صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
علم و فناوری
/
منجم باشی اومد - بیاید بحث علمی
.
1
.
2
.
>>
نویسنده
پیام
zzzzz
اعضا
#
: 23 Jul 2006 03:41
بالا خره این ادمین حرف ما رو گوش داد ... دمت گرم ادمین کلی خوشحالمون کردی ... به اندازه سه دست کردن خاله مینا حال دادی به من .... ای ول
دوستانی که خبر ندارند جهت اطلاع ... من مدت ها قبل از ادمین خواسته بودم یه بخش علمی هم راه بندازه تا کسانی که اطلاعاتی دارند در اختیار دیگران هم قرار بدند ... بالاخره افتاب از غرب طلوع کرد و ادمین این جا رو راه انداخت ... ادمین ازت می خوام من رو مدیر اینجا کنی تا منم بکنم .... اینجا رو گلستون ....
برو بچ هر چی سولات نجومی دارند از آسمون و افلاک بپرسند بلد باشیم حتما جواب می دیم ها ....
بقیه اساتید هم بیاند ما کسب فیض کنیم .... از جمله حاج شیخ راوی دامن علیه خانم رو کشید پایین ....
فعلا
منجم باشی سر حال
alixxx2005
اعضا
#
: 23 Jul 2006 05:04
اطلاعاتی دررابطه باقمرمی خواستم.خبری ازش داری؟(قمرش مصنوعی نیستا).
dariushagha
مدیر
#
: 23 Jul 2006 05:06
کسانی که میگویند یا قمر هاشمی.. قمری هست بنام هاشمی؟؟ لطفا توضیح بدید.
اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
amin123
اعضا
#
: 23 Jul 2006 15:37
Quoting: dariushagha
کسانی که میگویند یا قمر هاشمی.. قمری هست بنام هاشمی؟؟ لطفا توضیح بدید
Quoting: zzzzz
بالا خره این ادمین حرف ما رو گوش داد
آقا زحمت كشيدي. خوب كه چي از اين تاپيك مشخصه اينجا نميشه بحث علمي كرد بهتر به بحثهاي زير ناف خومان بپردازيم.
sanaz2
اعضا
#
: 23 Jul 2006 15:43
Quoting: dariushagha
کسانی که میگویند یا قمر هاشمی.. قمری هست بنام هاشمی؟؟ لطفا توضیح بدید.
اهالي يک دهکده تصميم گرفتند تا براي نزول باران دعا کنند. در روز موعود،تنها يک پسر بچه با خودش چترآورده بود و اين يعني ايمان
sharmandeh
اعضا
#
: 23 Jul 2006 18:59
zzzzz
یه کم درباره ماموریت فضایی . ماهواره ها
وتلسکوپ هابل توضیح بده .
اگه ممکنه همراه عکس
اخرش جواب چند ماه قبل رو ندادی ها
در باره ته دنیا از هر طرف به بی نهایت
بینگ بنگ کافی نبود
موفق باشی
ravi_gham
مدیر
#
: 25 Jul 2006 00:01
Quoting: zzzzz
بالا خره این ادمین حرف ما رو گوش داد ... دمت گرم ادمین کلی خوشحالمون کردی ... به اندازه سه دست کردن خاله مینا حال دادی به من .... ای ول
دوستانی که خبر ندارند جهت اطلاع ... من مدت ها قبل از ادمین خواسته بودم یه بخش علمی هم راه بندازه تا کسانی که اطلاعاتی دارند در اختیار دیگران هم قرار بدند ... بالاخره افتاب از غرب طلوع کرد و ادمین این جا رو راه انداخت ... ادمین ازت می خوام من رو مدیر اینجا کنی تا منم بکنم .... اینجا رو گلستون ....
برو بچ هر چی سولات نجومی دارند از آسمون و افلاک بپرسند بلد باشیم حتما جواب می دیم ها ....
بقیه اساتید هم بیاند ما کسب فیض کنیم .... از جمله حاج شیخ راوی دامن علیه خانم رو کشید پایین ....
فعلا
منجم باشی سر حال
تو كه باز پيدات شد ؟
از شوخي گذشته خوش اومدي
دلمون برات تنگ شده بود جيگر
شروع كن ببينم چه كاره اي
ابری نیست ... بادی نیست ... می نشینم لب حوض...گردش ماهی ها ...پاکی خوشه زیست !
zzzzz
اعضا
#
: 25 Jul 2006 02:11
سلام به همگی مخصوصا حاج راوی ...
1 - در مورد تلسکوپ فضایی هابل : این تلسکوپ تنها تلسکوپی هست که در بیرون جو زمین قرار گرفته و به این دلیل اهمیت بسیار بالایی برای ما داره ...
تلسکوپ های روی زمین با یک مشکل زمین مواجهه هستند ... جو زمین باعث می شه که تصاویر تلسکوپ های زمینی دچار پراش و لرزش ناشی از حرکت لایه های جو زمین باشند ... اما در بیرون فضای زمین هیچ هوایی نداره و نور اجرام فضایی بدون هیچ مانعی به تلسکوپ هابل می رسه . مزیت دیگه این هست که فضای بیرون زمین بسیار تاریک تر هست و ما می تونیم جوری هابل رو تنظیم کنیم تا در پشت زمین و در سایه باشه و به همین دلیل هابل می تونه عکاسی های بلند مدت از آسمون تهیه کنه ... به تمام این دلایل هابل بسیار تلسکوپ پر اهمیتی هست .... اما اندازه هابل خیلی هم بزرگ نیست و تنها چند متر هست ) در مقابل تلسکوپ های 27 متری بر روی زمین ()
اما هزینه هابل بسیار بالا هست و به اندازه اینه که یک فضای 10 هکتاری رو تا 1 متر طلا بگیرید !!!!
در هر حال هابل در طی 10 سال گذشته تونسته تصاویر و اطلاعات فوق العاده ای رو در اختیار ما بذاره
خوب اگر بازم در این مورد سوالی هست بپرسید .... بقیه سوال هم برای فردا شب
بای
sharmandeh
اعضا
#
: 25 Jul 2006 02:18
zzzzz
چرا بای؟
یک نقطه از دب اکبر رو با قویترین تلسکوپ رصد کردن
میدونی به چند میلیارد ستاره بزرگتر از خورشید رسیدن؟
حالا ادامه و پشت سر این همه ستاره و کهکشان . تازه میرسن به سیاه چاله
فقط توجه کن که یک نقطه کوچولو رو گفتم .
بعدش به کجا منتهی میشه ؟
mehran_2
اعضا
#
: 21 Sep 2006 22:06
zzzzz
كجايي منجم باشي
.
1
.
2
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.