صفحه اصلی | صفحه اصلی انجمن | عکس سکسی ایرانی | داستانهای سکسی
فیلم سکسی | سکسولوژی | خنده بازار | داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها | پاسخ | وضعیت | ثبت نام | جستجو | قوانین | آخرین ارسالها |
انجمن آویزون / شوخی و سرگرمی / ◊◊◊◊ حدس بزن زیر شرت قبلی شبیه کدوم میوه است ◊◊◊◊ ... بدو که انده خندست ***
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
نویسنده پیام
# : 6 Jul 2008 15:30

خوب بچه ها فکر کنم نیاز به توضیحات اضافی نباشه ... فقط اینکه همش جنبه شوخی داره ، پس سعی کنیم از دست دوستامون ناراحت نشیم . به امید لحظه های خوش برا دوستان شروع می کنیم ...

* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
# : 6 Jul 2008 15:33

شبیه بادمجون!

¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
# : 6 Jul 2008 15:37

هلو

مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
# : 6 Jul 2008 15:44

Quoting: deleted
هلو

خیار چنبر

¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
# : 6 Jul 2008 16:04

handballist
ازون شفتالوهای آبدار

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 6 Jul 2008 16:47

Quoting: amir_yazd
ازون شفتالوهای آبدار

خیرچه

* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
# : 6 Jul 2008 16:53

AiHan1387
Quoting: AiHan1387
خیرچه

AiHan1387
هسته خرمالو

♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
# : 6 Jul 2008 16:58

Quoting: amir_yazd
هسته خرمالو

گلابی

# : 6 Jul 2008 16:59

این جوری که فهمیدم فکر کنم نچ نمی گم زشت

هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
# : 6 Jul 2008 17:03

Quoting: Spade_Ace
این جوری که فهمیدم فکر کنم نچ نمی گم زشت

فکر کنم خرمالویی باشه

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 27 . 28 . >>
جواب شما
Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  URL Link  Upload Images More Smiles... :grin: :wink: :up: :kiss: :biglol: :confused :cool: :love: :sad: :eek: :fl: :tongue:

» نام  » رمز عبور 
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از این قسمت عضو شوید.