صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / آخرین شوالیه هم رفت
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
نویسنده پیام
# : 3 Sep 2008 17:08 | ویرایش بوسیله: hichestan_tanha

viirusi
Heart_Ace
sanammmmmm
amir_yazd

ای... به قبرت بباره امیر کونیه خالی بنده .

آخه بچه کونی من چه کارت کرده بودم ؟ همه کیر زدن بهت من بهت محبت کردم غیر از این بود ؟ این چند روز الکی مارو اوسگل کردی از کارو زندگی انداختی که چی ؟ میدونی چقدر از زندگی عقب انداختی منو ؟ مگه من ازت چیزی خواستم که مارو پیچوندی ؟ بچه جقیه کونی .

حالا اون هیچی آبروی من توی آویزون برام خیلی ارزش داشت نزدیک بود به گا بدیش ان آقا
آخه آقا تیردادی که به من زنگ زدی شما صداتون چرا کپ صدای امیر بود ؟

آقای تیرداد رفیق 6 امیر خان برا چی الان شما تو نت میچرخی ؟

آقای امیر خان ملیاردر شما چرا دیروز تا شنیدی لپ تاپ 300 تومن آی از کونت راه افتاد که یکی بخری ؟

آقای امیر خان که کله گنده مملکت تشریف دارین خط ایرانسل ؟

آقای امیر خان خالی بند کیر تو دهنت بره عمه کونی اگه به رحمت خدا رفتی پس چرا گوشیت دست تیرداده و اون با خط تو تماس میگیره ؟

بچه جون کارت خیلی زشت بود خیلی .

ویدا جان با من تماس بگیر با آی دی خودم تا برات روشن کنم . من با این بچه دیروز حرف زدم کلی در مورد تو بیا کارت دارم .

tanhatarin bikas mardi az hichestan
# : 3 Sep 2008 17:11

# : 3 Sep 2008 17:19

hichestan_tanha
سعید جان ممنون که این پست رو گذاشتی اما یه کم این فحشها رو رقیقتر میکردی فکر کنم بهتر بود! از اول تا آخر متنت فحش شد

درست میگن... صدای بعضیها فقط از دور خوشه... باید نزدیکش بشی تا بهتر بشنوی غزلی که برات میخوند هجو و دری وری بود
من شب اولی که با امیر توی چت صحبت کردم، از طرز صحبتهاش فهمیدم که خالی زیاد میبنده... قیافش هم بیشتر به آدمهای شر و شوری میخورد که مظلوم نمایی خوب بلدن اما به روی خودم نیاوردم و گفتم شاید هنوز درست نشناختمش یا زود قضاوتیم هست و قیافه رو هم که اصلا فکر کردم ندیدم چون دلم نمیخواد از روی چهره کسی راجع بهش قضاوتی کنم... اما وقتی اون روز بهم گفت که به علی اون حرف رو بزنم دیگه شک نکردم که یه کاسه ای زیر نیم کاسشه...

به هرحال خوشحالم که حالش خوبه اما ناراحتم از اینکه این حرفها رو زده... امیر هنوز توی جمع ما هست و ما دوستش داریم اما بهتره این اخلاق رو عوض کنه...
سعید جان تو هم این متن رو انقدر فحش بارون نکن! درسته ازش شاکی هستی اما خوب نیستش توی جمع... لااقل اگر هم میخوای با فحش شخصیتش رو بیاری پایین توی جمع این کار رو نکن

remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
# : 3 Sep 2008 17:19

راستی تیرداد خان من نوکر امیرم هستم آدرس بده بیاییم مراسم در خدمت باشیم

# : 3 Sep 2008 17:25

hichestan_tanha
ممنون که ویرایش کردیش

# : 3 Sep 2008 17:29

Heart_Ace

Quoting: Heart_Ace
سعید جان ممنون که این پست رو گذاشتی اما یه کم این فحشها رو رقیقتر میکردی فکر کنم بهتر بود! از اول تا آخر متنت فحش شد

درست میگن... صدای بعضیها فقط از دور خوشه... باید نزدیکش بشی تا بهتر بشنوی غزلی که برات میخوند هجو و دری وری بود
من شب اولی که با امیر توی چت صحبت کردم، از طرز صحبتهاش فهمیدم که خالی زیاد میبنده... قیافش هم بیشتر به آدمهای شر و شوری میخورد که مظلوم نمایی خوب بلدن اما به روی خودم نیاوردم و گفتم شاید هنوز درست نشناختمش یا زود قضاوتیم هست و قیافه رو هم که اصلا فکر کردم ندیدم چون دلم نمیخواد از روی چهره کسی راجع بهش قضاوتی کنم... اما وقتی اون روز بهم گفت که به علی اون حرف رو بزنم دیگه شک نکردم که یه کاسه ای زیر نیم کاسشه...

به هرحال خوشحالم که حالش خوبه اما ناراحتم از اینکه این حرفها رو زده... امیر هنوز توی جمع ما هست و ما دوستش داریم اما بهتره این اخلاق رو عوض کنه...
سعید جان تو هم این متن رو انقدر فحش بارون نکن! درسته ازش شاکی هستی اما خوب نیستش توی جمع... لااقل اگر هم میخوای با فحش شخصیتش رو بیاری پایین توی جمع این کار رو نکن

داداشی میدونم شرمنده ولی بد جوری بازیم داد خیلی بد . اونایی که نوشته های منو خوندن میدونن من حتی تو نوشته هام سکس ندارم ولی الان داغ کردم

شرمنده ..

تو دنیای من مردی امیر حیف من که برات دعا کردم شمع سوزوندم و............

# : 3 Sep 2008 17:34 | ویرایش بوسیله: sanammmmmm

sexnasa2008
ای خدااااااااااااا اینجا چه قارشمیشه.میبینم چشای سامان خان هم چارتا شده

این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
# : 3 Sep 2008 17:37

Quoting: hichestan_tanha

داداشی میدونم شرمنده ولی بد جوری بازیم داد خیلی بد . اونایی که نوشته های منو خوندن میدونن من حتی تو نوشته هام سکس ندارم ولی الان داغ کردم

میدونم رفیق... منم اگر جای تو بودم خیلی اعصابم خورد میشد چون اینهمه حرف زدی برای یه نفر و همه رو نگران کرده باشی و هرکسی ده جور فکر راجع بهت بیاد تو سرش بعدش هم بفهمی یه شوخی مسخره و بچگونه بوده

به هرحال خوشحالم مسئله حل شد و امیر هم اتفاقی براش نیفتاده... اونم بدترین تنبیهش اینه که میخواست اینجوری اینجا دلهای دوستهاش رو بیشتر تحت تاثیر خودش قرار بده اما الان اگه بخواد باید با شرمندگی بیاد توی سایت و داستانهاش که اونقدر خواننده داشتن رو ادامه بده

# : 3 Sep 2008 17:40

hichestan_tanha
ببین دوست عزیز. من گفتم بهت همه حرفارو زود نباید باور کنیم.
الانم گذشته. ولش
فکرتو خراب نکن.
به ا امیرم اگه دسترسی داری بگو برگرده.

این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
# : 3 Sep 2008 17:42

آقا امیر( همون تیرداده معروف ) عزیز الان زنگ زدن به من و گفتن که امیر اگه میخواست همتونو یه جا میخرید تا اخبار بعدی ............... بدرود

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 36 . 37 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.