صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
برنامه 90 (( هند پنالتی بید یا نبید؟ ))
نویسنده
پیام
shadmehr_m
اعضا
#
: 17 Sep 2008 02:32
با سلام و یاد خدا برنامه نود این هفته را که اختصاص به داوری در لیگ برتر دارد را آغاز می کنیم. در این برنامه مدیرعامل تیم قرمز حضوری و مدیر عامل قرمز تیم آبی غیر حضوری شرکت داشته بید و همچنین پیشکسوت داوری آقای متقاعد مشارکت فعال داشته بید. قبل از هرچیز میریم به سراغ مسابقه پیامک این هفته به شماره صفر سه صفر صفر سیصدو سی و سه صفر زنگ بزنید و به این سوال پاسخ دهید. هند ببد یا نببد ؟
به 3 نفر که درست جواب بدهند بید قول میدهیم که تیم قرمز اول شود.
الف: بود ب: بید ج: نبود د: نبید
فردوسی پول: آقای مصطفوی سلام و چاکریم و مخلصیم وعبدیم و عبیدیم عرض می کنم و معتقدیم که در این 6 هفته گذشته 28 امتیاز از تیم شما کم شده و پیشاپیش عزای عمومی اعلام می کنیم.
مصطفوی: هند بود و هند بید و هرکیه بگه که نبود و نبید انصافا یا اهل فوتبال نبوده و یا اینکه دانش فوتبالی نداشته بید. ولی خودمونیم تازه 5 هفته بازی شده و 15 امتیاز در میان بوده این 28 را از کجا آوردین. من بالقوه عرض کردم و خدای ناکرده من به استقبال بازیهای آینده هم رفتم و محاسبه کردم. کنتور که نداره
فردوسی پول: آقای مصطفوی ما با شما ابراز همدردی می کنیم .
مصطفوی: ما اصلا آدم های بدبخت و بیچاره ای هستیم پارسال اون پیشونی طلا تا هفته هفدهم بدون باخت رفته بود جلو و گاف نداده بود ولی ما هنوز هیچی نشده 2 تا مساوی و یک باخت داده ایم معلومه که هند بود و پنالتی بود و 7 امتیاز ما پریده. اگه برق 3 فاز هم بود فقط 3 تا فیوز پرونده بود ولی ما 7 تا فیوز سوزوندیم. ما جواب این همه هوادار را چی بدیم. همه آمپر سوزوندن و بی طاقت شده اند. اون صندلی ها هم از اول شکسته بید و هواردار ما هم بی تقصیر بید. هزینه اش هم ناچیز بید و خلاص تقصیر داور بید و هواردار بی تقصیر بید.
فردوسی پول: تاکنون سیصد هزار نفر پرسپولیسی در این مسابقه شرکت کرده اند و دویست و نودو پنج هزار نفر گفتند هند بید و بقیه گفتند هند بود. بازم اسم اس اسم بفرستی و بگید بود و اگر نخواستین بگین بید. 5 هزار رای را که گفتند نبود یا نبید باطل اعلام کردیم تا بی طرفی رعایت شده شود.
فردوسی پول: آقای متقاعد نظر شما چیه؟
متقاعد: والله نیمی از عالمی حیرون همین بود یا نبود و نیم دیگر شیفته بیدو نبید هستند بطوریکه فیفا هم گیر پیچ شده و قاطی کرده. اخیرا بی دی بی د فرستادند که اونا هم گفتن بید.
فردوسی پول: آقای جلال مرادی روی خط هستند. آقای مرادی بید یا نبید؟ با سلام و بنام خدا نبید آقا نبید. من مدرک دارم که در یک مسابقه "لیفا " در سال 1359 قبل از میلاد این هند نبید و الان هم میگم نبید.
فردوسی پول: اما آقای غیاثی گفته بید و آقای نصیر زاده هم گفته بید و شما میگین نبید؟
جلال مرادی: آخه اونا معنی نبید را نمی دانند اگر برن کتاب لغتنامه را باز کنند می بینند که ما 4 نفری باتفاق نشسته بودیم و نبید را صرف می کردیم. (همه باهم من نبیدم تو نبیدی و ......) حالا اگر میگن بید من بی گناهم. آخه هرچی باشه اونم مرادی من که نمیتونم بر علیه مرادی بگم بید منم میگم جمال نبید را عشقه.
فردوسی پول: آقای آذری پشت خط هستند. آقای آذری شما چی میگین.
آذری: اولا من خدمدتون سلام عرض می کونم و به این آقای مصطفوی میگو ام مردی حسابی تو اصلا فوتبال حالیت شدس . پاچه خار بی معرفت. تو دهنت رو وا میکونی و هرچی لیاقت خودد س میگی. هالو گیر آوردی؟ چطور پارسال که نبید گفتی بید و حالا که نبید میگی بید. مگه تو چه کاره ای مرد حسابی یه وقتی کسی پیدا نبید تو رفتی رو صندلی نشستی حالا که پیدا بید ول معطلی. پارسال که بید نگرفتن و قهرمان شدی و امسال که نبید میخوای جنجال کونی و قهرمان بشی. اون ممه را لولو برده بید. و من ساکت نیستم و نمی تونم ساکت بمونم.
آقای آذری: با این ترتیب این بنده خدا مصطفوی که باید یک هفته مرتب بره کارواش تا تمیز بشه اینجوری که رسمش نبید.
آذری: این هفته که ما اعصابمون توی مشهد خرد و خمیر بید ایشون هم با این ذورت پرت کردن هاشون اعصاب ما را هم بهم زده بید. اصلا این بچه شناسنامه و پاسپورتش را همین مصطفوی گرفته بودس و اگه قلابی هم هستش کار همین مصطفوی بید
مصطفوی: ای آقا این که برای ما لباس نذاشته بید مرد حسابی مراعات کن مثلا ما رئیسیم حالا ما یک چیزی گفتیم اصلا این مطبوعات گفتند منم تکرار کردم. غلط کردم؟
آگهی های تجارتی از 90:
-مرادی گفت: لعنت به هرچی دست و دست اندرکاره فوتباله. اگه دست اینا تو کارنبود اصلا الان صحبت هند و دست و این مطالب نبید و اینقدر به من توهین نشده بید
- یکی از تیم های مشهور پایتخت بدنبال دو مدافع از تیم معلولان است که بدون دست هستند و از خطر هند در امانند. سایر تیم ها نیز در حال رایزنی با سایر کشورها هستند که مدافعین بدون دست پیدا و وارد کنند. اگه مشکی باشند برای مظلوم نمایی بهتر بید
-لیفا (اتحادیه لنگ و لیف فروشان پایتخت) در صدد است که لباسهای خفاشی برای تیم محبوب پایتخت طراحی کند که دستها به زیر لباس مخفی باشند تا در موقع برخورد توپ با دست آشکار نشود.
-لیفا همچنین برای گرفتن مچ داوران نوعی نرم افزار و لباسی شبیه لباس شمشیر بازی طراحی کرده که با برخورد هر نوع توپ با بدن بازیکنان نیز اعلام هند کند. و چراغ قرمز بنفع قرمز روشن شود.
فردوسی پول: تا بحال نهصد هزار نفر در مسابقه شرکت کرده اند و هشتصدهزار نفر گفتند بود و یا بید و بقیه باطل اعلام شده اند. کماکان قرمز ها اس ام اس بفرستند و بگن بود یا بید. حالا میریم به سراغ فدراسیون فوتبال و از آقای کفاشیان سوال می کنیم که آقا چرا شما تو این 3 هفته اخیر که تیم قرمز نتیجه نگرفته به این تیم عنایت نداشتین.
کفاشیان: با یاد خدا و سلام به هم تماشاگران قرمز باید عرض کنم که ما عنایت را نداشتیم ایشون در خارج از کشور بودن و ما نمی تونیستیم به این تیم عنایت داشته باشیم. نه اینکه به این تیم بلکه تیم آبی هم معترض است و ما شرمنده روی تیم قرمز بودیم و منهم اعتقاد دارم که پنالتی بید و هند بید و هرکی بگه نبید توی این ماه عزیز کافر است. حالا ما تلگراف زدیم که آقای عنایت بیایند و به تیم قرمز قول میدم که عنایت داشته باشیم و دستشون را بگیریم. و جبران کنیم ولی اقای مصطفوی و دارو دسته اش هم از این موج هواداران بیان پایین و اینقدر هوادار هوادار نکنن.
مصطفوی: ما هوادار نگفتیم و هواردار گفتیم بازم باید توضیح بدم خوب بید دیگه
فردوسی پول: مدیر عامل آبی پشت خط هستند و بعد از گند 6 هفته ای بذارین ببینیم چی میگن
حاجی فتول: آقای فردوسی پول چرا اینقدر میگین بید. همش شما طرفداری از تیم قرمز می کنین. یک خورده هم به ما بگین بید. ما گناه داریم ما بدبختیم اونا اقلا رده پنجم ششم هستن ما داریم میریم دسته یک. یک خورده هم برای ما بگین بید. ما بی دی بید داریم. براتون ارسال کردیم چرا نمایش نمیدین. چرا فقط اونا مظلوم هستند. یک خورده هم بذارین ما مظلوم نمایی کنیم.
فردوسی پول: آخه هنوز که نوبت مظلومیت نمایی شما نیست که. حالا اگر بید هم شما به دو تا بید احتیاج داشتین تا مساوی کنین.
حاج فتول: خوب یکی دو تا از بازیهای قبل نشون میدادین و ما را تبرئه می کردین. ما هم گناه داریم ما هم مظلوم هستیم. ما هم هوادار داریم که ما را هو کردند. اینا هوادار نیستند که هو دار هستند یعنی ما را هو می کنن. چرا تبعیض مگر ما سیاه پوستیم. ما فقط سیاه می پوشیم و سیاه می نماییم. چقدر ظلم چقدر؟ اصلا شما جهت و حالتون معلومه و ضد آبی هستین. برای ما هم رفراندم بید و نبید بذارین. ما در هفته های آینده مثل قرمز ها جنجالی راه بیندازیم تا برای ما هم مسابقه پیامک بید یا نبید بذاریم. زندگی یعنی بید و نبید!
فردوسی پول: آقای حاج فتول، والله اینقدر این آقای رئیس هیئت مدیره این تیم قرمز به همه لطف داشته اند و دست همه را گرفته اند که دستی برای کسی باقی نمانده که هند بشه بنا براین هند و پنالتی از ناحیه ایشون نبید و همش از ناحیه شما بید.
فردوسی پول: خوب برنامه ما رو به اتمام است. نتیجه هند بید یا نبید بالاخره معلوم شد و یک میلیون هواردار قرمز بخوشی و خوشحالی رای دادن که بید و ماهم به این نتیجه رسیدیم که بید و از اولش هم معلوم بود که بید و آقای هدایتی هم از ما راضی باشن و دست ما را هم بگیرن که هند نشود.
از آقای کارشناس متقاعد (بازنشسته) هم تشکر می کنیم که اومدن و گفتند بید. لازم به ذکر است که همه این آقایون عنایت دارند و همگی بعلت علاقه به عنایت خواهان جانشینی عنایت هستند. با ما در تماس باشین. کماکان هند و پنالتی بید و تاهفته آینده و تا آخر فصل هم هند بید وهم پنالتی بید
شب که نه, دم صبحتون بخیر. ) تا هفته ديگر و برنامه طنز 90 ديگر تشكر مي كنم و همه را بخدا مي سپاریم.
Spade_Ace
اعضا
#
: 17 Sep 2008 05:47
Quoting: shadmehr_m
به 3 نفر که درست جواب بدهند بید قول میدهیم که تیم قرمز اول شود.
الف: بود ب: بید ج: نبود د: نبید
چهارتا گزینه غلط افساید
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.