| نویسنده |
پیام |
|
|
Quoting: HOSEIN1360 بي كلاس ترين اسم آدمي كه سراغ داري اينجا بنويس تا بقيه بخندند سوال::: چه چیزی اسمو با کلاس و یا بی کلاس میکنه. 
|
|
|
۞۞ بي كلاس ترين اسمي كه سراغ داري رو بگو ۞۞ از نظر من هیچ اسمی بی کلاس نیست...هر اسمی معنی خاص خودشو داره 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
Quoting: iranxiran از نظر من هیچ اسمی بی کلاس نیست...هر اسمی معنی خاص خودشو داره
 خیلی وقتا معنای اسمو اگه متوجه بشیم بسیار زیبا هستن. 
|
|
|
|
|
Quoting: lolipup خیلی وقتا معنای اسمو اگه متوجه بشیم بسیار زیبا هستن. درسته...ولی حتی اگه معنیشم ندونه بازم اسمه دیگه بی کلاسی و باکلاسی نداره 
♥♥♥ هیچوقت نگو میخوام مثل این یا اون باشم... همیشه سعی کن خودت باشی و بهترین ♥♥♥
|
|
|
 yeki az vazayefe pedar va madar entekhabe name nik baraye farzandeshoon hast
entekhabe esmi ke dar ayadne baes beshe oon bache az esmesh khejalat bekeshe esme khoobi nakahahd bood hatta age maanish khieli khoob bashe
va dar khieli az mavaghe in masale ghabele pish binie
One Orgasm a day,Keeps the doctor away !
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl entekhabe esmi ke dar ayadne baes beshe oon bache az esmesh khejalat bekeshe esme khoobi nakahahd bood hatta age maanish khieli khoob bashe va dar khieli az mavaghe in masale ghabele pish binie ایول اینم حرفیه 
|
|
|
بلال
بزن باران بهاران فصل خون است بزن باران که صحرا لاله گون است ...... بزن باران که به چشمان یاران جهان تاریک و دریا واژگون است
|
|
|
HOSEIN1360
تا پیک باحال و لازمی بود . .
Quoting: POWERMAN194 به نظر من هر چی اسمه عربیه بی کلاسه(سوتفاهم واسه کسی نشه) در عوض با کلاس ترین اسم ها فارسی و ارمنی هستند
موافقم . .
البته طبیعی هم هست . . چون هر ملتی اسامی رو متناسب با ظاعقه های خودشون می ساختن . . شاید عرب ها اسامی خودشون رو بیشتر بپسندند !
تازه اگه معانی واقعیشون ( نه اونهایی که آخوندا واسه ماست مالی ساختن ) رو هم بدونی . . بیشتر به این بی کلاسی و . . پی میبری . .
نظر شخصی من اینه که اسم باید هیچ معنی نده . . و فقط مال همون شخص باشه . . تا اونچیزی که اون شخصه اسمش بشه . . هر چند فکر نمی کنم جامعه هنوز آماده گی این نوع تابو شکنی ها رو داشته باشه . . !
با سپاس آرمان
Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
|
|
|
|
|
HOSEIN1360
تا پیک باحال و لازمی بود . .
Quoting: POWERMAN194 به نظر من هر چی اسمه عربیه بی کلاسه(سوتفاهم واسه کسی نشه) در عوض با کلاس ترین اسم ها فارسی و ارمنی هستند
موافقم . .
البته طبیعی هم هست . . چون هر ملتی اسامی رو متناسب با ظاعقه های خودشون می ساختن . . شاید عرب ها اسامی خودشون رو بیشتر بپسندند !
تازه اگه معانی واقعیشون ( نه اونهایی که آخوندا واسه ماست مالی ساختن ) رو هم بدونی . . بیشتر به این بی کلاسی و . . پی میبری . .
نظر شخصی من اینه که اسم باید هیچ معنی نده . . و فقط مال همون شخص باشه . . تا اونچیزی که اون شخصه اسمش بشه . . هر چند فکر نمی کنم جامعه هنوز آماده گی این نوع تابو شکنی ها رو داشته باشه . . !
با سپاس آرمان
Sur 20 amis . . 19 disent de mal de vous et le dernier qui en dit du bien lu dit mal !
|
|
|
Quoting: Gipsy Girl yeki az vazayefe pedar va madar entekhabe name nik baraye farzandeshoon hast درسته.
Quoting: Gipsy Girl va dar khieli az mavaghe in masale ghabele pish binie نه اصلا قابل پیشبینی نیست..... اسم گذاری یه مقدارش بستگی به شرایط اجتماعی و فرهنگی اون مقطع زمانی داره. ... بعد از 50 سال خیلی مسلمه که اون اسم به نظر بی کلاس بیاد چون همه چیز تغییر کرده. 
|