| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: SOLDIER اگه کسی تریپ لاشخوری داشته باشه به هیچ چیز دور و اطرافش رحم نمیکنه باقالی که خوبشه حالا اولیش رو خودت بیا که ببنیم اصلا چی هستش؟
|
|
|
Quoting: SOLDIER چون شمایی کله پاچه,خوبه؟ اون ماله صبحه
|
|
|
Quoting: shahin_terrorist نمیدونم فک کنم نذری میدن انوقت که باید قیمه بدهن نه باقالی
|
|
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina انوقت که باید قیمه بدهن نه باقالی نه بابا این زیادی امشب چیز خورده میخواد بهمون کله پاچه بده نصفه شبیه باقالیش هم مثه قیمشه
|
|
|
Quoting: mmmmmmmmmmina حالا اولیش رو خودت بیا که ببنیم اصلا چی هستش؟ مثلا یادته مدرسه میرفتی؟؟
زنگ تفریح میشد بعد میرفتی یه چیزی میخریدی از سرویس مدرستون یهو چند نفر میریختن سرت؟؟!و...
این یه نمونه تریپ لاشخوریه 
حالا هر کی از این نوع مسائل براش اتفاق افتاده باید بیاد اینجا و تعریف کنه
نجات من به دست توست...
|
|
|
Quoting: shahin_terrorist اون ماله صبحه مگه الان شبه؟!
ساعت رو نگاه کن صبح شده 
نجات من به دست توست...
|
|
|
Quoting: SOLDIER مثلا یادته مدرسه میرفتی؟؟ زنگ تفریح میشد بعد میرفتی یه چیزی میخریدی از سرویس مدرستون یهو چند نفر میریختن سرت؟؟!و... این یه نمونه تریپ لاشخوریه حالا هر کی از این نوع مسائل براش اتفاق افتاده باید بیاد اینجا و تعریف کنه کاره هر روزه دبیرستانمون بود
|
|
|
Quoting: SOLDIER حالا هر کی از این نوع مسائل براش اتفاق افتاده باید بیاد اینجا و تعریف کنه اهان سه ساعته که دارم فکر میکنم باید شکلک برات بزاریم حداقل از اول درست توضیج بده من نمی تونم بگم چون خودم جزئ لاشخورها بودم
|
|
|
|
|
Quoting: shahin_terrorist کاره هر روزه دبیرستانمون بود تعریف کن تا یادت نرفته 
Quoting: mmmmmmmmmmina چون خودم جزئ لاشخورها بودم بابا همکار 
تو هم تعریف کن
نجات من به دست توست...
|
|
|
# : 29 Aug 2008 01:50 | ویرایش بوسیله: shahin_terrorist
Quoting: SOLDIER تعریف کن تا یادت نرفته توی دبیرستان یه اکیپ بودیم هیچکی جرات نداشت چیز بخره همه کمین میکردیم اگه کسی چیزی میخواست بخره بعد هم غارت میکردیم 
|