صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
آخرین شوالیه هم رفت
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
36
.
37
.
>>
نویسنده
پیام
sanammmmmm
اعضا
#
: 3 Sep 2008 14:18
Heart_Ace
داداشی اگه میتونی بیا یاهو کارت دارم
این منم.. این منم... این منم..... بغضمو تو گلو میشکنم◄ خدایا سپاس... ►
makhmalee
اعضا
#
: 3 Sep 2008 14:27
Quoting: hichestan_tanha
آخرین شوالیه هم رفت
روحش شاد
من تو تنهاييم فقط دارم اينجا يه چهار ديواري*** زندگيمم شده عين فيلم هاي چارلي چاپلين ◄ خدایا سپاس... ►
joker_2006
اعضا
#
: 3 Sep 2008 14:48
به همین راحتی؟رفت؟من که باور نمیکنم به هیچ وجه.
یادمان باشد که اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم◄ خدایا سپاس... ►
Heart_Ace
اعضا
#
: 3 Sep 2008 14:59
Quoting: vidaa
معلومه که امیرو نشناختین امیر خیلی بزرگ بود امیر از این کارا نمیکرد امیر خود کشی نکرده امیر کسی نبود که خود کشی کنه امیر پیش من زندست نمرده فقط روح بزرگش تحمل جسم خاکیشو نداشت .
من نگفتم خودكشي كرده... گفتم ازم خواسته بود به علي بگم خودكشي كرده كه ببينه جوابش چيه منم نگفتم و ازم هم خواست اون موضوع بين خودمون بمونه.. بخاطر همين تا وقتي كه فقط از طريق يه ارتباط دور همچين چيزي رو كسي فهميده و اومده تو صدتا تاپيك اين پست رو زده حس ميكنم اينها همش يه جور بازيه... منم فقط چيزي رو گفتم كه ميدونستم و اگه باور هم نداريد اون حرف رو بهم زده بوده ميخوايد آرشيو مسنجر تقديم كنم؟
درسته... من امير رو خيلي خيلي كم ميشناسمش و فقط چند باري باهاش چت كردم... حالا اگه كسي بيشتر ميشناسدش و توي دنياي واقعي باهاش ارتباط داشته به ما هم بگه چجور اين قضيه رو بهتر ميتونيم هضمش كنيم!!
اگه انقدري اينجا دوستاني داشته كه براش مهم بودن و
hichestan_tanha
توي تموم تاپيكهاي سايت براش پست زده شايد محل برگزاري مراسمهاي ختمش رو هم بگيد بهتر باشه چون خيليها ممكنه بخوان بدونن و بيان
sanammmmmm
خونسرد باش صنم جان... من راجع به چيزي قضاوت نكردم فقط چيزهايي كه فكر كردم به اين قضيه ميتونه ربط داشته باشه رو گفتم...
شايد هم واقعيت داشته باشه اما نميدونم دليل اينكه اصلا بايد اينجا براش تاپيك بزنن چيه! از اينكه يه اتفاق توي دنياي واقعي انقدر سريع توي نت بياد و جاي اينكه اول براي اددليست مسنجرش كه احتمالا دوستهاي صميميترش هستن بگن اين رو ميان توي يه سايتي مثل آويزون كه اسمش هم سايت سكسي هست ميگن در عجبم! از اونجايي هم كه دو سه بار هم قبلا اين رو ديدم توي سايت خيلي شك دارم نسبت به اين قضيه...
من اون موقع خطم مشكل پيدا كرد نتونستم بيام مسنجر.. الان اومدم
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
SOLDIER
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:01
کجا رفت؟؟؟
مگه الکیه؟؟
این همه عرضه رو از کجا پیدا کرد؟؟؟
این همه شانس کجا پیدا میشه؟؟؟
خدایا اگر انقدر آسونه این عرضه رو بهم بده منتظرتم...
نجات من به دست توست...
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:09
نهههههههههههههههههههههههه
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:13
یکی از بچه ها شمارشو داشت
گفت باهاش تماس میگیره خبرشو بهمون میده...
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
vidaa
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:13 | ویرایش بوسیله: vidaa
*هر که در این بزم مقرب تر است ...........جام بلا بیشترش میدهند* ◄ خدایا سپاس... ►
amir_yazd
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:15
آقا من هنگ کردم
که مرده کی زندست؟!
Heart_Ace
اعضا
#
: 3 Sep 2008 15:36
Quoting: vidaa
شاید اگه داستانای امیرو خونده بودی احتیاجی به توضیح نبود امیر تو زندگیش فقط 5 تا دوست داشت همین!
من خودم تا الانش كه الانه يه دونه دوست واقعي هم ندارم و فقط در حد آشنايي و سلام و احوال پرسي با همه ارتباط داشتم و خيلي هم منزوي و گوشه گيرم چون دنيا برام خسته كننده و تكراريه مخصوصا اين گوشه دنيا كه اسم خاكش ايران آرياييه اما اعراب بين خودشون تقسيمش كردن...
آويزون يه زمان براي من هم همين حالت رو داشت... منم دقيقا تنها خوشحاليم به شاد كردن ديگران بود... براي خيلي ها الان هم همينطوره... منم از يكي خواستم همچين تاپيكي بزنه برام كه دوستهام رو امتحان كنم ببينم كسي برام نگران ميشه يا نه... احمد نموي هم كه ازش حرف آوردم همچين حالتي داشت... از خيلي چيزها نااميدانه صحبت ميكرد و دلخوشيش به آويزون بود و اون هم همچين تاپيكي با يه آيدي ديگه زد!...
آويزون براي من هم يه سايت سكسي نيستش.. براي خيليهاي ديگه هم اينطور نيست اما به هرحال اينجا همچين اسمي داره و نود درصد اعضاش و بازديدهاش مال يه سري آدم بي جنبه هست كه از بدبختيهاي توي ايران به نت اومدن براي ارضاي خودشون! فكر نميكني اگه واقعيت باشه پخش كردن همچين خبري توي يه چنين سايتي يه كم بي معنيه و بي حرمتيه؟
ضمنا من خواستم توي تاپيك توضيح بدي كه چيزهاي لازم رو بقيه هم بدونن... تو هم صحبتهايي كه با خودت داشتم رو جواب نداده رفتي سراغ چيزي كه به صنم گفته بودم!
اگر چيزي ميدوني و از جايي مطمئن هستي بگو بقيه هم بدونن... اما اگر باهاش توي دنياي واقعي نبودي و ملاقات نداشتي و اطمينان صددرصد نداري بحث رو احساسي باهاش برخورد نكن.. منم اينجا دارم بحث ميكنم بخاطر اين نيست كه زبونم لال اگر اتفاقي براي امير بيفته ناراحت نميشم.. من اومدم اينجا چيزهايي كه ميدونستم رو بگم كه شايد با اين بحثهامون اگر حقيقت نباشه بعضيها رو بشه از نگراني درآورد! بخاطر همين بود كه بهت گفتم بهتر بود زمان و مكان ترحيم و ختمش رو ميگفتيد! چون توي اين سايت خيلي چيزها اتفاق افتاده و ميفته كه سلب اعتماد ميكنه راجع به اينجور موضوع ها
remembering all the chances I lost...and I think it was all cuz of my faults
<<
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
36
.
37
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.