صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / علم و فناوری / دیدن بازیهای جام جهانی بصورت زنده از طریق نت حتی دایل آپ
نویسنده پیام
# : 4 Jul 2006 00:57

هر چند چیزی به اتمام جام جهانی باقی نمانده ، اما دلم نیامد شما را از این ترفند بیخبر بگذارم. در این ترفند قصد دارم روشی بسیار جالب و هیجان انگیز (!) را به شما معرفی کنم که با استفاده از آن بازی های جام جهانی را به صورت کاملا زنده تماشا کنید! اما برای این کار نیازی به اینترنت پر سرعت ندارید ، بلکه با همین اینترنت های لاک پشتی خودتان هم میتوانید این بازی ها را تماشا کنید! چرا که...!

بدین منظور:
هنگام پخش یک بازی ، از منوی Start وارد محیط Run شده و در آن عبارت:
telnet diego.ascii-wm.net 2006
را وارد کنید. سپس Enter بزنید.
حالا در صفحه باز شده منتظر دیدن بازی بمانید!

( در این روش با استفاده از شکل های تایپ شده میتوانید صحنه های بازی را تماشا کنید و همین طور نتیجه بازی رو در بالا داشته باشید ، همین طور میتوانید گزارش لحظه به لحظه بازی را از زیر تصویر بخوانید )

# : 24 Jul 2006 07:08

هنوز از طريق telnet ascii-wm.net 2006 ميشه يه بازي رو به صورت رندوم ديد
خيلي باحاله پسر
دمت گرم

تازه امروز اولین روز از باقیمونده عمرته... کی میره این همه راه رو!
# : 3 Sep 2006 16:01

ای ول !
دمت گرم بابا

# : 14 Jul 2007 13:43

بابا تو دیگه کی هستی؟؟
بابا تو دیگه کی هستی؟؟

من همه شما را از صمیم قلب دوست دارم چون من هم مثل شما یک کسمشنگم _ ارادتمند همگی کوچکترین عنصر سایت کسمشنگ
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.