صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
ذخیره اطلاعات روی نانوذرات!!!
<<
.
1
.
2
.
3
.
نویسنده
پیام
sanaz2
اعضا
#
: 26 Sep 2006 00:24
sholoogh
پس منتظریم!
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
sanaz2
اعضا
#
: 22 Nov 2006 03:25
ابررایانهای با هزار تریلیون محاسبه در ثانیه
آیبیام با همكاری وزارت انرژی آمریكا ابررایانهای تولید میكند كه در زمان فعالیت ۳۰ برابر سریعتر از سریعترین ابررایانه فعلی جهان، یعنی ابررایانه «بلوجین/ال» خواهد بود.
به گزارش تك وب، اداره علوم و همچنین سازمان ملی امنیت هستهای آمریكا NNSA كه هر دو زیرنظر وزارت انرژی این كشور هستند، در پنج سال آینده ۳۵ میلیون دلار از ۵۸ میلیون دلار مورد نیاز برای طراحی این ابررایانه قدرتمند را تامین خواهند كرد و آیبیام نیز ۲۳ میلیون دلار در این طرح سرمایهگذاری خواهد كرد. برای ساخت ابررایانه جدید از ساختاری برگرفته از ساختار ابررایانههای خانواده بلوجین آیبیام استفاده میشود.
هم اكنون ابر رایانه بلوجین/ال كه در آزمایشگاه ملی لارنس لیورمور آمریكا نصب شده با سرعت محاسباتی ۶/۲۸۰ ترافلاپ سریعترین ابررایانه جهان بوده و ابررایانه ییسرور بلوجین سلوشن در مركز تحقیقات توكاس واتسون همین شركت، با سرعت ۲/۹۱ ترافلاپ سومین ابررایانه سریع جهان محسوب میشود.
لینتون اف. بركس مدیر سازمان امنیت هستهای آمریكا اعلام كرد ابررایانهها در زمینه بررسی ایمنی و قابل اطمینان بودن سلاحهای هستهای قدیمی دارای اهمیت بسیار زیادی بوده و نیاز به آزمایشهای هستهای زیرزمینی را منتفی میكنند و به علاوه شبیهسازیهای فرایندهای پیچیده زیستی، شیمیایی و فیزیكی را ممكن میسازند.
ابررایانه جدید كه تا پنج سال آینده توسط آیبیام ساخته میشود سرعتی بیش از یك پتافلاپ خواهد داشت و یا به عبارتی قادر به انجام بیش از هزار تریلیون محاسبه در هر ثانیه خواهد بود.
همشهری آنلاین
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
kosmashang
اعضا
#
: 14 Jul 2007 13:27
ساناز ممنون از مقاله زیبایت...
من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
Hellish_deatH
اعضا
#
: 13 Aug 2007 17:12
سلام ساناز.
بالاخره شمارو پیدا کردم.
مقاله رو کامل میخونم در موردش بحث میکنیم.
به هر حال ممنون از زحماتت.
موفق و پیروز باشید.
بی سرزمین تر از باد/ فرهاد.
در جستجوی حقیقت. « آقا جون »
sanaz2
اعضا
#
: 19 Aug 2007 20:12
Quoting: Hellish_deatH
سلام ساناز.
بالاخره شمارو پیدا کردم.
مقاله رو کامل میخونم در موردش بحث میکنیم.
به هر حال ممنون از زحماتت.
موفق و پیروز باشید.
بی سرزمین تر از باد/ فرهاد.
من هم منتظرم
<<
.
1
.
2
.
3
.
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.