صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
آخرین شوالیه هم رفت
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
36
.
37
.
>>
نویسنده
پیام
viirusi
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:37
همه ویروسی میشن میگی نه نگاه کن ( مهدی )
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:53
عجب اعصاب خورد کن شده این آویزون...
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
Heart_Ace
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:53
امير كاش ميومدي و ميگفتي اينهايي كه ميشنوم دروغه
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
hichestan_tanha
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:09 | ویرایش بوسیله: hichestan_tanha
tanhatarin bikas mardi az hichestan
shaili
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:12
من باور ندارم..... میخواستم پستی نزنم اما طاقت نیاوردم....سعید جان ..که تو تاپیکت منو زیاد دیدی اما من نمیدونم واقعا چه آدمی هستی...موقع مشکل خودت یادته؟ چه جنجالی که امیر به پا کرد از نگرانی که واست داشت؟؟؟؟ من خوب یادمه.... به من هم حسشو منتقل کرد ...نخواست جلو کسی شکسته طلقی بشی... من باور ندارم !
چرا این تاپیکو زدی؟ حتما جوابمو بده... چرا اینجا گفتی اینارو؟ این معنیش به جز یه شکست برای امیره؟ تو دوستشی ؟ یه دوست که دادا صدات میزد؟ این تاپیکت خبر رسونیه؟ شکستنشه؟ دلسوزیه؟ چیه؟ بیان اینجا بگن..حیـــــــــف....جووون بود؟ یا اینکه بعضی ها هم مثل خودم باور نکنن؟؟؟ یا این برداشت بشه که جلب توجه؟؟؟؟ حق هم داره هرکسی یه برداشتی بکنه چون هرکسی یه دیدی به این قضیه داره...اگر خدای نکرده امیر فوت شده باشه ...این تاپیک دردی دوا میکنه؟ میخوای به کسایی که بعد از هر موضوعی که به خودشون مربوطه با امیر قطع ارتباط کزدن بگی اشتباه کردن؟ دیگه وقت ندارن با امیر باشن؟ عذاب وجدان بگیرن؟ عدم حضورش مشخص میکرد... نمیدونم ...اما امیدوارم امیر تو هر دنیایی که سیر میکنه آرامش داشته باشه
*شجاعت واقعي زماني است كه شخصي بتواند از اعماق مشكلات به زندگي لبخند بزند.*
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:18
hichestan_tanha
Quoting: hichestan_tanha
امیر مریض بود مریض
عزیز من درست
مریض بود
حتی منم خبر داشتم
ولی گفت که عمل کرده و الان بهتره
حتی از عمل کردن هم ترس داشت ولی خیلی از بچه های آویزون بهش کمک کردن
تا رفت زیر تیغ جراحی
و بعد که برگشت گفت حالش بهتره...
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:21
shaili
sanammmmmm
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:33
خدا کنه امیر هر جا هست در ارامش باشه.
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
sanammmmmm
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:44
vidaa
ویدا تو توی واقعیت با امیر ارتباط داشتی؟
من امیرونمیشناسم. در حد چنتا چت عادی.
اما میخوام به همه بگم .
نذارین الت خنده واسباب مزاح دیگران بشین.
امیدوارم امیر هم حالش خوب باشه و اگه تواین دنیا نیست براش ارزوی مغفرت میکنم.
رحم الله من یقرا......
همین.........
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
Heart_Ace
اعضا
#
: 3 Sep 2008 16:45
hichestan_tanha
اولا آقای خوش برخورد من نه زبونم لال توهینی کردم نه حرف بدی زدم... فقط چیزایی رو نوشته بودم که میدونستم و با عقل ناقصم استنباط میکردم از این موضوع!
ثانیا منم مثل تو ناراحت میشم اگه دوست خوبی مثل امیر براش اتفاقی بیفته... هرکسی هم جای من و تو باشه نگران میشه چون به هرحال بنی آدم اعضای یکدیگرند... که در آفرینش ز یک گوهرند! چو عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار! بخاطر همین امیدوارم که این عضو مهم رو که توی دل ماها جا داره هیچ چیزی به درد نیاورده باشه تا باقی عضوها هم نگران و ناراحت نشن... پس دلم میخواد سعی کنم جوری این موضوع رو برای خودم روشن کنم که کسی الکی ناراحت نشه
همچنان هم گیج این موضوع هستم و امیدوارم امیر حالش خوب باشه
shaili
شایلی جان با حرفهات کاملا موافق هستم... منم از ظهر تاحالا داشتم گلوم رو برای زدن همین حرفها پاره میکردم
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
36
.
37
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.