صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
آخرین شوالیه هم رفت
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
نویسنده
پیام
Spade_Ace
اعضا
#
: 5 Sep 2008 06:10
Quoting: amir_yazd
با خبر نشی بهتره...
دیر گفتی
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
amir_yazd
اعضا
#
: 5 Sep 2008 06:11
Spade_Ace
Quoting: Spade_Ace
دیر گفتی
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
saedb
اعضا
#
: 5 Sep 2008 06:31
این کسه پرتا چیه تفت دادید .. چطوریاست که من نظاره گر نبودم تو این چند وقته.. دوستان شرمنده .. من چند صفحه اولو خودندم .. برم یه کم دیگه کنکاش کنم ببینم کی کیرو.........
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
amir_yazd
اعضا
#
: 5 Sep 2008 06:41
saedb
Quoting: saedb
این کسه پرتا چیه تفت دادید .. چطوریاست که من نظاره گر نبودم تو این چند وقته.. دوستان شرمنده .. من چند صفحه اولو خودندم .. برم یه کم دیگه کنکاش کنم ببینم کی
کیر
و.........
سعید چقد بی ادب شدی؟!...
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
saedb
اعضا
#
: 5 Sep 2008 06:58
Quoting: amir_yazd
سعید چقد بی ادب شدی؟!...
در مورد ادبیاته من ..شک به خودت راه نده که رو به فصاحته .. اما میدونی چیه..نمیدونی آخه.. من با این امیر یه روز در میون .. دو روز در میون.. یه مراوداتی از طریقه تلفن داشتم(البته اینم بگم.. تماسها بیشتر یه طرفه بود .. چون من برای دخترشم طاقچه بالا میزارم)
(به نظرتون گنده گوزی کردم !!
) خلاصه الان چند روزیه تماس نگرفته .. ولی با شناختی که من ازش تو این چند وقته پیدا کردم ...................
حالا
همینجا میگم
امیر جون اگه مردی .. که روحت شاد .. هر شبه جمعه یه فاتحه پیشه من داری..اما اگه نمرده باشی این تایپیک خیلی گرون برات تموم میشه ..
چرا؟؟
از چراغ علی بپرس
بیچاره ترین انسانها کسانی هستند که نتونن رفیقی برای خودشون پیدا کنن.. بیچاره تر از اونا کسایی هستن که نتونن رفیقاشونو نگه دارن
ببخشید منم مثله .یابو. زیاده گویی کردم
موفق باشید
و خداوند زمين را آفريد و گفت : اي بنده .. برو حالشو ببر
amir_yazd
اعضا
#
: 5 Sep 2008 07:01
saedb
Heart_Ace
اعضا
#
: 5 Sep 2008 13:15
Quoting: Kami_b
من چه بدونم از کارهای سعید که کسی سر در نمیاره همین الانش م یه تاپیک زده یه ماهه که ازش خبری نیست من نمیدونم داستانش یه قسمتیه یا ادامه داره
منم نمیدونم
Quoting: Spade_Ace
جریان این تایپیک چیه
تو مگه قرار نبود ماه رمضونی نیای؟
جریان این تاپیک دونستنش به جوجوها نیومده.. صبر کن هروقت مرغ شدی بهت میگم
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
Heart_Ace
اعضا
#
: 5 Sep 2008 13:16
saedb
سعید زیاد خودتو اذیت نکن! یه شب با اون قیافه کفگیر خورده بری به خوابش رسما سکته رو زده مرده!
تو زیاد بهش اهمیت نده بزار فعلا درصد احتمال زنده بودنش ثابت بمونه و کم نشه
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
sina_octopus
اعضا
#
: 5 Sep 2008 17:42 | ویرایش بوسیله: sina_octopus
من که نمیتونم باور کنم شوالیه مرده باشه من به خاطر داستانهای اون بود که توی آویزون عضو شدم این اواخر هم بیشتر به خاطر این تایپیک میومدم تو آویزون . به نظر من اینا همش یه دروغ محض هستش . امیر جان اگه این متن رو خوندی بدون که من همیشه به یاد تو هستم و به خاطر اینکه یه روز نشونه ای از تو توی این سایت ببینم اینجا میام .
octopus
amir_yazd
اعضا
#
: 5 Sep 2008 18:14
sina_octopus
Quoting: sina_octopus
من که نمیتونم باور کنم شوالیه مرده باشه من به خاطر داستانهای اون بود که توی آویزون عضو شدم این اواخر هم بیشتر به خاطر این تایپیک میومدم تو آویزون . به نظر من اینا همش یه دروغ محض هستش . امیر جان اگه این متن رو خوندی بدون که من همیشه به یاد تو هستم و به خاطر اینکه یه روز نشونه ای از تو توی این سایت ببینم اینجا میام .
آقا رسیدیم
صفحه 36
<<
1
...
27
.
28
.
29
.
30
.
31
.
32
.
33
.
34
.
35
.
36
.
37
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.