| نویسنده |
پیام |
|
|
# : 22 Sep 2006 14:24 | ویرایش بوسیله: mehran_2
Quoting: hta مهران جان من منظورم به کسی بود که اين متن را نوشته!!!
نه امير آقا گل!
منظور من هم همون نويسنده بود نه امير آقا ديگه
Quoting: hta متسفانه با نوشتن همچين متنهای اطلات اشتباه يا ناقص در اختيار ملت ميگزارند!
مي گم نويسنده اين چنين متنايي رو بايد گرفت و .... تا ديگه به ملت اطلاعات اشتباه ندن
البته منظور من باز نوسينده هست ها نه امير آقا 
|
|
|
Quoting: mehran_2 مي گم نويسنده اين چنين متنايي رو بايد گرفت و كردشون تا ديگه به ملت اطلاعات اشتباه ندن
ميتونستي از اين كلمه اينجا استفاده نكني
اينجا يه بخش سكسي نيست
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
Quoting: sanaz2 ميتونستي از اين كلمه اينجا استفاده نكني
اينجا يه بخش سكسي نيست
چشم 
|
|
|
|
|
ساخت چتر همیشه خشک با استفاده از علم نانوتکنولوژی
دانشمندان سوئیسی پس از سال ها تحقیق موفق شدند با استفاده از نانوتکنولوژی چتری بسازند که همیشه خشک است.
دارندگان این چتر که نانو نونو نامیده شده می توانند با راحتی خیال بعد از رسیدن به مقصد در روزهای بارانی چتر خود را کنار لباس های خشک آویزان کنند.
این چتر حتی بعد از یک باران سنگین تنها با یک بار تکان دادن کاملا خشک می شود. این چتر حتی در رنگ های روشن هم هرگز کثیف و خیس نمی شود.
دانشمندان نانوتکنولوژی با الهام گرفتن از نوعی مکانیزم طبیعی در برگ های نیلوفر آبی موفق به ساخت این چتر شده اند.
بر اساس گزارش Coolest Gadgets، به طور طبیعی در برگ های نیلوفر آبی نوعی ساختمان های کوچک میکروسکوپی و خشن وجود دارد که ذرات غبار و مولکول های آب را به خارج پرتاب می کند.
در واقع کوچک بودن این نانوذرات پوشاننده برگ نیلوفر باعث می شود، سطح آنها برای اتصال مولکول های گرد و غیار و آب چنان کوچک باشد که چیزی نتواند جذب سطح آن شود.
اساس طراحی این چتر این خاصیت نانوذره های پوشاننده نیلوفر آبی بوده است که مانع جذب رطوبت به داخل چتر می شود و چتر هرگز کهنه و خیس نمی شود.
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
|
|
|
اصولا" ارزيابي يه كار رو فقط متخصص هاي اون رشته مي تونند انجام بدن، و سالها طول ميكشه تا اهميت اون كار علمي براي مردم عادي هم معلوم بشه. خيلي از اين دستاوردهاي علمي تو يه خيلي شرايط خاص، مثلا" دماي صفر كلوين،انجام ميشه و سالها طول مي كشه تا بشه ازشون در دماي اتاق بهره برداري كرد، يا روش هاي جايگزين پيدا ميشه.
خيلي از اين كارها در مراحل ابتدايي و يا كسب موفقيتهاي اوليه هستند، ولي وقتي تو خبرها، بزرگتر از اوني كه هستند جلوه مي كنند. بعضي از اين گروههاي تحقيقاتي براي بدست آوردن پشتيباني مالي از سوي دولت و يا آژانسهاي مالي مهمولا" يه كلاغ چهل كلاغ مي كنند. و كارشون بزرگتر از اوني كه هست جلوه مي دن. اينا همه راسته.
ضمن احترامي كه برا اين دانشمندها قايلم، ولي بايد بگم كه زياد تخت تاثير نيوز قرار نميگيرم.
شما تصور كن يه نفر تو شهر يه مدرك بگيره بعدش برگرده ولايت، مردم اون ولايت به شخص به ديده خدا نگاه مي كنند.
ولي از اينا گذشته، زنده باد علم و پيشرفت و زندگي علمي
|
|
|
sholoogh
شلوق عزيز منهم به نکتهء که شما بيان کرديد 100 در 100 موافق هستم!!!
بخصوص اگه اين اخبار از سايتهای ايرانی يا رزنامهای ايرانی باشی!!
اغلب اخبارهای که در اين موارد از سايتهای ايرانی ميخوانم فقط توست گزارشگرهای ايرانی بيان شده و
کمتر در اخبارهای سايتهای معتبر خبری اشاره به ان موضوع شده!!

|
|
|
Quoting: hta اغلب اخبارهای که در اين موارد از سايتهای ايرانی ميخوانم فقط توست گزارشگرهای ايرانی بيان شده و
کمتر در اخبارهای سايتهای معتبر خبری اشاره به ان موضوع شده!!
شايد علت اينكه شما جاهاي ديگه اين گونه اخبار را نمي بينيد به خاطراهداف و مسايل سياسي باشه
مسلما اگر از كشوري مثل ايران همش اخبار ساخت جديترين تكنولوژي روز رو پخش كنند زياد براي جالب نباشه
اما اگر يكي از انواع سلاحهاي نظامي رو كه تو جنگ جهاني اول و دوم استفاده مي شده رو ايران بسازه چنان تو بوق و كرنا مي كنن كه بيا و ببين
|
|
|
sanaz2
1-عزيز من منظورم از خبر پيشرفتهای که در کشورهای خارجی ميشه بود!!!
2- سريع هر چی را به سياست ربط نديد
3- بری مثال به متنی که آخه منتظرم نگاه کن (درباره امضای الکترنيکی) منظور من از اين جور اخبار و اطلاعات نادرست ميباشد!
از اين مثال ها زياد هست(
پس از شما خواهش ميکنم بی مورد بحث علمی را به سياست ربط ندهيد!

|
|
|
|
|
hta
ok
|
|
|
مدير hta عزيز و sanaz2 جون،
ممنون از ادامه اين بحث. من يه سري چيزا ديگه تو ذهنم هست، و در اولين وقتي كه سرم خلوت شد به اين موضوع مي پردازم.
پس فعلا" باي
|