صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
:سایت های سکسی جدید و دیدنی ، موزیک ، چت ، دانلود ، فیلم ، دوست یابی
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / كارشناسي ارشد!!!
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
نویسنده پیام
# : 25 Aug 2006 12:08

سلام دوستان
از اونجا که در بين اعضا تالار دوستانيکه داراي مدرک دانشگاهي هستن يا در حال تحصيل اون هستن کم نيستن به اين فکر افتادم تاپيکي با اين نام ايجاد کنم تا اين تالار که از خيلي جهات به رشد علمي دوستان کمک مي کنه با تلاش اعضا بتونه به پيشرفته علمي تحصيلي دوستان هم کمک کنه در چند مورد
ميتونيم گفتگو داشته باشيم:
1 . دوستاني که اين مرحله رو طي کردن از تجربياتشون در رابطه با قبولي آزمون کارشناسي ارشد بگن
2. هر کسي که جايي رو ميشناسه يا که کتابايي رو ميشناسه که به امادگي بيشتر دوستان کمک مي کنه ميتونه معرفي کنه
3. هر چيز ديگه اي که فکر مي کنيد به اعضا در اين مورد ميتونه کمک کنه........

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 25 Aug 2006 12:59

خانوما و آقايون علما و فضلا
لطفا نظر بدين

اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
# : 25 Aug 2006 13:56

باید مشخص کنید چه رشته ای

# : 25 Aug 2006 14:52

Quoting: sargardane2006
باید مشخص کنید چه رشته ای

فرقي نمي كنه
شما تو چه رشته اي تخصص داري؟
همون رو ارائه بده
بقيه هم هر چي كه مد نظرشونه ارائه بدهند

اگه از من ميپرسي مي گم مكانيك
چون رشته خودمه

با تشكر

# : 25 Aug 2006 23:41

»ن رشتم کامپیوتره اگه کسی سوالی دلره می تونم کمک کنم

# : 26 Aug 2006 01:14

sanaz2

ميگم تو ديگه از در مورد هر مطلبی ، topic باز ميکنی به قول معروف تپه نر يده باقی نذاشتی

# : 29 Aug 2006 01:37

من تو تالار مهندس مکانیک از شما پرسیدم که آیا رشتتون مکانیکه که اینجا جوابمو گرفتم . من دوره کارشناسی رو در علم و صنعت و کارشناسی ارشد رو در دانشگاه مالک اشتر اصفهان گذروندم و سال 82 فارق تحصیل شدم اگه کمکی بتونم در هر زمینه ای به دوستان بکنم خوشحال میشم. تخصص من طراحی و ساخت قالبهای فلزی از قبیل فاین تولز . سمبه ماتریس . دایکست . تزریق پلاستیک و قالبهای آرالدیت هستش که جدیدا در صنایع خودرو سازی از این قالبها در زمینه تولید بدنه های فلزی استفاده میشه . من با تسلط به نرم افزارهای سالید ورکس و کاتیا و همچنین مکانیکال در زمینه مهندسی معکوس ماشین آلات هم فعالیت دارم . الانم توی مهماتسازی صنایع دفاع مشغولم یعنی 2 ساله که باید اضافه کنم که بورسیه تحصیلی واسه کارشناسی ارشدم رو همین وزارت دفاع داده و من مجبورم 5 سال واسش کار کنم ولی از این بابت خیلی خوشحالم چون اینجا از نظر تجربی خیلی پیشرفت کردم . میدونین در هیچ ارگانی چه خصوصی چه دولتی این ماشین آلات و ابزارها نیستن از نظر دقت و هوشمند بودن ماشین آلات میگم. در ضمن اینجا دست کارشناسان و طراحان بازه از اینکه آیا طرح جواب میده یا نه نگران نیستن و این خودش یه عامل موثر در پیشرفته. البته این نظر شخص بندس و در مورد خودم که جواب داده.
از شما هم ممنونم که این تالار رو ایجاد کردین من از این به بعد زیاد میام اینجا. در ضمن ای دی من در یاهو toll.z@yahoo.com هستش کسی اگه سوالی داره یا میتونه در این زمینه به من از نظر علمی کمکی بکنه ممنون میشم و صمیمانه خوشحال در ضمن من احمدرضا هستم 28 سالمه از تهران

# : 1 Sep 2006 03:21

arshia_57

ميگم تو ديگه از در مورد هر مطلبی ، topic باز ميکنی به قول معروف تپه نر يده باقی نذاشتی

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چقدرتو بامزه ای.

# : 1 Sep 2006 03:46

Quoting: alixxx2005
چقدرتو بامزه ای

chera be to bar mikhore?!!

# : 2 Sep 2006 00:15

انگار اینجا هم بچه بازیه LOL

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.