صفحه اصلی
|
صفحه اصلی انجمن
|
عکس سکسی ایرانی
|
داستانهای سکسی
فیلم سکسی
|
سکسولوژی
|
خنده بازار
|
داستانهای سکسی(English)
آویزون
انجمن ها
|
پاسخ
|
وضعیت
|
ثبت نام
|
جستجو
|
قوانین
|
آخرین ارسالها
|
انجمن آویزون
/
شوخی و سرگرمی
/
◊◊◊◊ حدس بزن زیر شرت قبلی شبیه کدوم میوه است ◊◊◊◊ ... بدو که انده خندست ***
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
27
.
28
.
>>
نویسنده
پیام
AiHan1387
اعضا
#
: 6 Jul 2008 15:30
خوب بچه ها فکر کنم نیاز به توضیحات اضافی نباشه ... فقط اینکه همش جنبه شوخی داره ، پس سعی کنیم از دست دوستامون ناراحت نشیم . به امید لحظه های خوش برا دوستان شروع می کنیم ...
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
handballist
اعضا
#
: 6 Jul 2008 15:33
شبیه بادمجون!
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
deleted
اعضا
#
: 6 Jul 2008 15:37
هلو
مثال رود که در نشیب دره سر به سنگ می زند رونده باش..........امید هیچ موجزی ز مرده نیست زنده باش
handballist
اعضا
#
: 6 Jul 2008 15:44
Quoting: deleted
هلو
خیار چنبر
¸.•¨¯`•.¸طلوع بی شمار معرفت باش..به شهری که رسومش بی وفاییست..سرم سرگرم تصویر تو گشته..به ان حدی که اسمش بی نواییست!¸.•¨¯`•.¸
amir_yazd
اعضا
#
: 6 Jul 2008 16:04
handballist
ازون شفتالوهای آبدار
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
AiHan1387
اعضا
#
: 6 Jul 2008 16:47
Quoting: amir_yazd
ازون شفتالوهای آبدار
خیرچه
* ~~~ سربلندی گر خواهی ، با همه یکرنگ باش ... قالی از صد رنگ بودن ، زیر پا افتاده است ~~~ *
amir_yazd
اعضا
#
: 6 Jul 2008 16:53
AiHan1387
Quoting: AiHan1387
خیرچه
AiHan1387
هسته خرمالو
♥✤♥ باید تو رو پیدا کنم, شاید هنوزم دیر نیست ◊◊◊ تو ساده دل کندی, ولی تقدیر بی تقصیر نیست ♥✤♥ ◄ خدایا سپاس... ►
AiHan1387
اعضا
#
: 6 Jul 2008 16:58
Quoting: amir_yazd
هسته خرمالو
گلابی
Spade_Ace
اعضا
#
: 6 Jul 2008 16:59
این جوری که فهمیدم فکر کنم نچ نمی گم زشت
هر کس به طریقی دل ما می شکند/بیگانه جدا دوست جدا می شکند / بیگانه اگر می شکند حرفی نیست/ از دوست بپرس چرا می شکند
AiHan1387
اعضا
#
: 6 Jul 2008 17:03
Quoting: Spade_Ace
این جوری که فهمیدم فکر کنم نچ نمی گم زشت
فکر کنم خرمالویی باشه
.
1
.
2
.
3
.
4
.
5
.
6
.
7
.
8
.
9
.
10
...
27
.
28
.
>>
جواب شما
»
نام
»
رمز عبور
برای دسترسی به این قسمت میبایست عضو انجمن شوید. درصورتیکه هم اکنون عضو انجمن هستید با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور وارد انجمن شوید. در صورتیکه عضو نیستید با استفاده از
این قسمت
عضو شوید.