب سمبه ماتریس بود از لحظه نشستن سمبه روی ورق تا نبودن نابجایی واسه جابجایی که اون لحظه انتهای برش محسوب میشه.
ولی پروزه پایان نامم واسه ارشد خیلی جالب تر بود چون من تونستم به فلز تیتانیوم 400 brx سختی اضافه کنم بدون عملیات حرارتی بلکه با گذروندن فلز از یک ماتریس مارپیچ که وقتی فلز وارد ماتریس میشه از طرف دیگه که بیرون میاد 45 درجه چرخیده و این باعث سخت شدن تیتانیم میشه که تقریبا 1200 بار فشار نیاز هست .
این فلز در حال حاضر برای ساخت گلوله استفاده میشه و باید بدونید که گلوله که با این فلز ساخته میشه از جلیقه ضد گلوله هم عبور میکنه.
ساناز خانم ممنونم از اینکه این تاپیک رو ایجاد کردید اگه خواستید نرم افزارهای کد کم رو یاد بگیرید من میتونم راهنماییتون کنم که از کجا شروع کنید ولی اینو بدونید که قبل از هر چیز به طور کامل auto cad رو یاد بگیرید.
با تشکر

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.