صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / ۞۞ بي كلاس ترين اسمي كه سراغ داري رو بگو ۞۞
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 25 . 26 . >>
نویسنده پیام
# : 2 Aug 2008 22:59

یزید

بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
# : 3 Aug 2008 00:09

چراغعلی

عشق يعني در جهان رسوا شدن
# : 3 Aug 2008 00:19

lolipup

الآن اسامی با کلاس ما بیش از هزاران سال قدمت دارند . . و اسامی بی کلاسمان کمتر از 1400 سال !

با سپاس
آرمان ( نوع حجا ها و تلفظ حروف و واژه ها و قشنگی واژه و . . کلا خیلی چیزا موثره . . اصولا من در زبان پارسی نوعی استحکام می بینم و در زبان عربی . . نوعی در هم آمیختگی آشفته بازای کثیف و بد بو . . یه چیزی شبیه بازار ماهی فروشا . . و جاهای قدیمی کثیف شلوغ ! البته با توحش هم همراه است . . زبان عبری هم این توحش رو تو خودش داره . . مثلا وقتی دو تا اسرائیلی دارن با هم حرف میزنن هر کی ندونه فکر می کنه دارن دعوا می کنن )

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 3 Aug 2008 00:45

Quoting: amo bade
زلفعلی
سبزعلی
ممدلی
شفتعلی
مرادعلی
حسینعلی
حسنعلی
غلامعلی
قربانعلی
ریزعلی
درشتعلی
احمدعلی
صفر علی
صفدر علی
.

کلاَ هرچی علی داشته باشه ؟

کسی چه میداند ، شاید این جهان جهنم عالمی دیگر باشد
# : 3 Aug 2008 01:02 | ویرایش بوسیله: kandoo747

ویرایش توسط خودم . .

پست موقت بود !

Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
# : 3 Aug 2008 01:10

HOSEIN1360
حسین جان من یه تاپیک میخوام بزنم از رو دستت کپی کردم گفتم بهت قبلش بگم که کپی رایت رو رعایت کرده باشم

مهدي السروش همه كاره ي سايلنس استورمه آيدي ثانيه طوفان ساكته نايلون كن !!!!!
# : 3 Aug 2008 02:59

چوق الفم خودش خییلی بی کلاسه

دیگه امضام رو عوض نمیکنم: تا ابد دوستت دارم آویزون ◄ خدایا سپاس... ►
# : 3 Aug 2008 04:21

Quoting: hamekare
حسین جان من یه تاپیک میخوام بزنم از رو دستت کپی کردم گفتم بهت قبلش بگم که کپی رایت رو رعایت کرده باشم

اینو گفتی یاد یه موضوعی افتادم

فکرشو بکن یه کسی می خواد تو مدرسه تقلب کنه بگه خانم اجازه می دین فکر می کنین بهش چی میگه عکس اعملش چیه

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 3 Aug 2008 04:23

Quoting: lolipup
خیلی وقتا معنای اسمو اگه متوجه بشیم بسیار زیبا هستن.

فکر نکنم منظورش این باشه که دیگه کسی اسم بچه اش را از این جور اسما انتخاب نمی کنه

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 3 Aug 2008 04:47

کیرعلی
پری بلنده
شپول
پیربانو

اگر بهترین دوستم نیستی لااقل بهترین دشمنم باش اگرغمخوارم نیستی لااقل بزرگترین غمم باش هرچه هستی همیشه بهترین باش چون بهترینه
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 25 . 26 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.